chainsaw (19-10-23)
Αυτό τώρα που θέλουμε να αλλάξουμε το φαλ με το όρθιο κρέας που το έκανε ρεζίλι ο φαλ πέρσυ 7 φορές, κάπου χάθηκα.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (19-10-23)
Χρειαζόμαστε Έλληνες , δε γινεται να μη το καταλαβαίνεις.
Ο Παπαγιαννης ειναι όρθιο κρέας, ο Ντορσει ειναι χειρότερος απο τον Κανααν, με ποιους θα παιζεις α1? Λούντζη και Λαρεντζακη?
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Κι ο Μπαρτζώκας ξέρει τι κάνει κι ο Μεσίνα κι ο Αταμάν κι ο Λάσο κι ο Ιτούδης κι ο άλλος στην Ρεάλ που δεν θυμάμαι πως τον λένε κι ο Ομπράντοβιτς ξέρει και όλοι θα πάρουν την ευρωλίγκα.
Faithful (18-10-23)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τρομερός Μπολομποι στη Σερβία
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ακούγεται κάτι για Μπέικον. Όχι βιγκαν απομίμηση το κανονικό.
δεν επρεπε να παρει ουτε Σικμα ουτε μπραζντεικις.αλλα τωρα εγινε. κανονικα θα επρεπε να παρει 2 ξενους ακομα και τωρα. ενα 4αρι πιο αθλητικο και ας μην ειναι τοπ.και ενα γκαρντ 2αρι τοπ.(ο Ναν ηταν ιδανικος γιατι και σουτ ειχε και μπορουσε να φτιαξει τις φασεις μονος του).οποτε να εδιωχνε Σικμα και να πηγαιναμε με 9 ξενους.
ας θυσιαζε μακ κισικ μεχρι να ξαναβρει φορμα. τοτε θα ημασταν Υπερπληρεις.
αλλα επειδη λεφτα δεν παιζουν και δεν θελουν να παιξουν στην καλυτερη να αλλαξει τον Σικμα με εναν λιγο καλυτερο. που θα βλεπεται.και θα μπορει να παιξει αμυνα και να πηδηξει.
hang your demons
καποιο σαιτ εγραψε οτι προταθηκε στον ολυμπιακο. αστειο το βλεπω
hang your demons
Αστείο το βλέπω που παίζει ο Λουτζης Ευρωλίγκα αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
chainsaw (19-10-23)
Εντάξει, δεν ξεκινάει και από αυτόν η δωδεκάδα, αλλά ήταν και λίγο δύσκολο να μαντέψει κανείς ότι από όλα τα γκαρντ, οι πιο ανέτοιμοι θα ήταν αυτοί με τα λιγότερα παιχνίδια...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Άλλους δύο μήνες έξω ο Τουβλοπέτρου, που κάνει χειρουργείο στο γονατο. Χάνει σίγουρα τα επόμενα δέκα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
ο τραυματισμος του παπαπετρου επισπευδει ομως να παρει παικτη ο Βαζελος.
Ενω σε εμας ο μαγκαιβερ ο Σικμα ειναι υγιης και περιμενει ο Μπαρτζωκας να τον δει με ολη την ομαδα. στην ουσια ομως ολοι ξερουμε οτι περιμενει μπας κλειδωθει εξω απο το σπιτι του για να τον φωναξει να του ανοιξει την κλειδαρια με μια οδοντογλυφιδα
hang your demons
Ελεύθερος ο Μπιρτς
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
chainsaw (19-10-23)
ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΜΠΑ 34ΧΡ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΡΕ ΜΛΚΕΣ ΓΤΧ ΜΟΥ
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-10-23)
Αμαν μπηκα να δω μετα το φαι τι γινεται και φευγουν Χριστοι
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Α ρε κοντε σκύλε
Bookmarks