panahs7 (08-08-24)
panahs7 (08-08-24)
Παντως ο Σβαρτζενεγκερ σε μια πολυ δυνατη inspirational ομιλια ειχε πει οτι το μυστικο της ανελιξης ειναι να μην εχεις πλανο αλλα μονο στοχο. Γιατι το πλανο προσδιδει σιγουρια κ η σιγουρια επαναπαυση!
(εχει ζεστη ναι)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Δεν ξέρω πως θα συνεχίσω τη ζωή μου μετά το σημερινό φιλικό.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Κάνε καμία βόλτα εδώ μέσα και κάτι θα βρεις...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (08-08-24)
Paneas (08-08-24)
Και στην τελική, τί γουστάρατε; Να έρθει κανένα 3-0, να δούμε αυτήν την άμυνα σε κανένα σοβαρό παιχνίδι και να δούμε τον χάρο με τα μάτια μας για την συνέχεια;;;
jonk (09-08-24)
Πολύ γρήγορα τα έβγαλε τα στιγμιότυπα η κοσμοτε γκρεμίστηκε κανας φούρνος;
Όχι ρε - η nova, πιο πολύ αργεί...
Μάλλον ξεκούτιανα και δεν καταλαβαίνω πώς είναι δυνατόν να κάνουμε κριτική ή να ζητάμε μεταγραφές έχοντας παίξει στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με αναπληρωματικούς. ( Δε λέω πως δεν χρειάζονται προσθήκες και μάλιστα ποιότητος στην άμυνα. Αλλά το σημερινό παιχνίδι δεν προσφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα. Με αδελφό σωματείο παίζαμε στην τελική...)
Μπακουλας και μουζακιτης μόνο μπορούν να παίξουν και ο κουτσιδης 5ος στόπερ. Κωστούλας και αποστολοπουλος δεν έχουν θέση στο ροστερ. Ο ένας λογω ηλικίας και ο άλλος λόγω βλακειας.
Ο Ροντινει μοιάζει καφου μπροστά στον κοστινια.
Ο βελντε θύμισε όντως μιραλας. Βέβαια να έχουμε υπόψιν ότι είναι ο πιο έτοιμος παίκτης. Όμως έδειξε κλάση με τα τελειώματα του.
Ο Γιαρεμπτσουκ με τον Ελ καβλι παίζει να είναι το καλύτερο δίδυμο σέντερ φορ που έχουμε αγοράσει ποτέ.
Ο ζελσον να είναι καλά το παιδί, θα κάνει νούμερα γκαλετι και τζόλε αν συνεχίσει ετσι. Παίζαμε με αγγλική ομάδα, κι όμως ξεχώριζε σαν τη μύγα μες στο γάλα.
Φαίνεται να χτίζεται κάτι πάρα πολύ καλό και αν πάρει όντως ποντενσε και χόρτα θα είμαστε το κάτι άλλο.
Κρίμα θα είναι να μην πάρει και ένα στόπερ ηγέτη και ένα αρ.Μπακ.
jonk (09-08-24), Nikolaos_Kokkinos (09-08-24), Paneas (09-08-24)
Δεν ξέρω από πού ξέρετε τις προτεραιότητες για ενίσχυση όμως, από τους αρδ που δεν πετυχαίνουν τη λίμνη με βότσαλο;
Γιατί μέχρι να παίξει ο Μπιανκόν και να αρχίσουν τα κλασσικά - εικονογραφημένα, όλο και κάποιος αμυντικός ακούγονταν... Τώρα, που δεν ακούγεται καθόλου, το βλέπεις πιο πιθανό να εξετάζεται;
Κοίτα να σου πω την αλήθεια δε με ενδιαφέρει καθόλου αν ακούγεται ή αν εξετάζεται. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν θα έρθει που μόνο στο τέλος των μεταγραφών θα το ξέρουμε. Και μετά πως θα πάμε μέσα στη χρονιά. Αν φτιάξει καλή άμυνα με το αυτούς που έχει καθόλου δε θα με πειράζει αν δεν πήρε.
Πάντως "μπράβο θείε" απ' τη μία κι απ' την άλλη να κράζουμε τις επιλογές του στα θρέντια των παικτώνε, είναι άκυρο. Διαλιέχτε.
επισης βγηκε ο μαορι σερβος (που νομιζα οτι μπορει να ηταν καλος ) και μπηκε ο μπακουλας και νομιζες οτι μπηκε ο μπρουνο φερναντεζ μεσα
μα ειναι δυνατον να ερθει καλος παιχτης απο τη φορεστ , αυτη τη φορα πιαστηκα κ εγω μαλακας
Γι αυτό εμείς κάνουμε άλλες δουλειές και ο Μεντιλιμπαρ είναι προπονητής. Ξέρει τι θέλει να δει από το φιλικό.
Αυτό που είδαμε είναι σε τι επίπεδο είναι οι παίκτες που δεν λογίζονται για βασικοί σε πολύ δυνατό τέστ.
Αυτά τα Νικολακοπουλίστικα ότι πρέπει να κερδίζουμε και τα φιλικά επειδή είμαστε Ομπυακος δεν μπορώ
να τα ακούω. Τα φιλικά είναι τέστ, διαγωνίσματα. Ο κάθε προπονητής βάζει την δική του ύλη. Ίσως είναι
η πρώτη φορά που σε ματς "πρόβα τζενεράλε" δεν βλέπουμε τους βασικούς που περιμένουμε να δούμε,
αλλά για μένα εδώ δείχνει την εμπειρία και την μαγκιά του ο θείος.
Bookmarks