john syggel (19-03-23), zionikos (21-03-23)
john syggel (19-03-23), zionikos (21-03-23)
Ενδιαφέρον θα έχει η εξάδα για τα ΡΟ. Καθαρά αγωνιστικά θα έκοβα τον Πίτερς αλλά δεν το βλέπω να γίνεται γιατί έχει διετές συμβόλαιο, οπότε Μπλακ ή Μπολομπόι.
Κουλα-Εξαφαπος 77-73
Ποσα χρονια εχει η ζελα να χασει 3 σερι ματς σε κανονικη διαρκεια πρωταθληματος, αραγε; Παιζει να ειναι πριν το 2000
Oberon (25-03-23)
Δεν ξέρω για 3 σερι αλλά διάβασα ότι είχε χάσει 5 σύνολο τελευταία φορά το 2003.
Εκτός ο Αϊζάια που πήγε Αμερική για τα γεννητούρια του παιδιού του. Προβλέπω εκδίκηση Πάπας με ρεκόρ καριέρας για την αποβολή στο πρώτο παιχνίδι.
ΥΓ. Βαζέλες κανονίστε να αποκλειστείτε από τους τελικούς για να μην μεγαλώσει το σερί.
Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος, διαιτητής του αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός το 2019, που σήμανε την αποχώρηση των Πειραιωτών και το «μέχρι τέλους», τοποθετήθηκε μετά τα[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] για τους «ερυθρόλευκους».
«Τελικά δεν έφταιγε ο Αναστόπουλος; Το μέχρι τέλους ήταν ένα ψέμα; Η δικαίωση καμιά φορά αργεί αλλά έρχεται και είναι εκκωφαντική», ανέφερε στα social media ο πρώην πλέον διαιτητής.
Θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει.
giovanni#10 (29-03-23), Oberon (29-03-23)
Εγω κουφάθηκα με τη δικαίωση του ρεφερι.
Η ομάδα του Σπανούλαρου γαμάει τον βάζελο. 95-87 65" για το τέλος
Πούτσα. 96-89 τελικό στο Περιστέρι.
chainsaw (09-04-23)
Θα γελάσουμε παρα πολυ στα πλει-οφ. Προβλεπεται μαχη στο ζευγαρι ζελα-Περιστερι. Αρκετα πιθανο να πανε στα 5 ματς.
Faithful (17-04-23)
Εκεί είναι άλλο έργο. Αν δεν έχει καμία περίεργη ιδέα ο ΤράκηςΤράκης, θα περάσουν και με το έτσι και με το θέλω και σιγά μην κουνηθεί κανένας από την Δυτική Όχθη...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μόνο και μόνο το γεγονός ότι θα δυσκολευτούν, φτάνει.
Κατα τ'αλλα έχουν αναθαρρυσει με αυτά που τους πουλάνε τα παπαγαλακια για του χρόνου. Αν τους γλεντησουμε τωρα στους τελικους και του χρονου, θα τους τελειώσουμε για πολλααα χρόνια. Θα τους πιάσει απελπισία και πολύ πιθανώς θα τους παρατήσει ο Τρακης για τα καλά.
Oλα τα πουτανακια εχουν θιχτει με την ελληνοποιηση του Αμερικανου. Πριν 2 χρονια που προσπαθουσε η ζελα να ελληνοποιησει τον επισης Αμερικανο Σαντ Ρος, ηταν απλως Τεταρτη. Επισης κανεις δε διαμαρτυρηθηκε που ειχε ο Ντορσευ ελληνικο διαβατηριο απο τα 15 του. Τελικα τι τους πειραζει; Οτι υποσκαπτονται οι ελληνες παικτες; Οτι γενικα παιρνουν ξενοι διαβατηριο και αλλοιωνεται το ελληνικο στοιχειο; Mεχρι και αυτο ακουστηκε. Με αυτο ασχοληθηκε και ο Τρακης.
Ή τελικα τους πειραζει οτι ευνοειται ο Ολυμπιακος;
Πουτσα μας
Θωμάς από τα Καμινια κ με τη βουλα
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
drizzt (19-04-23), Nikolaos_Kokkinos (19-04-23)
Του Τράκη του έχουν τρέξει επανειλλημένα τα σάλια για τον Γουόκαπ. Έχει πει πολλές φορές οτι είναι ο παίκτης που θα ήθελε. Απλά είναι και αιλλινάρας τί να κάνουμε;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (19-04-23)
Έρχονται οι ξένοι και μας παίρνουν τις θέσεις στην Εθνική...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (19-04-23)
Faithful (19-04-23)
Bookmarks