παντως δεν θυμαμαι σε τοσο λιγο καιρο να εχει δεθει ομαδα με προπονητη.Πρεπει να ειναι τυπαρας ο μεντι.
παντως δεν θυμαμαι σε τοσο λιγο καιρο να εχει δεθει ομαδα με προπονητη.Πρεπει να ειναι τυπαρας ο μεντι.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
drizzt (15-03-24), Du3lisT (15-03-24), Garret (15-03-24), Nikolaos_Kokkinos (15-03-24)
Μεντιλίμπαρ: "Δεν είχαμε μιλήσει για πρόκριση, αλλά μετά τα δύο γκολ πήραμε αυτοπεποίθηση"
Αφού μας εξηγήσετε τι ακριβώς συνέβη σήμερα, τι τίτλο θα βάζατε σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας αν ήσασταν διευθυντής εφημερίδας και όχι προπονητής;
"Θέλω να σας πω ότι αν ασχοληθώ και με το επάγγελμά σας θα σας δυσκολέψω, όπως σας δυσκολεύω και ως προπονητής. Είναι ανεξήγητο. Πραγματικά πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε ένα καλό ματς και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν είχαμε μιλήσει για πρόκριση, αλλά στο μυαλό μας ήταν να δείξουμε μια καλή εικόνα και να πάρουμε ένα ωραίο αποτέλεσμα. Ξεκινήσαμε με μία αυτοπεποίθηση και όταν ήρθαν τα δύο και τρία γκολ ήμασταν γεμάτοι αυτοπεποίθηση.
Οταν ήρθε η στιγμή του πέναλτι δυσκολευτήκαμε αρκετά, γιατί ξέραμε ότι κάναμε ένα καλό ματς και ότι μπορούσαμε να κάνουμε ένα θετικό αποτέελσμαα. Αλλά δεν σκεφτόμασταν την πρόκριση εκείνη τη στιγμή. Μετά ήρθε το τέταρτο γκολ και πήγε το ματς στην παράταση...".
Ήταν το καλύτερο δώρο που σας έκαναν οι παίκτες για τα γενέθλιά σας; Κι επίσης τί είπατε στους παίκτες πριν αρχίσει η παράταση;
"Πραγματικά είναι το καλύτερο δώρο που έχω λάβει ποτέ. Δεν θα περίμενα ποτέ ότι θα λάμβανα στην ηλικία μου ένα τέτοιο δώρο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Ήταν μία από τις ωραιότερες βραδιές που έχω ζήσει στο ποδόσφαιρο και είμαι χαρούμενος για όσα έζησα. Πριν από την παράταση είπα στους παίκτες ότι έπρεπε να συνεχίσυν να προσπαθούν με τον ίδιο τρόπο, να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο και να μην πάμε προς τα πίσω, αλλά προς τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Με αυτόν τον τρόπο κάναμε ζημιά στον αντίπαλο. Ευτυχώς όλοι ακολούθησαν τις οδηγίες και τα καταφέραμε".
Αν δει κάποιος το ματς της περασμένης εβδομάδας και τον επαναληπτικό, τότε θα λέει ότι δεν πρόκειται για την ίδια ομάδα. Πώς το εξηγείτε ποδοσφαιρικά αυτό;
"Πραγματικά είναι ανεξήγητο. Δνε μπορεί κανείς να το καταλάβει. Και ο αντίπαλος προπονητής θα σκέφτεται ακριβώς αυτό. Σίγουρα όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, και οι δύο ομάδες έχουν κάνει άσχημα παιχνίδια και στα δύο ματς. Σίγουρα μία από τις ομάδες έχουν βγει από τα συνηθισμένα τους όρια".
Από την πρώτη απάντηση καταλαβαίνουμε ότι όταν υπάρχει ένα τεράστιο "πρέπει" παίζει ο Ολυμπιακός άναρχα. Σήμερα σαν να επαιξαν απελευθερωμένα και έβγαλαν μία τέτοια εικόνα.
"Εχουμε δει στα προηγούμενα ματς πριν από το 1-4 της Μακάμπι, ότι δυσκολευτήκαμε αρκετά να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα σε ματς πρωταθλήματος. Για να το καταφέρουμε αυτό έπρεπε να ξαναμπούμε σε καλό κλίμα και να προσπαθήσουμε να γυρίσουμε. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχουν καλή ψυχολογία για να φέρνουν τα αποτελέσματα. Είδαμε απέναντι σε ομάδες μικρότερες ότι έπρεπε να στριμωχθούμε για να ξαναμπούμε στο παιχνίδι".
Οι υπογραφές για το νέο συμβόλαιο πότε θα πέσουν;
"Αντίο!"
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
καλα δεν ανακοινωθηκε οτι εχει ανανεωσει μεχρι το 2025 τι αντιο ρε μαγκες και γιατι η ερωτηση![]()
—John Lennon
omg![]()
—John Lennon
Εγώ θα του κανα την εξής ερώτηση, γιατί ο Λίμπας είχε πει μετά το ματς με τις ζέλες ότι θα κάνουν ΒΙΝΤΕΟΘΕΡΑΠΕΙΑ:
- Τι βίντεο ακριβώς δείξατε στους παίχτες σας, Κύριε Μεντιλίμπαρ;;;;![]()
Υπογραφές για επέκταση ή για αρχική συμφωνία παραπάνω όταν ήρθε, δεν έχουν πέσει λόγω Μεντι πάντως, ο Βαγγέλας τον θέλει.
Garret (15-03-24)
Από εποχή Μάρκο Σίλβα είχαμε να δούμε τέτοιο κυριαρχικό ποδόσφαιρο εκτός έδρας. Και στην Φερεντσβάρος και χθες, δεν είναι τυχαίο
MARCA για Μεντιλίμπαρ: "Κέρδισε το Europa με τη Σεβίλλη, θέλει το Conference με τον Ολυμπιακό"
Η σπουδαία πρόκριση που πέτυχε ο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] έκανε "κρότο" σε όλη την Ευρώπη. Οι ερυθρόλευκοι [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] και συνεχίζουν στους "8" του [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ].
Η MARCA σε ανάρτηση που έκανε στα social media έκανε αναφορά στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, λέγοντας: "Κέρδισε το Europa League με τη Σεβίλλη και τώρα θέλει το Conference με τον Ολυμπιακό. Οι Έλληνες έχασαν 4-1 στο πρώτο σκέλος κόντρα στη Μακάμπι και κέρδισαν 6-1 στην παράταση για να προκριθούν στα προημιτελικά".
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
—John Lennon
Nikolaos_Kokkinos (01-04-24)
Δεν είναι τσόντες - είναι βίντεο επίδειξης της παραγωγικής διαδικασίας...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τη στιγμή που επιτέλους έχουμε κανονικό προπονητή, αυτό που άμεσα πρέπει να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας και να κάνουμε καλά κάποια απλά πράγματα, για τα οποία δεν χρειάζεται κόουτς, για να τα βγάλουμε στο γήπεδο.
Ένα από αυτά, το πλέον βασικό, είναι να μαρκάρουμε τον αντίπαλο με σώμα, πόδια και σωστή απόσταση, όπως κάναμε στην Τόπολα και δώσαμε στους Εβραίους τα σηκώτια στο χέρι και όχι όπως με τον Λαγό, που ούτε με τα μάτια τους μαρκάραμε, με αποτέλεσμα να χάσουμε παιχνίδι το οποίο, με στοιχειώδη αμυντική προσήλωση, θα είχαμε κερδίσει πολύ εύκολα.
Δηλαδή κάνε το όπως το μπάσκετ, ως νοοτροπία και δεν θα χάσεις, καβλιάρη Ισπανέ!
Μου αρεσε που μπηκε η ομαδα μεσα δυνατα,θα μπορουσε να ειχε κερδισει 0-2 0-3 αν δεν γαμιοτανε το συμπαν,το ανεκδοτο ομως με ναβαρο τζολακη πρεπει να σταματησει.
—John Lennon
Δεν θα τον κράξω γιατί έχει να διαχειριστεί δυο καρπούζια σε μια μασχάλη σε αυτό το κάτι σαν ομάδα που ήρθε και παρέλαβε. Θέλω να μείνει και του χρόνου (μην πω κανα δυο χρόνια) να φανεί η δουλειά του. Φαίνεται σοβαρός.
Για το υλικό που έχει, καλά τα πήγε, αλλά του χρόνου θα τον δούμε τί ψάρια θα πιάσει με αυτούς που θα επιλέξει... Απόψε, έναν τραυματισμό είχε στην ουσία και οι επιλογές από τον πάγκο ήταν μετρημένα κουκιά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
dimitris67 (01-04-24)
Από την αρχή, όταν ξαναγύρισα στην παρέα μας, είχα πει πως θαύματα πολύ σπάνια γίνονται στην μπάλα και η χρονιά θα πάει στράφι. Τελικά, πάμε κάπως καλύτερα απ' ότι υπολόγιζα και αυτό το πιστώνεται ι προπονητής. Όταν η δουλειά στραβώσει στο ποδόσφαιρο δύσκολα φτιάχνει ξανά και αυτό το ζούμε στη μετά Μαρτίνς εποχή.
Το πρόβλημα χθες και σε όλα τα φετινά ντέρμπυ είναι η έλλειψη ψυχολογίας νικητή, που οι αποτυχίες των τελευταίων ετών έφεραν στην ομάδα. Είσαι καλύτερος, γιατί είμαστε καλύτεροι από το βάζελο, για παράδειγμα, αλλά δεν πιστεύουμε ούτε στον εαυτό μας, ούτε στη νίκη. Όταν δε τα παιχνίδια είναι τελικοί, όπως χθες, αρχίζεις να χάνεις τα άχαστα και στο τέλος, ούτε μια ισοπαλία δεν παίρνεις, γιατί είσαι ψυχολογικά νεκρός.
Είμαι σίγουρος πως με τον Ισπανό του χρόνου η ζωή θα είναι πολύ καλύτερη. Να ξεκινήσει καλά η νέα σεζόν, να θυμηθούμε και πάλι πώς είναι να νικάμε τους ανύπαρκτους και όλα θα πάνε καλά
(Δεν έχει τελειώσει κάτι στο πρωτάθλημα. Αλλά με Ρέτσους, Ναβάρους και τα σχετικά σε ντέρμπι, πολύ δύσκολα θα χαρούμε. Να συνεχίσουμε χωρίς άγχος και ίσως αυτό μας βοηθήσει)
maniak7 (01-04-24), Nikolaos_Kokkinos (01-04-24)
Χαράς ευαγγέλια για την πολύ μακρινή ξαδέρφη Μπιλμπάο που σήκωσε το Κόπα Ντελ Ρέι στα πέναλτι. Ερνέστο και Μεντιλίμπαρ θα κοιμηθούν με την μπζωλή όρθια απόψε.
Bookmarks