Gtakis (12-03-24)
αυτο το παμε απο την αρχη με οτι εχουμε να επιτεθουμε να το γυρισουμε στην ευρωπη ποτε δεν μας βγαινει σε καλο.
ποσο μαλλον φετος που πισω ειμαστε βοηθεια παναγια.
Αν πει στον ορτεγκα και στον ροντινει ο θειος φουλ επιθεση θα παιζει μπακ και στις δυο πλευρες ο πασχαλακης.
hang your demons
Gtakis (12-03-24)
Μην γελάτε καθόλου με το ενδεχόμενο κάποιας επιτυχίας. Μακριά από το Καραισκάκης παίζουμε καλύτερα τα καταραμένα τελευταία χρόνια.
Ό,τι έρθει καλοδεχούμενο, αλλά πιο βασικό για εμένα είναι να βγεις τουλάχιστον τρίτος στην Ελλάδα γιατί όσους βαθμούς και να μαζέψεις τώρα (που δεν θα είναι πολλοί), αν σκάσει καμία κανονιά και δεν βγεις του χρόνου, είναι σαν να πέρασες δύο φορές στους ομίλους και με τους βαθμούς που (δεν) μάζεψες τα τελευταία δύο χρόνια πριν, του παραχρόνου, τα πράγματα θα είναι ακατόρθωτα για οτιδήποτε εκτός Κόνφερενς και να παρακαλάς να μην σου κάτσει δυνατός πρώτος, μπας και βγεις δεύτερος (αν και δεν ξέρω πώς θα είναι τότε)...
Το Καραϊσκάκη δεν κάνει καλό τελευταία κυρίως επειδή στέλνει τους προπονητές με αυτό το υλικό να διδάξουν μπάλα στους αδαείς και παίζουμε σαν να είμαστε η Μπάγερν στα καλά της... Έξω, που βγαίνουμε πιο μαζεμένοι, αν εξαιρέσουμε την Γερμανία τελευταία, κάτι καλύτερο βλέπουμε...
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι σε νΤούμπα και προποτζήδικο, τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε περισσότερους βαθμούς από ό,τι στο Καραϊσκάκη.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (12-03-24), Nikolaos_Kokkinos (13-03-24)
chainsaw (12-03-24)
Ωχ παναγιά βοήθα πάλι.
Για αρχή, baby steps που λέμε και στο χωριό μου. Ελπίζω να έχει δώσει οδηγίες (ή χαστούκια βασικά) στους αμυντικούς να πέφτουν πάνω στον μαλάκα τον Ζαχάβι ο κόσμος ανάποδα να γυρίσει.
Από εκεί και πέρα, δεν θεωρώ απαραίτητα απίθανο το να βάλουμε 3 γκολ πχ να πάει παράταση. Θεωρώ όμως απίθανο το να μην φάμε γκολ.
Επίσης, δεν θα με χάλαγε να δούμε και τίποτα πειράματα στο παιχνίδι αυτό αφού έτσι και αλλιώς τι είχαμε τι χάσαμε.
Πχ Θα γούσταρα πολύ να δω έναν Ροντινει ως καθαρό εξτρέμ. Ο τύπος είναι βολίδα και έχει και την τεχνική, απορώ γιατί δεν έχει δοκιμαστεί έστω σε κάποιο αδιάφορο παιχνίδι στις αρχές του πρωταθλήματος (εκτός αν έγινε και το ξεχναω.) Αντίστοιχα στην θεση του βάλε Κίνι ο οποίος ναι μεν παλτό αλλά αμυντικά ακομα και αυτος ειναι καλύτερος του Ροντινει.
Δεν είναι καθόλου σύμπτωση πάντως που τα εξτρέμ γίνονται μπακ και κρατάνε αυτήν την θέση κυρίως και όχι το αντίστροφο...
Ενοχλήσεις στην ωμοπλάτη ο Πασχαλάκης. Πώς το λένε να δεις... πρόσεχε τι εύχεσαι; Αυτό.
Είχε και πριν: Άρα είχε πρόβλημα και δεν ήταν έτοιμος...
Λεάλι και Βατσλικ που θέλετε να στρώσετε χαμούρες
giovanni#10 (13-03-24)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ναι, εδω δυσκολευομασταν με το πουλμαν του οφη και της λαμιας να βαλουμε 1 και θα βαλουμε 3 και μαλιστα με 0 πισω
Και μαλακες ειναι οι αλλοι να μη βαλουν διπλο πουλμαν πισω και να μας παστελωσουν 3 ,.δλδ. 1 σε κσθε καθε μια απο τις 3 κατεβασιες που θα μας κανουν σε ολο τον αγωνα .
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Βασικά έπρεπε να το καταλάβουμε από το ξαφνικό παιχνίδι του Τζολάκη στη μέση του πουθενά, που τον θυμήθηκαν...
Βλακεία πάντως, κάνουν με τις ενέσεις, ειδικά όταν τραβάνε το πράγμα σε μάκρος και δεν μιλάμε για ένα παιχνίδι...
Nikolaos_Kokkinos (13-03-24)
Kαι εχεις και το τζολακη με τα mind games του στα πεναλτυ, που πιανει τη μπαλα.και τους κοιταει μεσα στα ματια σαν τον Ιβαν Ντραγκο..και πηγε τις προαλλες ο αλλος κ εβαλε αλλη μπαλα στη βουλα που ειχε φερει απο τα πλαγια
Τι ζουμε καθε βδομαδα ρε πστ μπυ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Bookmarks