Έχουμε διώξει Λεμονή με την ομάδα πρώτη στον πρώτο γύρο, για να φέρουμε Όσκαρ και θα μου φανεί ανεξήγητο αυτό;;;
πραγματικα απο τις πιο ακατανοητες κινησεις που εχω δει ποτε στο ποδοσφαιρο αυτη του βαζελου.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Έχουμε διώξει Λεμονή με την ομάδα πρώτη στον πρώτο γύρο, για να φέρουμε Όσκαρ και θα μου φανεί ανεξήγητο αυτό;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (27-12-23), flessanto (27-12-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (27-12-23), SOAD37 (27-12-23)
τελικα στην ιντριγκα ειμαι το ιδιο καλος με την μιρλα , ο ατσουν τον κουβαλησε τον μεμετη
flessanto (27-12-23)
Kαθόλου ακατανόητη αν σκεφτεις αυτο που παιζει πολιτικά.
Ηρθε ο Τουρκος προεδρος στην Ελλάδα, εφυγε κατευχαριστημένος, συναντηθηκε με τον Τουρκο προπονητη του μπασκετικου Παναθηναικου κι ολας.
Ατζουν κολλητος με Αλ αφουζ και Τουρκο προεδρο, γνωστη η αβάντα της κυβέρνησης στον Αλ αφουζ ("κυβερνητικο κανάλι" θεωρειται απο πολλούς ο Σκάει), γνωστη και η ψιλοκοντρα με τον Βαγγέλα, οπότε το βλέπω για δωράκι ο Παναθηναικος στους Τουρκους. Και εις βάθος πολλά δωράκια εκατέρωθεν.
"Που πας Μεμεεεεετη μου? Που πας?
Αμααν Αμανν
βρε κ μενα που μ'απαρατας?"
Σ.Ζαγοραιος
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Του αρέσουν τα οθωμανικά του ζελεδένιου, ανέκαθεν...
There is a Dude in town
jonk (27-12-23)
Άλλοι έχουν μείνει περισσότερο έχοντας προσφέρει λιγότερα...
Φυσικά ο τελευταίος που φταίει είναι ο προπονητής - αλήθεια, ποιον έχουμε σήμερα?
Και φυσικά, ο πρώτος που θα πληρώσει τα σπασμένα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Από όσους έχουν παρελάσει καμιά διετία τώρα παίζει να είσαι ο χειρότερος.
There is a Dude in town
Δεν καταλαβα ποτε γιατι επρεπε να ερθεις, απο πριν ερθεις. Μου το επιβεβαιωσες με την ατακα μετα το ματς με τη Λαμια "Αν εμπαινε το πεναλτυ θα μιλαγαμε για αλλο αγωνα".... με τη Λαμια.....ΑΤΑΚΑ ΝΤΡΟΠΗΣ.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Όπως θα ήταν και με τον Βόλο (που έγιναν και άλλα), ή με τον Ατρόμητο, αν το έδινε... Αλλά στην Λαμία το έδωσε και περάσαμε στο επόμενο στάδιο, αν το βάζαμε...
Θα ηταν αλλα δεν το λες ρε φιλε, δεν το υποννοεις καν, σε εκανε γιογιο η Λαμια και σε εσωσε ο Πασχαλιος απο τα χειροτερα, δεν το υποννοεις καν.
Σώπα καημένε: Από όλο το ρόστερ εσένα σε εντυπωσίασε ο Μασούρας και δεν θα πεις ότι αν έμπαινε το πέναλτι θα ήταν αλλιώς;;;
Ρε άσε ρε, τώρα, ρωτάς και τι έγινε...
τρομερος ο μπαμπης τενες της πορτογαλιας αλλα τι να θυμωσεις μαζι του,δε φταει αυτος που ηρθε φταίει αυτος που τον εφερε.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αυτή η κίνηση ήταν όντως τρολάρισμα. Γράφανε ως προσόν πως είναι καλός τηλεσχολιαστής..
Κανέναν γαμημένο να μην ξεχωρίζει και να μην υπολογίζει τους ίδιους με τους προηγούμενους θα βρούμε;
drizzt (04-01-24)
voskos_7 (04-01-24)
Το ίδιο το βιογραφικό του μας το λέει - δεν είναι ανάγκη να έχουμε κληρονομικό χάρισμα... Για νωρίτερα, πάντως, δύσκολα βλέπω να φεύγει...
Bookmarks