chainsaw (08-09-24)
Αυτό έλειψε πολύ από τον περσινό ολυμπιακό. Γκολ από τα στόπερ
Βάλε μέσα τον Ζαφείρη Μελά μωρέ.
Δεν ξέρω αν κοστίζει 20Μ αλλά είναι παιχταράς
Αδυναμη η Φινλανδία σε σχέση με αυτά που έχει συνηθίσει τα τελευταια χρονια Αν η Ιρλανδία ειναι οπως και τα προκριματικα τότε άνετα τους έχουμε μέσα έξω. Αρα θα παιχτεί ολο το θέμα με την Αγγλία που απορώ πως βρέθηκε στη β' κατηγορία (ολοι περιμεναμε την Ουγγαρια και κοντεψε να βρεθει στα τελικα).
Οποτε μια 2η θεση στον ομιλο γιατι λογικα η Αγγλια πρωτη θα βοηθησει και σε καλη κληρωση για το ΠΚ.
Πάλι βασικός ο Χατζηγιοβάνης, γκόμενα τον έχει; Τι δεν κατάλαβε απ' το Σάββατο που τον έβγαλε στο ημίχρονο;
καθάρισε και τους Ιρλανδούς η Εθνική με 2 γκολάρες και πάμε στο Wembley να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Και πρώτοι με καλύτερο συντελεστή τερμάτων. Πάμε στα Αγγλάκια τώρα να τους θυμίσουμε ποιος έχει 1 Euro.
differance (11-09-24)
και ποιος κάνει 1 euro χαχαχαχα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μλκς τέτοιο Έλληνα φορ είχαμε πολλά χρόνια να δούμε.
Και ο Μήτρογλου πάλι 8 χρόνια πίσω είναι. Δεν είναι ανάγκη να βρίσκουμε καλύτερο δικό μας σε κάθε περίπτωση. Για Έλληνας και παίκτης που δεν έχει παίξει και έξω, μία χαρά είναι ο Φώτης.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Κατά αρχήν ο μητρογλου τελευταία του καλή χρονιά ήταν πριν δέκα χρόνια. Κατά δεύτερον, δεν έκανε ποτέ αυτά που κάνει ο Φώτης ένα χρόνο τώρα. Κατά τρίτον, ο μητρογλου ήταν μόνο κατ ευφημισμό Έλληνας.
Εγώ νομίζω ο τελευταίος Έλληνας φορ με την ποιότητα του Φώτη ήταν ο Ντέμης.
Σαν εκτελεστής υστερεί πάρα πολύ, αλλά αυτό ίσως επαναξιολογηθεί αν αρχίσει να παίρνει κανονικές πάσες. Τέλος πάντων, δεν είναι και πολύ φυσιολογικό να συγκρίνουμε τα πάντα με κάτι άλλο. Σε χωριό μένω και αυτή την νοοτροπία την αντιμετωπίζω κάθε μέρα σε όλα, αλλά για αυτό και ο τόπος είναι υπο-ανάπτυκτος...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Sold out το Γουέμπλει για αύριο, 90Κ θεατές!! Ερχόμαστε να σας πηδήξουμε με Ζαφείρη.
Οι διεθνείς με δακρυα στα μάτια και θα μπουν να παίξουν μπάλα. Απ τις πιο ανατριχιαστικές και στενάχωρες εικόνες που έχω δει στο ποδόσφαιρο.
Nikolaos_Kokkinos (10-10-24)
Θα θυμομαστε το σημερινο ματς για τους πιο λαθος λογους
Και να μη ξεχασω: Ουεφα ντροπη σας. Το ποδοσφαιρο κ το στοιχημα δν μπορουν να ειναι αξιες ζωης.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Bookmarks