... Το τελευταίο μην το πάρετε και τόσο σοβαρά, γιατί θα αρχίσετε να ξαναρωτάτε πότε τελειώνουν οι μεταγραφές...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
εξαλλου μπορει να ερχονται να παρουν τον φωταρα με 50 μιρια
ολο περιεργες περσονες μου λετε τελευταια, μια ο Γατας, μια ο project manager , fill me in please!
Ναι αλλα, ειναι BMW ομως ?
Κοροιδευεις αλλα εσυ και το συναφι σας καταστρεψατε την ολυμπιακη, την ρημαξατε, δεν εμεινε ουτε φτερο πεταλουδας
φαγατε- φαγετε - φαγατε
Υ/Γ Βοσκε αστειευομαστε, δεν τσακωνομαστε ε! Εγω ημανε παιδακι οταν διαλυθηκε η ΟΑ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
jonk (29-08-24)
jonk (29-08-24)
Πειτε μου ποιος ειναι ο προτζεκτ μανατζερ, μην ειστε κωλανθρωποι, εγω αμα με ρωτατε σας λεω
Nikolaos_Kokkinos (29-08-24)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ποιος ειναι ο Σταθης ο μαγειρας?
Τι γινεται ρε συννενοημενοι ειστε? Που εχω ερθει? Ειμαστε οντως κοινοβιο που ειπε το ChatGTP ?
Ε Βοσκε ακου, μη μου τη μπαινεις και πολυ αποψε γιατι νοιωθω ευσυγκινητος , διαβασα το καλεσμα του βαγιαννιδη για να γινουν μια γροθια για την προκριση!
jonk (29-08-24), Nikolaos_Kokkinos (29-08-24)
ρε κοκκινο γατακι ειμαι μαστερ σεφ
Bookmarks