captain-cook (25-09-23), chainsaw (25-09-23), drizzt (25-09-23), Du3lisT (25-09-23), FanisJK7 (25-09-23), Nikolaos_Kokkinos (25-09-23), panahs7 (25-09-23)
Έχει κλείσει, τον είδα στον Βενέτη να αγοράζει εμφιαλωμένο.
captain-cook (25-09-23), chainsaw (25-09-23), drizzt (25-09-23), Du3lisT (25-09-23), FanisJK7 (25-09-23), Nikolaos_Kokkinos (25-09-23), panahs7 (25-09-23)
estai (25-09-23), Nikolaos_Kokkinos (25-09-23), panahs7 (25-09-23), voskos_7 (25-09-23)
estai (25-09-23), Nikolaos_Kokkinos (25-09-23)
Είχε ξεχάσει την σφραγίδα με τα στοιχεία του και το έκανε ολογράφως.
Πλάκα πλάκα, αν ισχύει, έχουμε Ιμπόρα παλαίμαχο, θέλουμε κι άλλον??
Ξέρω τι μπορεί να προσφέρει με κανονικό προπονητή, που δε θα τον βάζει να γίνεται δεξί μπακ χαφ, στόπερ, σέντερ φορ και τερματοφύλακας.
Η ομάδα πρώτη φορά έχει κανονικους κόφτες δίπλα του. Δεν έχει ούτε Μπουχαλακη, ούτε Χουάνγκ, για να τρέχει για 3.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
FanisJK7 (25-09-23)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Βλέπετε ότι είναι ελεύθερος από την αρχή του καλοκαιριού και ομάδα δεν βρήκε... Ή, μάλλον, για άλλον, θα το βλέπατε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ευτυχώς ο βαλμπου1 βρήκε ομάδα.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Nikolaos_Kokkinos (25-09-23)
Ο Μπακαμπού βρήκε δύο και ο Ονιεκούρου, χωρις να είναι ελεύθερος έκανε δύο μεταγραφές σε ένα καλοκαίρι.
Ερρικος Ονιεκουρης ο βαψομαλλιας
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ρε, ο άλλος έχει δύο συμμετρικά χρυσά δόντια και θα μιλήσουμε για χρώμα μαλλιών;;;
Nikolaos_Kokkinos (25-09-23)
Ναι αλλα εκ του αποτελεσματος αυτος ο αλλος που λες ειναι και ΜΑΛΑΚΑΣ με κεφαλαια γραμματα. Καταφερε, με πλειστακις μεγαλυτερη παραγωγικοτητα απο τον Νιαουκουρου, οντας πρωτος του χωριου, πρωτος σκορερ, και στην μεγαλυτερη ομαδα της Ελλαδας, να βρεθει παραλιγο χωρις ομαδα και τωρα να τρωει παγκο στα βαθη της ανατολιας, και ο αλλος , που ηταν για τον ποδοσφαιρικο καιαδα, να παιζει μια χαρα και πλερωσανε κιολας να τον παρουν.
Πόσο καλά ξέρεις τους παίκτες του Ολυμπιακού;;;
2/10 πιάνεις;
Bookmarks