Δε θα κάνουμε προετοιμασία στα τρία πέντε πηγάδια; λευκή πετσέτα
Στην Ολλανδία η προετοιμασία για την νέα σεζόν
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την σεζόν με την ιστορική κατάκτηση του Conference League, ωστόσο έχει βάλει ήδη μπροστά τον σχεδιασμό του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι ερυθρόλευκοι αποφάσισαν πως το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία, κοντά στο Ρότερνταμ. Δεν είναι ακόμη γνωστές οι ακριβείς ημερομηνίες, ωστόσο υπολογίζεται στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.
Άλλωστε, ο Ολυμπιακός δεν θα έχει φέτος ευρωπαϊκά προκριματικά, καθώς θα συμμετάσχει στο League Stage του Europa League, το οποίο εκκινεί 25-26 Σεπτεμβρίου. Αντιθέτως, οι ερυθρόλευκοι περιμένουν την έναρξη της Stoiximan Super League, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 17 Αυγούστου.
Δε θα κάνουμε προετοιμασία στα τρία πέντε πηγάδια; λευκή πετσέτα
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
10 η 12 Ιουλιου θα ξεκινησει η προετοιμασια.
hang your demons
Με ενάμιση μήνα προετοιμασία θα ξεκινήσουμε το Πρωτάθλημα; Και αν πέσουμε με το βάζελο μέσα την πρώτη αγωνιστική;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ενώ άμα κληρωθούμε, θα το παίξουμε νομίζεις...
Ντέρμπι? Ποιο ντέρμπι? Ο κυπελλούχος Ευρώπης δεν θεωρεί ντέρμπι τα παιχνίδια με τις απλές ομαδούλες![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Paneas (04-06-24)
Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι έκλεισε ο Ολυμπιακός, με τους "ερυθρόλευκους" να αντιμετωπίζουν τη Νότιγχαμ στις αρχές Αυγούστου στο "Γ. Καραϊσκάκης". Πιθανότατα αυτό θα είναι το τελευταίο φιλικό του Ολυμπιακού πριν την έναρξη της νέας σεζόν, αλλά αυτό θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα που θα ανακοινώσουν το πλήρες πρόγραμμα της προετοιμασίας και των φιλικών που θα δώσουν.
Η Νότιγχαμ θα είναι η Προοδευτική της επαγγελματικής ομάδας...
Άσχετο με το θέμα αλλά τώρα μου ήρθε. Μήπως τιμής ένεκεν πρέπει να φτιάξουμε ένα χωριστό θέμα Τεχνική Υγεσια - Μεντιλιμπαρ; να μην είναι στο ίδιο θέμα με τον... Χασι ας πούμε;
Καλημερα, καλα, ασε να χρονισει πρωτα κ μετα![]()
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Να το σκεφτούμε λίγο, η συντακτική ομάδα, να δούμε ποιόν λόγο θα βάλουμε πάνω - πάνω, για να μην το κάνουμε, γιατί έχω δύο - τρεις λόγους πρόχειρους.
Να δούμε τί μεταγραφές θα κάνει, γιατί μπορεί να χρειαστεί να ανοίξουμε άλλο το Νοέμβριο, λέω εγώ;;;
Πω αυτή η slow news φάση μου σπάει τ αρχιδια.. Θέλω ανανεώσεις, μεταγραφές, παρουσιάσεις φανέλας, ΤΟ ΤΕΛΩ ΑΝΝΙΤΑ!
panahs7 (24-06-24)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
theogeo7 (28-06-24)
Κλαίω ρε μλκς
Καλά κάνεις, για κλάματα είναι....
Bookmarks