Faithful (26-03-24)
Πρέπει να βγει ο Μάνταλος και να μπει ο Κωνσταντέλιας. Δεν τράβάει και ο Κουρμπέλης, εγώ θα έβαζα Σιώπη.
Faithful (26-03-24)
Μ' αυτή την 11άδα δεν κάνουμε τίποτα, μέχρι αύριο να παίζουμε. Μ' αρέσει που έλεγε θα βάλει τους ίδιους γιατί η Γεωργία λέει παίζει το ίδιο αμυντικό σύστημα με το Καζακστάν. Και η κατοχή είναι 50-50.
Α και ο Πέλκας ανύπαρκτος. Ούτε ο Χάσι τέτοιο κόλλημα με δεκάρια.
Μαλακες πργματικα δεν τον αντεχω αλλο αυτον τον εκφωνητη, ρε τι μαλακας εινια αυτος μου θυμιζει τους γυφτους με τα καρπουζια στο μεγαφωνο που τα τονιζουν ολα ιδια " καρπουζια εχωωωωω, καρεκλες εχωωωωω"
Του χει πει καποιος οτι οταν τονιζεις ολα τα ονοματα στη ληγουσα οτι αυξανετε το σασπενς?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Paneas (26-03-24)
Βγάλε τον Μάνταλο ρε πούστη μου έλεος, με δέκα παίζουμε, γμτστανιομου.
Απώλεια γαμωτο ο Μπαλντοκ. Τους είχε.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μπάλντοκ επιπέδου Κίνι. Ντρέπομαι που θα το πω αυτό, αλλά ο Ρότα δεν τον βλέπει.
Ισιδωρε Πρίντεζη μας έχεις πρήξει τα αρχιδάτζε
Gtakis (26-03-24), Nikolaos_Kokkinos (26-03-24)
Πελκα έβγαλε ο επιστήμονας
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μια φορά με έναν τύπο σαν τον Μαρτσίνιακ παραλίγο να τις παίξω σε road rage σκηνικό.
Πωπω κράτα Κουρμπελη Μανταλο επιστημονα
Μανταλο
Ούτε ο Ρέαμπτσιουκ δεν ήταν τόσο τραγικός όσο ο Τσιμίκας.
Faithful (26-03-24), Nikolaos_Kokkinos (26-03-24)
Nikolaos_Kokkinos (26-03-24)
Έλα μωρέ είπε μια βλακεία ο Κόκκινος και ακολουθήσατε όλοι σαν κοπάδι.
Οι αλλάγές μου πάντως έκαναν δουλειά.
Μόνο εγώ δεν ακούω τον βλάκα τον Ισίδωρο απ' ότι φαίνεται.![]()
Bookmarks