29 ο μηνας
Μετα απο 3 μηνες χαρταετου βαλανε τους στρατευμενους να μας αρχισουν το μασαζ στα μιντια
ασοβαρα πραγματα οπως παντα.
Καμμια εξελιξη δεν πα να πηρες κουπα, στον πουτσο τους. Ισα ισα οπως φαινετε εγινε κολυμπηθρα του σιλωαμ αυτο το γαμημενο το κιουπι.
Εφυγε ο πιο παραγωγικος σου παικτης απο την πρωτη μερα το ξερανε και δεν κανανε απολυτως τιποτα
Δεν χρειαζονται 10-αρια...
Βαλτε το ντοι να κανει παιχνιδι επειδη μαρκαρει.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Nikolaos_Kokkinos (29-08-24)
Μόλις βγήκε ο Νικολακόπουλος και είπε ότι μένει ελεύθερος ο Ζαχά και κλείνει σε εμάς. Επίσης ο Τσώχος νωρίτερα είχε πει ότι δεν μπορεί να γυρίσει Αγγλία επειδή δεν είναι ΕΕ και θα πληρώσει διπλό φόρο (τον πληρώνουν οι παίκτες και γι' αυτό μάλλον ζητάει περισσότερα λεφτά εκεί). Ο ίδιος λόγος που δεν γύρισε ο Χέντερσον.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
hang your demons
και ο σταματελος πριν μιση ωρα ειπε οτι παρα το ενδιαφερον για ζαχά δεν αφηνει το θεμα ποντενσε μεχρι το τελος θα το κυνηγησει.
χαχαχα οτι θελουν γραφουν. μιλαμε για σουργελα.
hang your demons
Εγώ τι διαφορετικό είπα; Απλά το "ανοίγει ο δρόμος να τον πάρει ως ελεύθερο" το είπα εν συντομία.
Ο Βερβελές είπε ότι υπήρχαν τουλάχιστον 5 περιπτώσεις ανοιχτές για κάθε θέση και αργήσαμε γιατί ο θείος επέμενε (και επιμένει ακόμα και τώρα) για Ποντένσε, Όρτα. Αλλά φαντάζομαι δεν μας αρέσει σαν σενάριο, δεν μαρτυρά τον σχεδιασμό μπουρδέλο που λέμε εμείς.
Nikolaos_Kokkinos (29-08-24)
A καταλαβα στο Μεντιλιμπαρ θα τα ριξουνε χαχαχαχαχαχαχα
οτι κανουνε και οι κουλες στον Αλμειδα οτι δηθεν κανανε ουρα 30 ατομα και τον παρακαλουσε ο ηλιοπουλος να χωσει χρημα και τους εκοβε ο αλμειδα
πωπω οντως γερασα ρε μαλακες δεν μπορω αλλο
chainsaw (29-08-24)
δηλαδη τωρα αυτοι που ακουγονται ειναι παικτες που ζητησε ο Μεντιλιμπαρ?
Του ειπαν θειο μαλλον δεν μπορει να ερθει ο ποντενσε ποιο θα ηθελες στη θεση του?
και ο θειος ειπε : Tον Ζαχά φερτε μου απο την Γαλατά.
γιατι οπως σωστα ειπε και ο Lastbaron ειναι παικτες αρκετα διαφορετικοι μεταξυ τους.
πιο πιθανον θεωρω να τους ειπε ο θειος:
Αντε ρε γιδια φερτε καποιον να τελειωνουμε. που να μην ελεγα θελω τους παικτες απο νωρις.![]()
hang your demons
jonk (29-08-24), Nikolaos_Kokkinos (29-08-24)
Ρε παναγιωτη, πραγματικα τωρα, και συ αποκλειες ο βερβελες απλα να λεει μαλακιες δλδ? τι θεωρεις πιθανοτερο?
απο ποντενσε -γουιλιαν - ζαχα-κουαμε και απο μαροκο - μιλανο
βγαζει ματια το πλανο που υπαρχει
Εγώ δεν παίρνω θέση να πω ότι είναι όπως τα λέει ο Βερβελές όμως. Μπορεί να είναι και μπουρδέλο ο σχεδιασμός. ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ. Εσείς έχετε προκατειλημμένη στάση, ότι και να πουν οι αρδ είναι ψέμα (εκτός απ' τις φορές που μας βολεύει). Οπότε γιατί καθόμαστε και συζητάμε; Δεν θα δεχτείτε τίποτα, είναι όλα μπουρδέλο, σαπάκια οι παίκτες που θα έρθουν και προφανώς δεν τους ήθελε ο Μεντιλίμπαρ. Συνεχίστε.
ενα λαθος που κανετε ειναι οτι οι ομαδες της premier μπορουν να δωσουν 2 δανεικους σε ομαδες της premier , για international loans ο αριθμος ειναι 6
Του είπαν ότι αργήσαμε και απάντησε ότι συμφωνεί, αλλά υπάρχουν έτοιμοι αντικαταστάτες (και μάλιστα αρκετοί). Και ότι ο θείος ακόμα και αυτή τη στιγμή που μιλάμε ζητάει να εξαντληθούν οι πιθανότητες για Ποντένσε, Όρτα. Από εκεί και πέρα ο καθένας πιστεύει ότι θέλει, εγώ απλά μεταφέρω αυτά που λένε όλοι τριγύρω.
εγω ειπα πιο πανω οτι περιμενω να δω τι παικτες θα παρει στο τελος μπας σωσει ενα πλανο μεταγραφων που φαινεται οτι δεν πηγε καλα αλλη μια φορα.
ολα τα κρινουμε με το φτωχο μας μυαλο βεβαια. Μπορει να ερθει ο Ζαχά που κράζουμε και να κανει παπαδες εδω.
Η αισθηση που εχουμε παντως(εγω δηλαδη) ειναι οτι αργησαμε και τωρα τρεχουμε και δεν φτανουμε.
hang your demons
Bookmarks