drizzt (08-03-24), Nikolaos_Kokkinos (08-03-24), Paneas (08-03-24)
Μην νομίζεις: Το να βάζουμε στόχους στους άλλους, είναι πανεύκολο.
Για εμένα αν δεν βγει τέταρτος, μία χαρά τα έκανε, για αυτό που βρήκε.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (08-03-24), Nikolaos_Kokkinos (08-03-24), Paneas (08-03-24)
Συμφωνω απολυτα, επιτελους να στηρηχθει ενας κ οτι γινει.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
drizzt (08-03-24)
Όχι "ένας", όχι "οποιοσδήποτε": Ασχέτως αποτελεσμάτων, εδώ είδαμε ότι στην ομάδα υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο σε πλάνο και ένας άνθρωπος που δεν σου λέει ότι είσαι στραβός επειδή δεν βλέπεις αυτό που έτσι κι αλλιώς δεν θα δεις, αλλά τότε θα είναι αργά για όλους και θα σου ζητάνε να τον στηρίξεις...
Την Πέμπτη ας πετάξει μέσα Αραμπί, Γιόβετιτς, Μασούρα, Τσικίνιο, Όρτα για μπροστά, φουλ επίθεση και πρέσινγκ και ότι γίνει. + αρκετά διαφορετική ομάδα από την χθεσινή, να έχει να αντιμετωπίσει άλλους ο Κιν και να ψάχνεται. Αν και πολλά θα εξαρτηθούν από το παιχνίδι της Κυριακής με τον βάζελο. Αν δεν κερδίσουμε, δεν θα νοιάζεται άνθρωπος στη συνέχεια για οτιδήποτε.
Gtakis (08-03-24), Nikolaos_Kokkinos (08-03-24)
Ελπιζω οι χαρες περι επεκτασης συνεργασιας να συνεχισουν να ισχυουν και την Κυριακη το βραδυ αν δεν υπαρξει το επιθυμητο αποτελεσμα.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Sorry κιόλας, αλλά για εμένα αν υπάρξει γκρίνια προς τον προπονητή ασχέτως το πως θα τελειώσει η χρονιά απλά αυτή η συγκεκριμένη μερίδα φιλάθλων ΔΕΝ ξέρει μπάλα και καλύτερα για αυτούς να αφήσουν το άθλημα και να πιάσουν κάτι άλλο.
Οι δυνατότητες του προπονητή φτάνουν μέχρι ένα σημείο. Τώρα αν σαν ΠΑΕ τα έχεις κάνει μαντάρα και η ομάδα είναι αναγκασμένη να παίζει άμυνα με παίκτες τύπου Ρετσος και Ορτέγκα, συν το ότι όλοι εκτός του Κάμπια δε μπορούν να σκοράρουν ε δε μπορεί να σου κάνει κάτι ο προπονητής. Μάγος δεν είναι.
Επιτέλους να λειτουργήσει η ποδοσφαιρική λογική σε αυτήν την διοίκηση και να αφήσουμε την ομάδα σε έναν άνθρωπο να δουλέψει και άσε τους φιλάθλους να σκούζουν δε πειράζει. Αν του χρόνου τέτοια εποχή είμαστε μια από τα ίδια, ας ξανά πιάσουμε το θέμα προπονητή.
Garret (08-03-24)
ειδα το παιχνιδι σε επαναληψη. Δεν ηταν τοσο καλυτερη η μακαμπι, καναμε πολλα λαθη και δωρα και φανηκε οτι λειπει η συνοχη η ομοιογενοια και η σταθεροτητα στην ομαδα πραγμα που κατακτιουνται σε βαθος χρονου και με τον ιδιο προπονητη.Ενω η μακαμπι ηταν μια καλοδουλεμενη ομαδα που ηξερε τι ηθελε.
Δεν πιστευω οτι θα καταφερουμ εκατι στα πλεηοφ. για τους ιδιους λογους. ας δει ο κοουτς ποιοι αξιζουν να μεινουν και να φερει καλους παικτες σε καιριες θεσεις το καλοκαιρι και να κτισει την δικη του ομαδα. αλλη μια χρονια χαθηκε λογω οτι επαναληφθηκε οτι και περσι. το μονο θετικο ειναι οτι καταληξαμε σε καλο προπονητη και δεν θα ψαχνομαστε παλι το καλοκαιρι.ας ελπισουμε οτι ο χοντρος θα βαλει μυαλο σε αυτο το θεμα και να στηριξει τον Μεντιλιμπαρ οσο μπορει καλυτερα με παικτες που θα θελει.
hang your demons
Πιο ψύχραιμος σήμερα, έχω να πω ότι 4 εφιάλτες ζήσαμε φέτος. Όλες στο Καραϊσκάκης. Πρώτα οι Γερμανοί μετά ο μπαοκ, μετά οι ζελες στο πρώτο ημίχρονο του ματς που δεν τελείωσε και τέλος το χθεσινό. Ειναι προφανές ότι έχουμε πρόβλημα συγκέντρωσης και μεγάλο πρόβλημα στο αμυντικό τρανζισιον
flessanto (16-03-24)
Να σου δώσω κανένα sonic γιατί δεν τον βλέπω να σε ακούει από εκεί που χώθηκε και βλέπω να αργεί να ξαναβγεί;;;
drizzt (16-03-24)
Bookmarks