Τι πασαρα εβγαλε ο καριολης ο μπακασετας ρε σεις, εγκεφαλικα οι Ιρλανδοι.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
ότι και να λέμε μεγάλη νίκη η σημερινή
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Τι πασαρα εβγαλε ο καριολης ο μπακασετας ρε σεις, εγκεφαλικα οι Ιρλανδοι.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Εντάξει, δεν ακινητοποιήσαμε και την πιο τεχνική ομάδα της Ηπείρου...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Θα παίξεις με Γαλλία και Ολλανδία και θα χορτάσεις... χαρακτήρα...
Μην ασχολείστε σοβαρά με τα θέατρα.
(Μιά χαρά παιδιά είναι οι Ιρλανδοί - οι Άγγλοι είναι οι συφιλιάρηδες της περιοχής και ακολουθούν Ουαλοί και Σκωτσέζοι μέχρι να πάμε σε Ιρλανδούς Βόρειους και Νότιους που είναι ό,τι καλύτερο βγάζει το Νησί.)
drizzt (17-06-23), Nikolaos_Kokkinos (17-06-23)
Όχι - τον Καραϊσκάκη: Ο ΠΑΣ είναι πιο πολύ δυναμικός.
Α, τότε εντάξει - βάλε ένα δεκάρικο στην πρόκριση της Ιρλανδίας και της Ελλάδας στα τελικά τότε...
Άσε που έλεγα τελείως άλλο πράγμα, που βλέπουμε για μαγεία κάτι που είναι βασικές γνώσεις στον υπόλοιπο ανεπτυγμένο ποδοσφαιρικά κόσμο...
drizzt (17-06-23)
drizzt (17-06-23)
Παναγη τι να παιξω τον αγωνα με τη Γαλλια??
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Nikolaos_Kokkinos (17-06-23)
Είπα εγώ ότι κάνω, ή σου έχω δώσει δείγματα να σου παρουσιάζω τα βασικά για αποτελέσματα μεγάλων ερευνών και υψηλού επιπέδου αναλύσεων; Το προφανέστατο είναι, άντε να είναι λιγότερο προφανές από το ότι απέχουμε πάρα πολύ από το να θεωρηθούμε ομάδα με βλέψεις για τελική φάση.
Όχι της Δυτικής, Νότιας, από ασθενούς έως μέτριας έντασης... συγγνώμη ξεχάστηκα... Μακεδονίας ρε...
Ωραιο εμβλημα εχετε παντως, ψαρωτικο.
ΡΕ! Είσαι σοβαρός;Πλάκα κάνω, δεν βγάζω έτσι απ' τον κώλο μου προγνωστικά να δίνω. Άσε που το ματς δεν προσφέρεται ιδιαίτερα με τις αποδόσεις που θα έχει, λογικά το over 3,5 που είπα να έχει ένα ενδιαφέρον, αλλά δεν τα έχω κοιτάξει. Δεν παίζω και pregame.
Γενικά μιλώντας πάντως, το πόσα θα παίξεις είναι δική σου απόφαση, δεν είναι κάτι στάνταρ. Η σωστή απάντηση είναι "όσα αντέχεις να χάσεις".
Στο Euro έχουμε πολλές ελπίδες να πάμε, υπάρχουν και τα τελικά του Nations League. Αν και εγώ δε μας ξεγράφω ακόμα και σ' αυτόν τον όμιλο, δε με τρομάζουν οι Ολλανδοί.
Α ωραια, τωρα που εβαλα 50 ευρω μου το πες οτι κανεις πλακα ρε?
Nikolaos_Kokkinos (17-06-23), voskos_7 (17-06-23)
Χαχαχαχααχαχ
πελκας μανταλος διπλο μες στην γαλλια![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Nikolaos_Kokkinos (17-06-23)
drizzt (17-06-23)
Bookmarks