maniak7 (04-03-24)
Μια μέτρια ομάδα απέναντι στην ομαδαρα που λέγεται Ολυμπιακός. Εύκολη τεσσάρα και πάμε στη ρεβάνς για τουρισμό.
maniak7 (04-03-24)
Τι το άνοιξες από τώρα ρε;![]()
Προχτες παντως παραλιγο να μας κανει μαγκες το Αγρινιο, και θα μας ειχε αν δεν ηταν υπεργκαντεμης αυτος ο Τορεχον, οποτε ας παμε με χαμηλα τον αμανε, μην κανουμε τη χαρη στους Ισραηλιτες για 4η φορα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ξέρουμε αν θα έρθουν Εβραίοι;
Στα Γιάννινα που βρίσκομαι συχνότατα είναι προορισμός must για τους Εβραίους. Πολλά λεφτά δεν αφήνουν αν ενδιαφέρεστε και δεν είναι μύθος πως δεν είναι απλοχέρηδες.
Κάπου άκουσα ότι θα έρθουν χίλιοι. Έχω φάει ρεντ φλαγκ παλιά για λιγότερα από αυτά που λέτε τώρα εντωμεταξύ. Που είσαι ρε Μένιοοοο.
Αν πάρουμε κι εμείς εισιτήρια, τότε θα δικαιούνται και αυτοί το 5% δηλαδή μέχρι 1600. Πόσα θα ζητήσουν είναι άλλο θέμα.
Αν κ δε ρωτησες εμενα, Εγω παντως μισω περισσοτερο αυτους που την ωρα που παιζεις σκακι η ταβλι, ερχονται απο πανω σου και παρατηρουν και σου λενε κ τι να παιξεις. "εεε δε βλεπες πεντε -τεσσερο παει εδω και εδω¨και σου πιανουν κ τα πουλια και παπ παπ τα βαρανε.
Ειναι οι μοναδικες στιγμες στη ζωη μου που εχω νοιωσει το συναισθημα να βγαλω ενα σκερπανι, και να τους το καρφωσω στον κροταφο.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Du3lisT (06-03-24), Nikolaos_Kokkinos (04-03-24)
Εννοειτε "εεε σου τρωει τον αξιωματικο δε βλεπεις?" Και ξερω γω δεν καταλαβαινει οτι μπορει να ειναι απαγορευμενη κινηση κ κδεν μπρορει κ απλα σου γαμαει το pin, και θελεις να παρεις και τους 4 αξιωματικους και να του τους βαλεις στον πατο του εναν εναν σα κερματα για το double dragon για εξτρα credits για να περασεις την πιστα με τους "αμπομπους" (im dropping some seriously boomer shit now"
Που να δείτε στο γκολφ όταν πας να ρίξεις με το μπαστούνι και σου κλωτσάνε το μπαλάκι.
Μπροστά είναι πυρηνοκίνητοι, πολύ γρήγοροι εξτρέμ (ή φουλ μπακ, δεν κατάλαβα). Τον Ροντινέι δεν τον φοβάμαι, στον Ορτέγκα θα κριθεί
Bookmarks