Σελίδα 1916 από 1963 ΠρώτηΠρώτη ... 91614161516161617161816186618761886189619061912191319141915191619171918191919201926193619461956 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 38.301 έως 38.320 από 39258

Θέμα: Off Topic

Το avatar του χρήστη chainsaw

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.844
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.720 φορές σε 7.204 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Oberon Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έπρεπε να υπάρχει και δεύτερος σταθμάρχης, ο οποίος την κοπανησε. Είναι κατηγορούμενος γι'αυτό στην δικη
    Άσε, υπάρχουν πολλοί σταθμοί και βαρδιες όπου υπάρχει μόνιμα μονο ένας. Το έχει παραδεχτεί η κυβέρνηση. Επί Σύριζα υπήρχαν περισσότερες βάρδιες με 2 σταθμαρχες.

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.979
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.390 φορές σε 19.008 μηνύματα
    Ignore User

Στην Λάρισα έχει δύο και το συγκεκριμένο ημίωρο έπρεπε να είναι τρεις.
    Ούτε και οι δύο παντού ήταν λύση, αλλά ούτε και στους κόμβους είναι να αφήνεις έναν και να πεις ότι είναι το καλύτερο που έχεις.
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Nikolaos_Kokkinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποια "θητεια" του ρε μαλκες, δε μιλαω δε μιλαω, αλλα φτανει πια, ελα τωρα, η Αλικη στο Ναυτικο γυριστηκε το '60, ελα τωρα με την καθε κατακαυμμενη μας τα εχουνε κανει μπαλονια, ο κοσμος εχει προβληματα, αντε να πα να γαμηθουνε να πουμε
    Δεν μιλάμε έτσι όμως, για τις συγκεκριμένες ομάδες πολιτών, πλέον... Σας κάνουν και την χάρη να σας αφήνουν και περισσότερες γυναίκες και εσείς τους το ανταποδίδετε έτσι;
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

3. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (02-04-24)

Το avatar του χρήστη Nikolaos_Kokkinos

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    9.109
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.662 φορές σε 6.322 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στην Λάρισα έχει δύο και το συγκεκριμένο ημίωρο έπρεπε να είναι τρεις.
    Ούτε και οι δύο παντού ήταν λύση, αλλά ούτε και στους κόμβους είναι να αφήνεις έναν και να πεις ότι είναι το καλύτερο που έχεις.

Δεν μιλάμε έτσι όμως, για τις συγκεκριμένες ομάδες πολιτών, πλέον... Σας κάνουν και την χάρη να σας αφήνουν και περισσότερες γυναίκες και εσείς τους το ανταποδίδετε έτσι;
    η Αλικη στο ναυτικο ειπα, δεν εβρισα κανενα.
    "Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.979
    Ignore User

Μία χαρά σεξιστικό (για το στερεότυπο της γυναίκας - γατούλας, απροστάτευτης) και ομοφοβικό (η Αλίκη στο Ναυτικό, με κάθε κατακαημένη) περιεχόμενο έχει. Είμαστε και νομικά πλέον υποχρεωμένοι να προσέχουμε πώς εκφραζόμαστε.

Εν τω μεταξύ, ένα εικοσιτετράωρο δεν έφτασε για να γράψει άλλη μία επιβεβαίωση για την ταξική διάσταση της ενδοοικογενειακής βίας, που γράφαμε στο μπάσκετ.

Το avatar του χρήστη thelastbaron

Thanks
    1.183
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.877 φορές σε 2.254 μηνύματα
    Ignore User

Χρησιμοποιούσα τον σταθμό του ΟΣΕ στη Λάρισα τουλάχιστον 4 φορές το χρόνο εδώ πάνω από 15 χρόνια (με εξαίρεση ένα μικρό διάστημα που ήταν πιο συμφέρον το ΚΤΕΛ). Η αποσύνθεσή του ήταν σταδιακή αλλά εμφανής, εν μέρει ίσως διακαιολογείται και από τη μεταφορά ορισμένων υπηρεσιών στο διαδίκτυο, δεν χρειάζονται πλέον πολλοί υπάλληλοι για εκδοτήρια/πληροφορίες αλλά αν τύχαινε και έπρεπε να φύγουν συρμοί ταυτόχρονα έβλεπες έναν σταθμάρχη να αγκομαχάει. Επίσης τα τελευταία χρόνια τα γλέντια στο γραφείο τους με μουσικές στη διαπασσών ήταν συχνό φαινόμενο, ειδικά αν έφευγα μεσημέρι δεν παλευόταν η αναμονή χωρίς noise cancelling ακουστικά.

Εννοείται πως η κατάσταση σε μικρότερους σταθμούς (πχ στον Παλαιοφάρσαλο) ήταν ίδια και χειρότερη από πιο παλιά.

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (02-04-24)

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    9.109
    Ignore User

Μία χαρά σεξιστικό (για το στερεότυπο της γυναίκας - γατούλας, απροστάτευτης) και ομοφοβικό (η Αλίκη στο Ναυτικό, με κάθε κατακαημένη) περιεχόμενο έχει. Είμαστε και νομικά πλέον υποχρεωμένοι να προσέχουμε πώς εκφραζόμαστε.

Εν τω μεταξύ, ένα εικοσιτετράωρο δεν έφτασε για να γράψει άλλη μία επιβεβαίωση για την ταξική διάσταση της ενδοοικογενειακής βίας, που γράφαμε στο μπάσκετ.
    Αλλα ντ'αλλα της παρασκευης το γαλα, οταν εκθετουν τα προσωπικα τους στο συμπαν και μαλιστα με ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ τροπο, θα ειναι ετοιμοι να δεχονται κ την κριτικη και τα σχολια και την ειρωνια.

Αν ειναι να γινουμε αυτα που κοροιδευουμε (woke και μαλακιες) πες μου, μεχρι τοτε, οταν μεταξυ τους αποκαλουντε με γυναικεια ονοματα, θα τους λεω κ γω οπως θελω.

Το οτι πρεπει να προσεχω να μην κανω αναφορα σε ελληνικη ταινεια με ξεπερναει.

Αν ειναι ετσι απαγορεψτε καθε ειδους βρισιμο ποδοσφαιρικο εδω μεσα, ΟΛΑ μα ολα τα σχολια με Γαμησια εχουν να κανουνε και ειναι ΟΛΑ σεξιστικης φυσεως.

Αν δηλαδη δεν φαμε μηνυση για ολα αυτα αλλα φαμε λογω της αναφορας μου στην Αλικη στο Ναυτικο οτι ειναι κατι κακο και νομικα επιληψιμο , δεσμευομαι ν σας αποζημιωσω.

Το οτι εβαλες στην ιδια απαντηση εναν δολοφονο ασχολιαστο, μονο εσυ ξερεις γιατι.
    "Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.979
    Ignore User

Δε θα κάνουν σε εμάς ρε σούργελο: Σταμάτα να ασχολείσαι με τη ροδέλα του άλλου, ειδικά όταν βλέπεις ότι προσπαθούν να σε κάνουν να ασχολείσαι μόνο με αυτό.
    Στα λοιπά, όταν ο άλλος σου λέει ότι είναι "ο", εσύ λες "ο" και ας έχει γίνει το ορθό του μακρύ σαν την Γραμμή 3. Να σου έδειχνε ότι είναι άλλος, να το συζητάγαμε, αν θα τον βλέπαμε σαν remake από ρόλο Ζωή Λάσκαρη...
    Αυτό, που κάναμε τόσο αγώνα να μην μας νοιάζει τί είναι ο άλλος και ασχολούμαστε μόνο με αυτό τελικά είναι όλο πρόβλημα. Δεν σε νοιάζει τί ρόλο μπορεί να παίζει τώρα πολιτικά, γιατί σου δείχνουν τον Τάιλερ και εσύ, σαν καλός δούλος, τους κάνεις τη χάρη, γιατί η μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι θα αποδειχθεί πιο τρύπιος πολιτικά, αλλά επειδή τον έχουμε κάνει Καρντάσιαν (ε, εμείς τόσο μπορούμε), θα ψήνουν μετά τον κόσμο για να δώσουν ευκαιρία στον νέο και άφθαρτο.

10. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Nikolaos_Kokkinos (02-04-24)

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    9.109
    Ignore User

Δε θα κάνουν σε εμάς ρε σούργελο: Σταμάτα να ασχολείσαι με τη ροδέλα του άλλου, ειδικά όταν βλέπεις ότι προσπαθούν να σε κάνουν να ασχολείσαι μόνο με αυτό.
    Στα λοιπά, όταν ο άλλος σου λέει ότι είναι "ο", εσύ λες "ο" και ας έχει γίνει το ορθό του μακρύ σαν την Γραμμή 3. Να σου έδειχνε ότι είναι άλλος, να το συζητάγαμε, αν θα τον βλέπαμε σαν remake από ρόλο Ζωή Λάσκαρη...
    Αυτό, που κάναμε τόσο αγώνα να μην μας νοιάζει τί είναι ο άλλος και ασχολούμαστε μόνο με αυτό τελικά είναι όλο πρόβλημα. Δεν σε νοιάζει τί ρόλο μπορεί να παίζει τώρα πολιτικά, γιατί σου δείχνουν τον Τάιλερ και εσύ, σαν καλός δούλος, τους κάνεις τη χάρη, γιατί η μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι θα αποδειχθεί πιο τρύπιος πολιτικά, αλλά επειδή τον έχουμε κάνει Καρντάσιαν (ε, εμείς τόσο μπορούμε), θα ψήνουν μετά τον κόσμο για να δώσουν ευκαιρία στον νέο και άφθαρτο.
    Ρε φιλε, αυτο ειναι το θεμα, εμας μας απασχολουν με τη ροδελα τους, οχι εμεις με αυτους, ΕΝΩ την ιδια ωρα ανθρωποι πεινανε, παιδακια πεθαινουν κλπ κλπ .

Μια χαρα τους τα ειπε ο ΓΑΒΑΛΑΣ, προσφατα μαλιστα, την κοινοτητα του την κατα εκραξε, και ο Γαβαλας αν κ τρελη, του βγαζω το καπελο γιατι τα λεει οπως ειναι, και αυτους τους τυπους δεν μπορεις να τους κοροιδεψεις ουτε να τους ειρωνευτεις γιατι δεν ειναι υποκριτες τοσο πολυ, τους αλλλους ομως μπορεις,

15 μερες θητεια ρε κωλοπαιδα τους συστηματος? , ο αλλος που κανει ολους τους μηνες στον εβρο και καθαριζει σκατα στις τουρκικες τουαλετες , δεν εχει μανα? δεν εχει δικαιωματα? Ειναι δλδ, πολιτης Β' Κατηγοριας?

Και απο την αλλη δεν γινεται να λεμε ασπουμε στους διαιτητες να πεθανει οτι αγαπανε η ποσο τον παιρνει ο νικολογιανης ασπουμε, αλλα μετα να μη μπορουμε να λεμε τις αδερφες- αδερφες, ε τι να κανουμε ειναι υποκριτικο. δεν ειναι βρισια, δεν ειναι προσβολη.

Τον δολοφονο και την αμπαλιαση της αστυνομιας γιατι μου το ειπες εμενα ομως? πως σχετιζομαι ?

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.979
    Ignore User

1ον. Εμένα, δεν με απασχολούν με αυτό - συνεχίζω να λειτουργώ με τα αυτιά και να ακούω το περιεχόμενο.
    2ον. Δεν έκανε 20 μέρες κατά παράβαση - τόσο κάνουν όλοι όσοι έρχονται από έξω.
    3ον. Έχω αφήσει μία παράγραφο απόσταση και το κείμενο ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν αφορά εσένα, γιατί θέλεις να μπεις στο επίκεντρο;

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    9.109
    Ignore User

1ον. Εμένα, δεν με απασχολούν με αυτό - συνεχίζω να λειτουργώ με τα αυτιά και να ακούω το περιεχόμενο.
    2ον. Δεν έκανε 20 μέρες κατά παράβαση - τόσο κάνουν όλοι όσοι έρχονται από έξω.
    3ον. Έχω αφήσει μία παράγραφο απόσταση και το κείμενο ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν αφορά εσένα, γιατί θέλεις να μπεις στο επίκεντρο;
    Α ενταξει τοτε.. ε οχι δν θελω, γιαυτο δε μιλουσα με τους παλιομαλακες αλλα δν μπορω με κανουν να μη μπορω να κρατηθω

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.979
    Ignore User

Ούτε αυτοί σε θέλουν να κρατιέσαι πάντως... Όπως και να το δεις και από οπού και αν το πιάσεις...

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.116
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.384 φορές σε 20.660 μηνύματα
    Ignore User

Άλλη μια καταπληκτική μέρα στην Ελλάδα 2.0 ξημέρωσε, που μια γυναίκα (ή ένας αθώος πολίτης γενικά) δεν μπορεί να γλιτώσει ούτε μέσα στην αστυνομία που πήγε να ζητήσει βοήθεια.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.979
    Ignore User

Δεν ήταν μέσα - στο πεζοδρόμιο ήταν... ο Oberon θα έλεγε απαντώντας σε αυτό το θέμα.
    Στο θέμα του μπάσκετ, που το ξεκινήσαμε με άλλη αφορμή, δεν ξέρει κανείς από ποια σκοπιά θα το προσέγγιζε...

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    9.109
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άλλη μια καταπληκτική μέρα στην Ελλάδα 2.0 ξημέρωσε, που μια γυναίκα (ή ένας αθώος πολίτης γενικά) δεν μπορεί να γλιτώσει ούτε μέσα στην αστυνομία που πήγε να ζητήσει βοήθεια.
    Rε φιλε απιστευτο????? Αν ειναι οπως τα λενε (κραταω κ μια πισινη γτ λενε οτι την παρακαλαγαν να κανει μηνυση κ αυτη ελεγε οχι - ξαναλεω Αν ειναι ετσι, τοτε μιλαμε για καταστασεις που ουτε στο Μεδεγιν του Εσκομπαρ το '70 δεν γινοντουσαν.

Ακομα κ εκει αν κρυβοσουν μεσα σε αστυνονικο τμημα , τουλαχιστον για μερικες ωρες θα γλυτωνες.

Φιλε αν ειναι αληθεια τα οσα καταγγελονται πραγματικα ειμαστε ελλεινο κρατος.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.979
    Ignore User

Δεν θα γλίτωνε, εκτός αν στέλνανε τον μάγκα ψυχιατρείο και τονε κάνανε φυτό μέχρι να βγει.

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    9.109
    Ignore User

Δεν θα γλίτωνε, εκτός αν στέλνανε τον μάγκα ψυχιατρείο και τονε κάνανε φυτό μέχρι να βγει.
    Θα γλυτωνε γτ ο θειος Παμπλο προστατευε τους αδυναμους

Ο πρωην της θα κατεληγε σε αμαξιδιο στην καλυτερη των περιπτωσεων

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.979
    Ignore User

Ρε φίλε - αν το δεις, είναι μία κατάσταση που δεν έχει σωτηρία: Δεν ξέρω τί μπορεί να κάνει έναν άνθρωπο έτσι, αλλά αυτές οι καταστάσεις είναι αδιέξοδες και αλίμονο σε όποιον μπλέξει. Δεν είμαι υπέρ της θανατικής καταδίκης, αλλά μερικούς πρέπει να τους φτάνουν σε σημείο να μην μπορούν να κινηθούν, γιατί με κάτι τέτοια τζάμπα χώρο θα πληρώνουμε στη φυλακή.
    Εύκολα λες να κάνει μήνυση, αλλά πώς την κάνει και μετά εσύ πού θα είσαι; Γιατί αυτή η κατάσταση, δεν θα λήξει σε ένα εξάμηνο, ξέρω εγώ...

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    9.109
    Ignore User

Ρε φίλε - αν το δεις, είναι μία κατάσταση που δεν έχει σωτηρία: Δεν ξέρω τί μπορεί να κάνει έναν άνθρωπο έτσι, αλλά αυτές οι καταστάσεις είναι αδιέξοδες και αλίμονο σε όποιον μπλέξει. Δεν είμαι υπέρ της θανατικής καταδίκης, αλλά μερικούς πρέπει να τους φτάνουν σε σημείο να μην μπορούν να κινηθούν, γιατί με κάτι τέτοια τζάμαπ χώρο θα πληρώνουμε στη φυλακή.
    Εύκολα λες να κάνει μήνυση, αλλά πώς την κάνει και μετά εσύ πού θα είσαι; Γιατί αυτή η κατάσταση, δεν θα λήξει σε ένα εξάμηνο, ξέρω εγώ...
    Εννοειται οπως τα λες ειναι Και βασικα πιο χωρο στη φυλακη? σε 2μιση χρονια ΤΟ ΠΟΛΥ θα ειναι εξω. Καμμια εμπιστυσνη στο Ελληνικο δικανικο και δικαιικο συστημα, το ανυπαρκτο, το μπανανωδες.

Δυστυχως , τα εχω ξαναπει κ εχω κτηγορηθει για διαφορα πραματα, αλλα, αντε καντα σε καμμια σιγκαπουρη αυτα π.χ. , αμα σου κοταει... Και ειπα επιτηδες αυτη τη χωρα για να μη πω αλλη και μου πειτε οτι μας συγκρινω με υποαναπτυκτους αντιδημοκρατες.

Γαμω της δημοκρατιες τους γαμω, να σε αντιμετωπιζουν στα Α/Τ σαν να πηγες στα ΚΕΠ. Ενω αν Χρωστας σε καμμια CEPAL η , πεις τιποτα αντισυστημικο, να σε ξυλοφορτωνουν οι ιδιοι χωρις ελεος.

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.116
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.384 φορές σε 20.660 μηνύματα
    Ignore User

Πρέπει να δημιουργηθεί κάποια υπηρεσία, ένα κανάλι, κάτι, με το οποίο όσοι ζητάνε βοήθεια και βρίσκονται αποδεδειγμένα σε κίνδυνο ζωής, να εξαφανίζονται. Ας τους βοηθούν όπως στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων να πάνε σε άλλη πόλη/χώρα να προσπαθήσουν να συνεχίσουν τη ζωή τους. Δεν είναι δυνατόν να ζητάς βοήθεια και να λέμε "δεν μπορεί να σε σώσει κάποιος", εκτός αν είσαι παιδί πολιτικού.

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    9.109
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πρέπει να δημιουργηθεί κάποια υπηρεσία, ένα κανάλι, κάτι, με το οποίο όσοι ζητάνε βοήθεια και βρίσκονται αποδεδειγμένα σε κίνδυνο ζωής, να εξαφανίζονται. Ας τους βοηθούν όπως στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων να πάνε σε άλλη πόλη/χώρα να προσπαθήσουν να συνεχίσουν τη ζωή τους. Δεν είναι δυνατόν να ζητάς βοήθεια και να λέμε "δεν μπορεί να σε σώσει κάποιος", εκτός αν είσαι παιδί πολιτικού.
    Η γονος , η Γατα/Σκυλος να προσθεσω, αν στη θεση της κοπελας βαζαμε καποια γατα, θα τον ειχαν πακεταρει σε δευτερολεπτα τον τυπο , αλλα μπροστα στον αλλον καναν κο-κο-κο , γιατι ξερουν οτι δεν θα γινει τπτ, ενω αν αδιαφορουσαν στα αλλα θεματα θα τους ξηλωναν.

Σελίδα 1916 από 1963 ΠρώτηΠρώτη ... 91614161516161617161816186618761886189619061912191319141915191619171918191919201926193619461956 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές