panahs7 (30-08-24)
Σημερα ακουστηκε κατι κ για Μοραλες
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
panahs7 (30-08-24)
Να σας πω ρε μαγκες, μπορει να περιμενουμε κανα παικτη απο τη Γαλλια?, υπαρχει λογος που ρωταω
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
panahs7 (30-08-24)
Nikolaos_Kokkinos (30-08-24)
καλουτσικη η κληρωση, ΑΝ ειχαμε ενισχυθει θα περνουσαμε ανετα...
Νικολακόπουλος: «Τελικά πάμε για καυτό μεταγραφικό φινάλε στον Ολυμπιακό»
Νικολακόπουλε, άντε γαμήσου στο φινάλε ρε φίλε. Να περάσει δεν βρίζω.
Έχει αρχίσει σιγά σιγά να ακούγεται και το όνομα του Χακιμ Ζιγές.
Οι θεούληδες δεν έχουν αφήσει και κανένα όνομα πια, σε λίγο θα διαβάσουμε για έντονο ενδιαφέρον για τον Μπελινγχαμ
chainsaw (30-08-24)
Να δωσουμε χρονο στα νεα παιδια να παιξουν σε υψηλοτερο επιπεδο, δηλωσε ο προεδρος μας. Οποτε καταλαβαινετε...
Χθες ελεγαν οτι σχεδον εκλεισε ο Ζαχά και παλευουν να κλεισει αμεσα η υποθεση και τωρα δεν ακουγεται καν το ονομα του. Πως γινεται αυτο;
Το μόνο που έχω να προσθέσω, επειδή βλέπω ότι δεν έχει ειπωθεί είναι ότι ήταν για τον πουτσο προγραμματισμός, ήταν ευκαιρία μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου και στα εκατό χρόνια της ομάδας να εκτοξευτούμε.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
giovanni#10 (30-08-24), panahs7 (30-08-24)
chainsaw (30-08-24)
καλα αν ξερουνε και ποιον θελουνε. εδω μας πρηξανε με τον ζογκλερ και οτι κλεινει και τον πηρε η υπο διαλυση Λυων που εχει βγαλει στο σφυρι παικτες.
Τοσο πολυ τον θελανε.
Κανεναν απο αυτους που γραφουν οι ΑΡΔ δεν θα παρουμε. εχουν λαλησει αυτοι και γραφουν οτι να ναι.
hang your demons
jonk (30-08-24)
Παπαρια μεταγραφές τέλος
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks