Μιλουτινοφ το πουτανακι του Σλουκα. Αυτό είδαμε χθες στο τέλος. Αυτό είδαμε και στον 5ο τελικο που τάχα μου ήταν κουρασμένος. Η άμυνα του Νικόλα στο πικ εν ρολ είναι ΠΑΝΑΘΛΙΑ. Όσα ριμπάουντ και να κατεβάζει, πούλο το καλοκαίρι. Τι να κάνουμε, δε γίνεται να υπάρχει τόση έλλειψη αθλητικοτητας στο 5.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
η αληθεια ειναι οτι και εγω θα προτιμουσα ενας απο τους 2 πυργους να χαιρετησει. και να παιρναμε εναν αθλητικο ψηλο απο το πανω ραφι που και να μπορει να ακολουθησει τα πικ εν ρολ και να επιτεθει κατα μετωπο. ετσι θα ειχαμε περισσοτερες λυσεις και αμυντικα και επιθετικα.
Αδιανοητο να μας νικαει ο βαζελος με εναν ψηλο μονο, τον Γκαμπριελ. και οταν βγηκε και αυτος με 5 να μην τροφοδοτουνται οι ψηλοι μας ωστε να παρουμε το παιχνιδι.καναμε τον γκραντ στο 1ο να φαινεται γκαρυ πειτον και τον αλλον τον τουρκο λεμπρον.
ηταν κακη βραδια το κοουτσαρισμα του Μπαρτζωκα χτες. περα απο την κακιστη πνευματικη κατασταση με την οποια μπηκαμε στο ματς, οταν περασαμε μπροστα επρεπε να χτυπησουμε εκει που πονανε.
θελει θυσιες. με συναισθηματισμους δεν κανεις ομαδα για το μελλον.
με δεδομενο οτι ο εβανς γυριζει υγιης
εγω δεν θα ανανεωνα μακ κισικ και θα επαιρνα ντιαλο απο μονακο.
θα εδιωχνα Γκος και θα επαιρνα 1-2 ball handler καλυτερης ποιοτητας.
Πετρουσεφ θα επαιρνα μονο αν ηθελε ο πητερς να παει καπου να παιζει.
και αναλογως θα επαιρνα για 1ο ψηλο ενα αθλητικο 5αρι και για 2ο εναν απο τους 2 πυργους που εχουμε τωρα.
hang your demons
Να λέμε και τα θετικά καμία φορά αν είδα καλά η ΚΑΕ μέσω των σοσιαλ ευχήθηκε καλή ανάρρωση στον γιουρτσεβεν
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Το επόμενο θετικό θα είναι, όταν παίζουμε για τον πούτσο, να μην το πάμε στο "ναι μεν, αλλά" και "έδρα", γιατί αν το δούμε ψύχραιμα, γίνανε λάθη εκατέρωθεν και ωφελήθηκαν και οι δύο, άσχετα το ότι στα σχεδόν δύο πιο κρίσιμα, μπορεί να πήγανε μονόμπαντα οι αποφάσεις... Αλλά σε κανονικές συνθήκες όλα αυτά απαρατήρητα θα πέρναγαν.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ψυχραιμια παιδια. Η ομαδα θα χασει και καποια παιχνιδια φετος. Δε μπορει παντα να παιζει καλα. Ας χασει αυτα που δεν ειναι τοσο κρισιμα οπως το χτεσινο. Παμε παρακατω. Η ομαδα ειναι σε καλο δρομο, παιζει γενικα ωραιο μπασκετ, και συνολικα δειχνει οτι ειναι μεσα στις 2-3 δυνατοτερες στην Ευρωπη φετος. Ο στοχος παραμενει ο ιδιος. Τα θελουμε ολα φετος και μπορουμε να τα παρουμε.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έβγαλε επίσημη ανακοίνωση κατά Τσουκαλά επειδή βρίζει τον υιό του Αταμάν. Με μπηχτες κατά Μπαρτζώκα και αφών φυσικα...Αναφέρουν ότι θα κινηθεί νομικά και ο ίδιος ο Αταμαν. Το έχουν κάψει τελείως. Επρεπε να δασκαλεψουν και αυτόν, που δεν ξέρει καν ποιος είναι ο Τσουκαλάς. Όπως δασκαλεψαν τον Σλουκα να βγάλει χολή πέρυσι.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Μιλάει αυτός που ευχοταν θάνατο στα παιδιά του Σπανούλη και που έχει βάλει παπαθεοδωρου και λοιπά αρχιδια να κάνουν πόλεμο στο Μπαρτζώκα και να τον λένε ταυλαδορο.
panahs7 (02-02-25)
Μετα τον Μαμρα, εφυγε και ο αλλος καρεκλοκενταυρος προεδρος του ΕΣΑΚΕ, ο Γαλατσοπουλος. Ρίζες είχε βγάλει εκεί. Εφόσον διαμαρτυρήθηκε ο Τρακης, είναι για καλό. Κι ας μπήκε στη θέση του ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chainsaw : 13-03-25 στις 08:25
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Ζούμε στη χώρα που τιμωρείται κατ'εξακολουθηση ο μεγαλομέτοχος μεγάλης ομάδας και ο μόνος τρόπος να μαθευτεί, είναι να βγάλει ανακοίνωση ο άμεσος αντίπαλος του. Η ειρωνεία σε όλο αυτό είναι, ότι το μόνο περίεργο για μεγάλη μερίδα του κόσμου είναι οι ανακοινώσεις και όχι η σιγή ιχθύος για τα ανδραγαθηματα του ινσταγκραμερ της συμφορας.
Bookmarks