Ένα ριμπάουντ ήταν να πάρετε βρε, τσάμπα τόσο ωραία άμυνα.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Ένα ριμπάουντ ήταν να πάρετε βρε, τσάμπα τόσο ωραία άμυνα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Du3lisT (19-03-23), john syggel (19-03-23), SOAD37 (19-03-23)
Τώρα γιατί έπρεπε να πάρει ο σακ τη μπάλα με σίγουρο ότι θα πήγαιναν σε φάουλ, δεν έχω ιδέα.
Hττα με 3ποντο στο τέλος
Νομίζω φταίει ο Λιόλιος πάλι, κρίμα.
Καλα οι άνθρωποι είναι γίδια![]()
![]()
![]()
![]()
drizzt (19-03-23)
Μας κλάσατε τα φρύδια
Οι βοθροτσάτσοι ανακάλυψαν και διαιτητική σφαγή. Φαουλ στην τελευταία φάση στον Παπαγιαννη λενε.
chainsaw (19-03-23), drizzt (19-03-23), john syggel (19-03-23), Paneas (19-03-23)
Ηταν φαουλ. Θα πληρωνουν τον Βασιλακοπουλο για πολυ ακομα.
drizzt (19-03-23), john syggel (19-03-23), Paneas (19-03-23), SOAD37 (19-03-23)
Πριν το φάουλ έχουν γίνει ξεκαθαρα βήματα του Γκριγκονις που δε δόθηκαν κι έτσι σούταρε και σκόραρε το τρίποντο ο μπέικον.
επίσης πιο πριν είχε δώσει και φάουλ στον Λαρυ που ήταν επιθετικό και γενικά σφυριζαν έδρα.
κανένα δικαίωμα δεν έχουν να μιλανε
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
drizzt (19-03-23)
"Είναι μακρινό να αποσυρθώ ως παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά αυτό είναι το σχέδιο. Πρέπει να σκεφτείς την επόμενη ημέρα, αυτή είναι η τελευταία σεζόν μου στην ομάδα. Νιώθω ότι κάθε βράδυ δίνω ό,τι έχω, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να νιώσω άνετα με όλη αυτή την κατάσταση του συμβολαίου. Έχω δείξει ξανά και ξανά ποιος είμαι, αν κάτσουμε στο τραπέζι και όλα είναι όπως πρέπει, αν τα βρούμε σε όλα, τότε θέλω 1.000% να τελειώσω εδώ την καριέρα μου. Θέλω να μείνω εδώ, αυτό είναι το συμπέρασμα. Όπως και το ότι νιώθω πως πρέπει να πάρω αυτό που μου αξίζει"
Μακ Κισικ
οι παίχτες νιώθουν ανασφάλεια να φτάνουν στο τέλος χωρίς συμβόλαιο, ελπίζω κι εύχομαι πως όλοι οι ψωλαραδες θα μείνουν στην ομάδα.
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ωχ. Δεν ακούγεται καλό αυτό. Μάλλον έχει γίνει ήδη μια πρώτη επαφή και δεν συμφώνησαν. Κακά τα ψεμματα, βρισκόμαστε σε μια κομβικη και δύσκολη θέση παρόμοια με το 2013. Όλοι οι παίκτες μας έχουν ανεβάσει κατά πολύ το κασε τους μέσω των εμφαμισεων τους στον Ολυμπιακό. Θέλω να πιστεύω ότι θα βάλει και ο Μπαρτζωκας το χέρι του στις διαπραγματεύσεις.
Ακούγονται τελευταία και κάτι ψίθυροι για Σλουκα, του οποιου το συμβολαιο ληγει επισης. Μακάρι, όπως λες, να μείνουν όλοι.
zionikos (21-03-23)
Στ αρχιδια μας το ερεισμα τους και οι διαμαρτυριες τους.15 χρονια αυτα εκαναν σε καθε ντερμπι.Σημερα το επιθετικο φαουλ το εκαναν αβαβα και 2 φαουλ ακομα υπερ μας τα εδωσαν αναποδα.Να πανε να γαμηθουν,μονο Κατσουρανης τους αξιζει.Σιγα μη ζηταμε και συγγνωμη που τους γαμησαμε παλι.
Και μόνο ότι τους τσούζει παιχνίδι χωρίς σημασία στο οποίο εμείς ούτε καν παίξαμε δυνατά αρκεί.
Εγώ πάντως φιλαράκι ζελα που έχω που καταλαβαίνει από μπάσκετ οπότε τον ρωτάω "κανένα σημείο για Ευρωλίγκα σήμερα;", απαντάει "θρυλαρα".
Πολυ ωραίο το 12-0 αλλά κάποια στιγμή θα χάσουμε απ' αυτούς.Στην ευρωλιγκα η στους τελικούς θα μας στοιχίσει μια ήττα.Αν επρεπε να χαραμισω ένα ματς, θα ήταν το σημερινό.
Bookmarks