Paneas (15-07-24)
Καταλαβαίνω τη περίπτωση Καρμο εφόσον ισχύουν τα ρεπορτάζ. Αν ο παίχτης δε θέλει, δε θέλει, τέλος
Καταλαβαίνω τη περίπτωση Φορτουνη. Θέλει να εξασφαλίσει τα εγγόνια του. Πολλοί παίχτες σημαίες σε τέτοια ηλικία πάνε στα πετροδολαρα.
Αυτό που δε καταλαβαίνω είναι η κολυσιεργια όταν βάσει ρεπορτάζ σου έχει ζητηθεί να έχεις το 80% του ρόστερ έτοιμο στις 15 Ιουλίου.
Paneas (15-07-24)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
chainsaw (15-07-24), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (16-07-24), kostas1 (15-07-24)
chainsaw (15-07-24)
Η ομάδα με την κατάκτηση ευρωπαϊκού τίτλου άλλαξε επίπεδο. Αυτό έπρεπε να το γνωρίζουν στην ΠΑΕ και να είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε ΠΟΛΥ μεγάλες αυξήσεις συμβολαίων και απαιτήσεις παικτών. Έτσι γίνεται παντού στο κόσμο.
(Στη Λαμία είναι σήμερα το Λείψανο, μαζί με την αριστερή παντόφλα του Αγίου Ευάγγελου του Πασαλιμανίου. Τρεχάτε να προλάβετε.)
jonk (16-07-24)
Εντωμεταξυ κοιτα παπα που τρωμε Βελτνε λεει με 4.5 μυρια συν τον μισθο του για αγνωστο αδοκιμαστο παιχτη...αλλα δεν μπορουσαν να δωσουν τη ρητρσ του Ορτα και καλα..
Γιατι δε λετε την αληθεια οτι τον παιρνετε τσαμπα ρε μαλακες και βαλατε τα τσουτσεκια σας να λενε οτι κ καλα κανει 4.5 το ντιλ?? Ψευτες παπατζηδες
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
chainsaw (15-07-24)
Λογικό ποσό είναι. Καλύτερος παίκτης της ομάδας του, καλές εμφανίσεις σε ευρωπαϊκά ματς απέναντι σε αρκετά καλές ομάδες. Το στοιχείο όμως που τον κάνει ελκυστική περίπτωση είναι νομίζω η ηλικία του, 25 ουσιαστικά, μπορείς να πάρεις 2 καλές σεζόν και να βγάλεις και κέρδος.
Και τα 6 για Όρτα βέβαια, τώρα που τον έχουμε δει και ξέρουμε τι είναι, δεν είναι παράλογη απαίτηση.
Du3lisT (16-07-24), Nikolaos_Kokkinos (15-07-24)
Και να 'μαστε πάλι στην ανάποδη, να κράζουμε αυτόν που πριν 1 μήνα του ζητούσαμε να πάρει το μπάσκετ, γιατί είναι γαμάτος. Είναι ωραία στον πλανήτη γαύρο. Συνεχίζουμε το πρόγραμμά μας.
Ο Νικολακόπουλος που είναι συγκαμένος στο να αποκαλύπτει ποσά και προθεσμίες, προχθές είπε ότι η πρόταση στον Φορτούνη φτάνει τα 5 εκατομμύρια για 2 χρόνια. Και από Αραβία περίμενε 7 είπε (τόσο ήξερε μάλλον, τελικά πάει για 6). Αν ισχύουν αυτά και έπεσε γραμμή να τα πει για να τον ξεφτιλίσουν, τα κατάφεραν. Για 1 μύριο μας κλάνει ο Κωστάκης. Αλλιώς ας βγει να τον διαψεύσει.
Για Όρτα που λέμε, έχω την εντύπωση ότι έληξε η προθεσμία ενεργοποίησης της ρήτρας. Που σημαίνει ότι τώρα θα ζητάνε περισσότερα από 6 που δεν δίναμε έτσι κι αλλιώς. Λογικά θα πάει μέχρι βάθος Αυγούστου μήπως τους ξεμείνει και τον δίνουν με λιγότερα. Γνώμη μου να ψαχτούμε για άλλον. Εκτός αν είναι μέχρι τέλος Ιουλίου η προθεσμία, οπότε αγνοούμε ότι είπα.
Εμείς τα συζητάμε τα 6 για Όρτα γιατί τον έχουμε δει και τον ξέρουμε και κούμπωσε καλά στην ομάδα (και γι αυτό και μας τα ζητάνε). Δεν θεωρώ πολύ πιθανό κάποια άλλη ομάδα να πάει στην Μπράγκα και να τα πληρώσει για παίκτη που οι Πορτογάλοι δεν φαίνεται να υπολογίζουν και πολύ. Τώρα αν πάθουνε Πόρτο και πούνε ότι αφού τον έχουμε γιατί να μην τον κρστήσουμε δεν ξέρω τι μπορουμε να κανουμε.
Παίζει να διαφωνώ με ότι έχω διαβάσει εδώ και τρεις σελίδες. Φοβερό.
χαχαχα Ποιος είπε να πάρει το μπάσκετ ο αρχιτσιγκούναρος; Nα παίζουμε με Τολιόπουλο σταρ και έξυπνες βόμβες βασικών τύπου Τανούλη και ξένους με μεταπωλητική αξία.
jonk (16-07-24)
chainsaw (15-07-24), Nikolaos_Kokkinos (15-07-24)
Για Βέλντε είπα ότι θεωρώ λογικές τις απαιτήσεις της Λεχ από τη σκοπιά της (εφόσον ισχύει το 4 με 4.5 που ακουγεται τις τελευταιες ωρες και οχι τα 7 που λεγανε το πρωι). Τρανσφερμαρκτ τον κοστολογεί στα 6 ας πούμε. Για τα δικα μας δεδομενα ομως ακομα και τα 4 ειναι ποσο που θα το κλαψουμε αν ειναι κατωτερος των προσδοκιων.
Πάντα σε τέτοιες κινήσεις παίρνεις ρίσκο, ξεχωρίζει μεν ο Βέλντε αλλά σε χαμηλότερης δυναμικής πρωτάθλημα και η Νορβηγία δεν μας πάει όσον αφορά τα εξτρέμ. Από την άλλη είναι σε καλή ηλικία και το 22/23 ήταν πολύ καλός στο Κόνφερενς, βοήθησε τη Λεχ να φτάσει στους 8. Εκεί, και στα 2 ματς με τη Φιορεντινα που τα ειδα, φαινόταν (μαζί με τον Σκόρας) ότι μπορούσε να παίξει στα ίσα τους Ιταλούς.
Στοιχηματίζω το renegade μου πως θα πουλήσει και τον Έσε?
Nikolaos_Kokkinos (16-07-24)
Bookmarks