drizzt (09-04-24), Nikolaos_Kokkinos (05-04-24)
Δεύτερη φορά στην ιστορία μας παίζουμε σε προημιτελικη φάση ενώ είναι η πρώτη φορά που παίζουμε Απρίλιο μήνα.
Φυσικά δεν γινόταν να αφήσω κάποιον άλλο να ανοίξει αυτό το ματς.
Δυστυχώς δεν παίζει ο κοντός.
Ελπίζω να μην χάσουμε ώστε να πάμε διεκδικήσουμε εκεί μέσα την πρόκριση
Το θετικό ότι παίζουμε το δευτερο ματς εκτός.
Πρόβλεψη: 2- 2
drizzt (09-04-24), Nikolaos_Kokkinos (05-04-24)
FenerbahΓ§e
Τι ειναι τουτο;;;;;;;
Πού το είδατε;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Βάλε εκεί Φενερμπαξέ μου θες και τουρκικό c
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 06-04-24 στις 16:01
Πιστεύω πως όλα θα παίξουν τον ρόλο τους.
Λες να κάνουν cover;;;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 08-04-24 στις 04:18
Τουρκ Χαβα Γιολαρι, Ταου Κιοξου, Σερταμπ Ερενερ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τα Σύνορα της Αγάπης...
Και δε μου λετε ρε καπεταναιοι τωρα που ξερετε τα πολλα, τον Γιοβετιτς τον πετας παλι αρχικη με Φενερ μετα το μομεντουμ που εχει αποκτησει?, η τον ξαναφηνεις εξω να τον βαλεις στο 80 παλι? Εδω σας θελω.
Εχει τα αρχιδια να τον ξεκινησει ο θειος (καλα οτι τα εχει ειναι σιγουρο, απλα για την οικονμια της συζητησης) Και εαν τον ξεκινησει , μετα θα τον κραξουν αν στραβωσει το πραμα?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ο θείος θα ζυγίσει όλα τα δεδομένα και θα αποφασίσει αναλόγως. Σε αντίθεση με εμάς, γι αυτή τη δουλίτσα πληρώνεται.
Και άλλοι λεφτά έπαιρναν και τον εξαφάνιζαν, χρησιμοποιώντας τον.
Nikolaos_Kokkinos (09-04-24)
Είναι διαφορετικοί παίκτες και υπηρετούν άλλο πλάνο ο καθένας. Αν ήταν να ποντάρω, θα έλεγα Μασούρα, παρόλο που ο Γιόβε είναι σε φόρμα και ο Γιώργης όχι. Γιατί το 1ο παιχνίδι είναι και λίγο αναγνωριστικό και ξεκινάει από μηδενική βάση και θεωρώ ότι θα δώσει περισσότερη προσοχή στο να μη φάμε γκολ πρώτα.
Nikolaos_Kokkinos (09-04-24)
Θέλω ένα ταψακι μπακλαβά με τα φυστίκια.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Bookmarks