Σήμερα μου ήρθε να κάνω βιντεοθεραπεία και έτσι έβαλα να δω αγώνες που έβλεπα όταν ήμουν πολύ μικρός. Ο σκοπός είναι να θυμηθούμε ιστορικούς αγώνες, πως τους ζήσαμε και μέσα από την κουβέντα να θυμηθούμε και λεπτομέρειες.
Θέλοντας να ξαναδώ την παικτούρα τον Κρίστενσεν αλλά και την κατάσταση πού επικρατούσε τότε στον Ολυμπιακό, έβαλα να δω το εν λόγω παιχνίδι:
[YOUTUBE]XFhPS9Z8hPk[/YOUTUBE]
Είναι κρίμα που ένας τέτοιος μεγάλος παίκτης δεν πήρε ένα πρωτάθλημα. Από την άλλη φαίνεται και τι χωνί ήμαστε πίσω. Η ψυχολογία της ομάδας γενικώς τότε ήταν στα τάρταρα για τους γνωστούς λόγους. Το σημαντικό είναι ότι 2 χρόνια μετά ανακάμψαμε και αυτά αποτελούσαν παρελθόν.
ΥΓ1: Αν το θέμα αυτό υπάρχει ή κολλάει σε κάποιο άλλο, τότε φυσικά οι μοδς να το μεταφέρουν.
ΥΓ2: Είχα καιρό να γράψω με κεφαλαία και είπα να δω πως είναι![]()
11-05-2003
Υποδοχή πελατών, 3άρα και 7ο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
BrazHlias (11-05-15), giovanni#10 (11-05-15), The Dude (11-05-15), vasilis-thrylos7 (12-05-15), VasilisL7 (14-05-15)
Η πιο επική πούτσα Έβερεστ, τύπε.
There is a Dude in town
giovanni#10 (11-05-15), voskos_7 (11-05-15)
Αυτό, το ξέρει βασικά, αυτός που τον έφαγε...
Αφου δεν ειχαν αρπαξει 7-8 γκολ σε κεινον τον αγωνα ευχααριστημενοι να ναι.
Μετα την επισκεψη των οπαδων τους και το κυνηγι που χαν φαει,βρηκαν δικαιολογια το κλιμα τρομοκρατιας,οι ιδιοι βαζελοι μια ζωη...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Χρόνια πολλά και ακόμα πιο καλά.
![]()
crazyjim (11-05-24), dimitris_77 (11-05-24)
Περασαν 21 χρονια ρε συ;; Πωπω σαν χθες το θυμαμαι!! 6η Δημοτικου πηγαινα, και την επομενη δεν ηθελα με τιποτα να παω σχολειο...!!Ηταν εκει στην αλανα που παιζαμε μπαλα ενα παιδιακι βαζελος και μου ελεγε ποσα θα μετρουσαμε απο τον ολισαντεμπε και την παρεα του και οτι μας ειχαν για πλακα...!! Την επομενη δεν τον ξαναειδα...![]()
![]()
![]()
Εξ ίσου μεγάλη ξενέρα είχαμε φάει στο 1-4 με Μάρτινς, όταν συνειδητοποιήσαμε ότι από την προηγούμενη, του Λεμονή, είχαν περάσει 20 χρόνια...
Και ήμουν πρωτοετής στο Πάντειο...
Bookmarks