SKORPIOS7 (02-08-24)
Έτοιμος να σκοτώσει το θηρίο ο Θρύλος.
Αναγνωστόπουλος, Κοστίνια, Ρέτσος, Άμπι, Κουτσίδης, Αποστολόπουλος, Μουζακίτης, Παπακανέλλος, Ζέλσον, Μασούρας και Γιάρεμτσουκ.
![]()
SKORPIOS7 (02-08-24)
κανενα link υπαρχει?
hang your demons
redbaron (02-08-24)
Τι χωράφι είναι αυτό που μας έβαλαν να παίξουμε ρε; Αυτό είναι ασέβεια! Ούτε Γ' τοπικό τέτοιο χάλι, δεν ντρέπονται λίγο; Έπρεπε να πάρουν την ομάδα και να φύγουν.
Mασουρίνιο,εργοστασιακές ρυθμίσεις...
Νιώθω λες και έχω μπει σε portal και βγήκα στα 90s, παιδάκι στο πατρικό μου, να ακούω στο ραδιοφωνάκι τα ματς για το ΠΡΟΠΟ και να βλέπω Πανηλειακός - Καβάλα στο Supersport. Ότι πιο vintage έχω δει εδώ και 25 χρόνια.
Χωρις να βλέπω κάτι μου λέει ότι δεν είναι καλός ο αγωνιστικός χώρος.
Να τος ο Βέλδες, 5 λεπτά έχει που μπήκε και το παστέλωσε.
Nikolaos_Kokkinos (02-08-24)
εχω ενα καλο προαισθημα για τον Ζελσον εγω φετος παντως...
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Άμα είσαι παικτάρα, μπαίνεις μέσα και το καρφώνεις. Ούτε ψήσιμο, ούτε τίποτα. Σας τα είπα για Βέλντε. Φαίνεται από τη φάτσα του κιόλας, αγνή μπαλαδόφατσα.
Netscape (03-08-24), Nikolaos_Kokkinos (02-08-24)
Βάλαμε γκολ από στημένη φάση, και ειδικότερα από κόρνερ, με δημιουργό τον Μασούρα και σκόρερ τον Κουτσίδη![]()
Netscape (03-08-24), Nikolaos_Kokkinos (03-08-24)
Περιμένω λίγη γκρίνια για το Βελντε που φάνηκε και σκόραρε γιατί είναι περίεργο, σε αντίθετη περίπτωση θα χρειαζόταν γκρίνια γιατί δε φάνηκε και είναι μουτσος.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Καλά με ομάδα τρίτης κατηγορίας παίζαμε. Μην τρελαίνεστε. Στα θετικά ότι ο για-ρεαμπτσουκ έδειξε ότι κατέχει τη θέση του φορ και ότι ο Μάρτινς σκόραρε για άλλο ένα ματς.
Bookmarks