Διώξτε το μυρουδια τον Ισπανό χτες δεν είναι ομάδα αυτό το πράγμα.
Περίμενα και εγώ να δω τον Στάμενιτς. Οι πιτσιρικάδες θα χορέψουν σε Βάσκικο ρυθμό και όποιος αντέξει, ας δούμε και τους υπόλοιπους στο δεύτερο.
Διώξτε το μυρουδια τον Ισπανό χτες δεν είναι ομάδα αυτό το πράγμα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
AntonisPav (19-07-24)
Ο Ντόι είναι για τρελές κλωτσιές πάντως.Πέρυσι το έπαιζε βαρύ πεπόνι στην ανανέωση αλλά εδω και 2 χρόνια αντί να βελτιώνεται γίνεται χειρότερος.Φάση καρμπόν με το γκολ του Άρη στα πλει οφς.
jonk (19-07-24)
χαχαχαχα μασουρας ρε
Μια ταχύτητα πάνω στο δεύτερο μέχρι στιγμής.
maniak7 (19-07-24)
Ωραία η ομάδα και ακόμη πιο ωραίο το γεγονός πως, ανεξάρτητα από το ποιοι είναι μέσα, παίζει το παιχνίδι που θέλει και απέναντι σε σύνολο που σε 6 μέρες παίζει Ευρώπη. Θα πηδάει και θα σπέρνει, πιο πολύ, τρόμο ο Θρύλος φέτος.
maniak7 (19-07-24)
Τουλάχιστον φαίνεται να παραμένει συμπαγής η ομάδα.
Με τις μεταγραφές η ομαδάρα μας θα τους ΞΕΠΑΤΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ φέτος!
6οι θα βγούμε του χρόνου.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
jonk (19-07-24)
Αερικό7 (19-07-24)
Το 54 ο Κωστούλας ήταν; Τώρα προς το τέλος έκανε μια τρομερή ενέργεια αλά Αραμπί, ξεμαρκαρίστηκε από 3 αμυντικούς και έβγαλε κάθετη πάσα σε μικρό χώρο.
Ο Παπακανέλλος ήταν με το 64.
..και μερικά ατομικά. Μπιανκόν πολύ καλός και το πουλέν μου ο Μουζακίτης έτοιμος από καιρό.
Ευτυχώς που μπήκε ο Ροντινει και είδαμε καμία τριπλα...
Nikolaos_Kokkinos (19-07-24)
Τριπλά είπε ο άνθρωπος...αμέσως εσύ να τον φας....
Τώρα τι τριπλά έβλεπε, άσε...
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Nikolaos_Kokkinos (20-07-24)
Bookmarks