drizzt (05-12-22)
Αυτοκτονία
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
drizzt (05-12-22)
ο καναν ειναι για μπουλο
Μπέικον…..
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Oυτε τωρα βαζελια! Πλεον η καλυτερη ομαδα θα νικαει. Ευκολα ή δυσκολα. Δικαιο αθλημα το μπασκετ αλλωστε...
Όλα καλά. Έβαλε κι ο Μπέικον το σουτ-προσευχή.
Κανονισε Πιτερς
ΠΙΤΕΡΣ ΑΧΡΗΣΤΕ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ
Πουθενας. Ημαρτον!
Βάλτε και κορδέλα στο ματς. Δώρο.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ
Τραγικό ματς. Σοβαρευτείτε.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Εχουμε να κανουμε καλο ματς στο ΣΕΦ κανα διμηνο. Τελοσπαντων, η νικη μετραει προς το παρον. Νομιζα ειναι φανερο οτι η ομαδα περναει ντεφορμαρισμα. Παιζαμε πολυ καλυτερα στην αρχη της σεζον
Καλή φάση που άφησαν το ζαμπόν μόνο του να σουτάρει για 3. Τέλος πάντων, τσαπού και συνεχίζουμε.
Μιλησε και ο Τρακης για διαιτησια παλι. Ε ρε πονος
jonk (05-12-22)
Σλαλομ εκανε ρε σεις και σουταρε με σπασιμο της μεσης. Μια χαρα αμυνα παιξαμε
Bookmarks