sabar77 (22-03-17)
Τύπε τρολ, ωραία τα σκέφτεσαι, με μια μικρή ένσταση στο θέμα ρόστερ. Δεν είναι καλό το ρόστερ. Απ'όλους αυτούς κρτάς μόνο μερικούς για αναπληρωματικούς. 3-4 να αξίζουν θέση βασικού. Ως εκεί.
There is a Dude in town
sabar77 (22-03-17)
Κριμα που γερασε ο Αλεφας θα επαιρνε επιτελους τιτλο .
sirkostas (22-03-17)
Μην είσαι σίγουρος.Με Αλέφα μπορεί και να το χάναμε.Και αντε μετά να ψάχνουμε το τηλέφωνο του διαιτητή.
chainsaw (23-03-17), giovanni#10 (22-03-17), sirkostas (22-03-17)
Εγώ και για το καλοκαίρι δεν περιμένω πολλά. Πανερια τύπου Μπεντο, Σολιντ και Περειρα. Το downgrade στο μπάτζετ ήρθε για να μείνει, τουλάχιστον όσο δεν περνάμε σίγουρα στους ομίλους.
... there's no such thing as "too much"...
chainsaw (22-03-17)
Από που προκύπτει το ότι δεν περνάμε σίγουρα στους ομίλους; Η διαδρομή των πρωταθλητών λέει, κλήρωση με ομάδα από γκρουπ αδυνάτων πρωταθλητών εκτός των 12 πρώτων. Η Σεβά μας βρήκε τελείως ανοργάνωτους και την είδαμε ως μεγαθήριο ή εμπόδιο τρελό. Ενας προγραμματισμένος και έτοιμος Ολυμπιακός θα περάσει.
There is a Dude in town
Red&White-Nick-7 (22-03-17), sirkostas (22-03-17)
Καλά. Να έρθει ο Λεμονής, να πάρει το Κύπελλο και μετά κάντε όνειρα πως θα τον σχολάσει ο Μαρινάκης. Και γιατί να μη το πάρουμε, άλλωστε; Με αντίπαλους τον Αραβίδη και τον Κλάους θα παίξουμε.
Επίσης, να θυμίσω πως ο Μίτσελ είχε έρθει και μετά τον ήπιαμε απ' τη Λεβάντε. Είδατε να του ζητήσει κανένας το λόγο; Στους παίχτες δεν αποδόθηκε το φταίξιμο κι ένα σωρό απ' αυτούς πήραν τον πούλο το καλοκαίρι; Το γράφω, γιατί βλέπω ότι φοριέται πολύ αυτό το παραμυθάκι ότι δήθεν δεν θα έρθει προπονητής τώρα για να μη φορτωθεί τυχόν αποκλεισμό.
Υπαρχουν και αρκετοι δανεικοι που θα επιστρεψουν τυπε.
Οταν λεω χρειαζονται 3-4 καλοι παιχτες να ερθουν, δεν ειναι καθολου απλο. Ισα ισα, ειναι πολυ δυσκολο να βρεις 4 που να κανουν τη διαφορα σε ενα καλοκαιρι. Ομως υπαρχουν οι καπινο, φορτουνης, μαρτινς, σεμπα, ανσαριφαντ, φιγκειρας. Υπαρχουν οι δανεικοι κασαμι, ομαρ, παρντο. Επισης οι τρεις πιτσιρικαδες, του χρονου θα ειναι σιγουρα καλυτεροι απο φετος.
Με τεσσερις μεταγραφες βασικων (στοπερ, αμυντικο χαφ, εξτρεμ ισως και φορ) γινεσαι ομαδα υψηλου επιπεδου. Υψηλου εννοω για τα κυβικα μας, θα εχουμε μια ομαδα με υλικο παρομοιο με αυτο που ειχε ο σιλβα. Και παλι ευκολο δεν ειναι...
Ο Ομάρ μπορεί να επιστρέψει αν πέσει ο Σίλβας (που φαίνεται να πέφτει...), ο Κασάμι, άγνωστο και ο Πάρδος μάλλον όχι.
There is a Dude in town
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
The Dude (22-03-17)
Μιας και το πιάσατε με τους δανεικούς, ο Λαΐφης μου άρεσε πολύ και νομίζω ότι πρέπει να είναι στο ρόστερ μας του χρόνου.
αχ θεε μου που εχουμε μπλεξει??? Τι σου εχουμε κανει και μας τυρρανας ετσι??? Ποιος λεμονης ρε.....??????
Θα μ'αναγκασεις να επικαλουμαι τα θεια μετα τους αγωνες και για τις προθεσεις της διοικησης??? Οχι αλλο καρβουνο...
sirkostas (22-03-17)
sirkostas (22-03-17)
O Oλυμπιακός είναι η μόνη ομάδα παγκοσμίως 'οπου οι δανεικοί του είναι καλύτεροι από τους παίκτες του ρόστερ του.
dimace (23-03-17), Red&White-Nick-7 (23-03-17), SOAD37 (22-03-17), The Dude (22-03-17)
Δεν έχει νόημα να αλλάξουμε προπονητή πριν το τέλος της χρονιάς.Να κάνει τι;Να καμαρώσει την ομάδα στα επόμενα ματς;Μπορεί να αλλάξει κάτι στην ομάδα αυτή τη στιγμή;Είναι φανερό ότι αυτό γίνεται καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους.
Θα με μπερδέψετε οι ζιοβάνιδες... να παίρνετε αριθμό προτεραιότητας...![]()
There is a Dude in town
giovanni#10 (23-03-17), ttg_red (23-03-17)
giovanni#10 (23-03-17), The Dude (23-03-17)
Bookmarks