Καλα, δεν ήταν και καμιά αποκάλυψη αυτό. Όλα τα φάρμακα περνούν από προωρα σταδια δοκιμών σε ανθρώπους πριν βγουν στην αγορά. Αυτοί είναι οι Προμπαντεν( Probanden). Δεν προκειται για τίποτα τρελα, κρυφά πειράματα.
Υ.Γ Το πρωην μέλος που φερεται να πήρε BMW ήταν νομιζω ή ο Valverde που ασχολουταν με το ποκερ και ο οποιος πήγε στον Καναδά ή ένας πιο παλιός ο nbgr( κάτι τετοιο) ο οποίος ήταν Μαθηματικός από τον Πειραια και μετανάστευσε με την οικογένεια του στη βόρεια ευρωπη.
Nikolaos_Kokkinos (17-11-23)
Δεν νομίζω ότι η τσατεν ήταν ο dimace. Τώρα θυμήθηκα τον sirkosta που έμπαινε ως «tokkegamietai». Η τσάτεν ήταν μια τυπισα που έλεγε με σπαστά ελληνικά ότι θέλει να ανταλλάξει Skype (ποσο μπούμερς είμαστε) με κόσμο για να μιλάει.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (19-11-23)
Nikolaos_Kokkinos (17-11-23)
dick pick με Fax , το φανταζεστε ?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (19-11-23)
chainsaw (17-11-23), drizzt (17-11-23), flessanto (19-11-23), Nikolaos_Kokkinos (17-11-23)
Γεια σου ρε Πανεα Alfisti, πελαταρα!
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
chainsaw (17-11-23)
Είναι αυτές οι ημέρες του φόρουμ, ε;;;
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (19-11-23), Nikolaos_Kokkinos (17-11-23)
voskos_7 (18-11-23)
Nikolaos_Kokkinos (18-11-23)
Τα κανονικά, ή όλα;;;
Nikolaos_Kokkinos (18-11-23), panahs7 (18-11-23)
flessanto (25-11-23)
Αχ η τσάτεν... σαν να μην πέρασε μια μέρα... σε σκουληκότρυπα θα μπήκα, μπορεί να πετύχω και κανα αρειανό πισωδουλευταρά.
There is a Dude in town
flessanto (25-11-23), Nikolaos_Kokkinos (21-11-23)
Bookmarks