chainsaw (11-04-24), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-04-24), Pireotis7 (11-04-24)
chainsaw (11-04-24), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-04-24), Pireotis7 (11-04-24)
τωρα ειδα το πεναλτι του ρετσου, θα μπορουσε να μην σφυριχτει. αλλα και μονο που πηγε ετσι στην φαση, ηταν λαθος. δεν νομιζω να βαζανε γκολ. η φενερ πισω μου φαινεται ψιλοχαλια, πρεπει να παμε να κρατησουμε το μηδεν (δυσκολο), να παιξουμε πολυ σφικτα γιατι αν γινει αναρχικο το παιχνιδι (οπως σε καποιες φασεις σημερα) εχουν πλεονεκτημα. τα μπακ τους βγαινουν σαν τρελα μπροστα.
Μέχρι το πέναλτυ του μαλακα ήταν η πιο ωραία γηπεδική εμπειρία που είχα στη ζωή μου.
Du3lisT (11-04-24), Faithful (11-04-24), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-04-24), panahs7 (11-04-24)
αμα δεν εκανε το πεναλτι ο πουτανας γιος θα τρωγανε και αλλο
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Από την μία είναι καλό που δεν θα παίξει ο Ρέτσος, από την άλλη δεν ξέρω τι να περιμένω από τον Ντοι, ειδικά αφού έχει να παίξει αρκετό καιρό. Εκτός κι αν βάλει κάνα Ιμπορα η Κίνι, οπότε καλύτερα να μην δούμε καν τον αγώνα
Nikolaos_Kokkinos (11-04-24)
drizzt (11-04-24)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-04-24)
Δεν ειναι κακο ομως κ να τα λεμε ολα
Ναι δινουμε τα ευσημα στο οτι εδωσε μια καποια ψυχολογια νικητη κ μας συνεφερε ως μπαχαλο που ημασταν Ναι. Αλλα εχει κ αρνητικα στοιχεια, το εχει δειξει σε πολλα.παιχνιδια. Ελπιζουμε οτι ειναι η ελλειψη υλικου κ.προχωραμε.
Αυτο ακριβως λεω κ.γω να μη πηγαινουμε απο το 0 στο ανανεωστε τον για 10 χρονια και τουμπα.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Σε ένα βράδυ εξαφανίστηκαν Σιοβαδες, Μανιατηδες και λοιποί για έναν αποκλεισμό κι αυτός εδώ μας γαμαει δυο χρόνια. Άντε στην ευχή της Παναγίας ρε ανεπιθύμητε.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ο μόνος τρόπος να μην τρώγαμε γκολ ήταν μετά το 3-0 να βάζαμε έναν τουλάχιστον χαφ αντί του Γιόβετιτς. Ο Φρεντ άλλαξε τελείως το ματς και είμαστε τυχεροί που δεν τον ξεκίνησε βασικό. Λέμε για το πέναλτι αλλά μην ξεχνάμε ότι νωρίτερα είχε κάνει ο Τζολάκης μια καλή και μια ακόμα καλύτερη επέμβαση, η ροή του ματς ήταν αυτή ετσι κι αλλιώς.
chainsaw (11-04-24)
Εγώ ένα αρνητικό βλέπω και μόνο. Το ότι δεν κάνει αλλαγές σύντομα.
Βέβαια μετά θυμάμαι ότι, δεν έχει παίκτες να βάλει!!!!
Άντε πες τον Ορτα έπρεπε να τον περάσει νωρίτερα. Μετά ποιον άλλο; Να τον κατηγορήσεις για ποιο πράγμα; Οτι δεν έβαλε νωρίτερα τα πτώματα Ιμπορα - Κινι πχ;
για εμένα έχει το ελεύθερο ο Μεντι. Μέχρι τώρα δεν έχει κάνει απλά καλή διαχείριση, αλλά θαύμα έχει κάνει επιπέδου αντίστοιχου με αυτά που έκανε ο Χριστός. Του χρόνου τέτοια εποχή τα ξανά λέμε για το αν κανει ή όχι.
chainsaw (11-04-24)
Το είπε ο ίδιος ο προπονητής.
Για το τι συνέβη και είδαμε δύο πρόσωπα: "Το πέναλτι επηρέασε την εξέλιξη, ήμασταν πολύ καλοί μέχρι εκείνη την στιγμή. Είχαμε πίεση, ολοκληρωτικό έλεγχο,. δημιουργούσαμε μόνο κίνδυνο, ενώ ο αντίπαλος δεν το έκανε. Από το πέναλτι και μετά, ο αντίπαλος μπήκε στο παιχνίδι και άρχισε να πιέζει και πέτυχε το δεύτερο γκολ. Η στιγμή του πέναλτι ήταν κομβική".
Δεν έχετε καταλάβει ακόμα με ποιον παίζαμε έτσι;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Αν ειχε μπει κ του Κααμπι ρε πουστη μου..
Ο Ελ Αραμπι κι ο Γιοβετιτς, πριν τον Μεντιλίμπαρ, ήταν παλαίμαχοι. Ούτε 1 λεπτό δεν υπήρχε λόγος να παίζουν. Ο άνθρωπος έχει κάνει ΘΑΥΜΑΤΑ με την ομάδα. Ξέρει πολύ καλύτερα από μας και φάνηκε και στο τέλος οτι ξερει τι κανει, γιατί οι παίκτες ήταν ξενερωμένοι μετά από ΝΙΚΗ.
Pireotis7 (11-04-24)
Bookmarks