Αυτό έλλειπε: Εμείς να πάρει θέλουμε...
Κοιμηθείτε δε θα δώσει
Αυτό έλλειπε: Εμείς να πάρει θέλουμε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
για ποντενσε δεν βλεπω τιποτα αλλα ο πρωκταθλητης λεει οτι θα φερουν ζογκλερ αντι για τον κοντο , αντε με το καλο να σας φανε οι τιγρεις , στο τσιρκο
Ε, άμα το λέει ο πρωταθλητής στο πρωτοσέλιδα θα είναι έγκυρο. Όπως πριν ένα μήνα που πανηγύριζε την απόκτηση Όρτα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ζογκλέρ λέει. Που τι θυμήθηκαν αυτή τη λέξη οι ΜΠΟΥΜΕΡΣ. Ούτε οι ίδιοι οι ζογκλέρ παίζει να αποκαλούν τον εαυτό τους έτσι..
Τιποτα ρε, αυτοι πρεπει να ειναι οι ιδιοι απο εποχες Κοκκαλη, μη σου πω οτι ενας ειναι λογικα κα εχει templates και τα κανει copy paste.
Y/Γ 28 ο μηνας... αμα δειτε παικτες να μου γραψετε, ενας κ καταιδρωμενος θα ερθει , ΑΝ ερθει κ αυτος. Και φυσικα θα ειναι επιπεδου Σταματενιτς κ κατω.
Κ αφηστε τα "δεν μπορω να πω παραπανω μη με ζοριζετε"![]()
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Πρωταθλητης:
Και Ζογκλέρ και 10αρι και δεξί στόπερ αν φύγει Μπιανκον κ αριστερό μπακ.
Είναι ζάχαρη είναι μέλι τα καρπούζια του Βαγγέλη
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Δεν ξέρω αν στο τέλος έρθουν βόμβες μεγατόνων (αμφιβάλλω) αλλά πρώτη φορά μένουν τόσες εκκρεμότητες στο παραπεντε.
Ε οχι δα....Μονιμα με εκρεμμότητες ειμαστε. Μια δεν έχουμε σοβαρή άμυνα, μια μας λειπει μπακ, μια εξτρέμ, μια επιθετικος κτλ.
Κάναμε να βρουμε σοβαρο αμυντικο απο την εποχη Σεμέδο.
Εξτρέμ πέρα του κοντου υπηρχε το χάος. Φέτος ηρθε σοβαρό εξτρεμ επιτέλους και ανέβηκε λιγο και ο Μάρτινς
Ισα ισα που φέτος ειναι ισως η πρωτη φορά που το ροστερ έχει πάει καλά.
Αυτο που λειπει και το έχει εντοπισει προφανως και ο προπονητής ειναι η δημιουργία.
Ακόμα και αν δεν ερχόταν ο κοντός που όλοι θέλουμε, ο Ορτα θα κάλυπτε το δημιουργικό κενό, λαμβάνοντας υπόψη πάντα οτι έχουμε και δημιουργικους αμυντικούς με τη προσθήκη του Κάρμο.
Τωρα αν θεωρουμε εκρεμμοτητα οτι υπάρχουν ακόμα κάποιοι που δεν υπολογιζονται, απο τη στιγμη που ξεφορτωθηκε τον Αμπουμπακάρ, δεν αγχωνομαι για τους άλλους.
Ενεργοποιείται plan b σε εξτρέμ
Πάει για ναυάγιο με ποντενσε οπότε
μην σκατε ειναι το project bordel για να σηκωσουμε το europa , ολα ειναι μελετημενα και οργανωμενα οπως μας αρμοζει
adamo (28-08-24)
Εγω περιμενω το γελοιο τον Νικολακοπουλο τι θα σκεφτει να πει για να τα γυρισει
προχτες κατηγορουσε εμας τους οπαδους στο ραδιο και ελεγε οτι αν εμεις λεει δεν ξερουμε Ελληνικα δεν ειναι υποχρεωμενος να μας ξαναπει οτι αυτος δεν ειπε ποτε οτι ειχε ρητρα ο Ποντενσε
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ γαμημενε ψευτη, ΨΕΥΤΑΡΕ υπαρχει παντου η φωνη σου να το λεει.
τα ιδια κ με ραντζελοβιτς που ελεγες οτι πουληθηκε κ ελεγες κ ποσα και μας ηρθε πισω πεσκεσι στο τελος της σεζον κ μας εβγαζες τρελους παλι, παπατζη, μιχαουνζεν, χανς κριστιαν αντερλεχτ της πουτσας
μανουλα μου μανιτσα μου
θα παρω τη βαλιτσα μου
θα παρ τη βαλιτσα μου
καιιιιι θα την κοπανησω
o mentez ο κολητος του βαγγελα που γαμαει κ δερνει στο λυκοχωρι γιατι δεν το καθαριζει το θεμα? αυτοι δεν μας ταιζουν φιδια , εχουν ξεπερασει και τους δρακους του game of thrones
Ας ελπισουμε να πρυτανεύσει η λογικη, και να τα κανουμε μπορντελο τις τελευταιες ωρες των μεταγραφων.....![]()
ξεχαστε τον κοντο παιζει η κασετα plan b παντου , ελπιζω να μην ειναι επιλογη του νταρκο
Bookmarks