john syggel (18-02-23)
το τουιτερ τα χει φτύσει Ε?
θέλω να μπω να καυλαντισω και αρχιδια
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
john syggel (18-02-23)
μωρή κοντή πουτανα!
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Faithful (18-02-23), giovanni#10 (18-02-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (18-02-23), john syggel (18-02-23), Nikolaos_Kokkinos (18-02-23), panahs7 (18-02-23)
Κανααν και Παπ μεγάλοι γαμιαδες
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Faithful (18-02-23)
Τεράστιο το ενδιαφέρον του κόσμου, μετά από νίκη της ομάδας επί του ΑΙΩΝΊΟΥ αντιπάλου. Φαντάζομαι, πως και σε περίπτωση ήττας, θα είχαμε το ίδιο ενδιαφέρον.
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Στο μπάσκετ όχι και τόσο - στη μπάλα είμαστε πιο δυνατοί στις κηδείες...
Δεν αγαπάμε το άθλημα - τις νίκες θέλουμε... Άντε και επειδή υπήρχε και απονομή να είχε λίγο αυξημένο ενδιαφέρον να πάρει κανένας και τα παιδιά του, να δούνε το τελετουργικό μετά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Faithful (19-02-23)
Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες που στοιχειωδως ευστοχοι να ήταν ο Γουοκαπ κι ο Μακκισικ,ακόμα και με αυτό το μέτριο πρώτο ημίχρονο το τελικό σκορ θα μπορούσε να είναι άνετα στο +25.
Είμαι σίγουρος ότι και με τον τρόπο που παίζει ο ζελας άμυνα αφήνοντας ελεύθερα ένα κάρο τρίποντα, θα ρθει ένα ματς με μεγάλη ευστοχία δικη μας και θα σπάσει και η 35αρα.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Τελικό είχαμε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Χαλαρώστε ρε λίγο μη ρίξετε καμιά πενηντάρα στο Μπίλλυ
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΟΜΑΔΑ !
Sent from my iPad using Tapatalk
μπραβο στην ομαδα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ο-ΜΑ-ΔΑ-ΡΑ
Bookmarks