Ωραία ομάδα και με καλές επιλογές στους ξένους έκανε ο Καστρίτης στον Άρη. Αυτός ο Γκούντγουιν έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης ή γκουντγουάινς;
Η παλη των ταξεων παραμενει ιστορικα αδικαιωτη
Ωραία ομάδα και με καλές επιλογές στους ξένους έκανε ο Καστρίτης στον Άρη. Αυτός ο Γκούντγουιν έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης ή γκουντγουάινς;
Εκτός 12αδας ο Κάνααν για το επόμενο ματς. Κάτι σημαίνει αυτό νομίζω.
Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk
Oberon (20-11-22)
Οτι τον ξεκουραζει ισως.
Απο την ξεκουραση.
Oberon (20-11-22)
Φίλε μου, κάθε βδομάδα ο Μπαρτζωκας ξεκουράζει και έναν άλλο παίκτη στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εχει ξεκουράσει και τον Μακ Κισι σε προηγουμενο ματς, ενω παίζει λιγότερο από 15 λεπτά ανά ματς.
Σταματήστε να δημιουργείτε θέμα με τον Κανααν εκεί που δεν υπάρχει. Για να διώξεις παικτη, σημαίνει ότι δεν τον εμπιστεύεσαι καθόλου και τον έχεις παρκάρει στον πάγκο για αρκετά ματς. Καθε αλλο πάρα αυτο συμβαίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Δεν έχουμε πάρα να κάνουμε υπομονή
Να θυμίσω ότι ακόμα και ο Ντορσευ για πολλούς μήνες δεν έπαιζε πάνω από 20 λεπτά και σπάνια τελείωνε αγώνες εντός παρκέ.
Δεν θα διαφωνήσω ότι καμιά φορά η υπομονή βγαίνει σε καλό αλλά ο παίκτης δείχνει απογοητευτικός. Είναι πράγματα αυτά που έκανε στη Γερμανία; Κοντέψαμε να χάσουμε το παιχνίδι εξαιτίας του. Νομίζω θα μπορούσαμε να βρούμε καλύτερο παίκτη, ο,τι και να λες. Επειδή έβλεπα Καζάν πέρσυ, ο Κάνααν δυστυχώς είναι σκιά του εαυτού του, άλλος παίκτης. Πρέπει να συνέλθει γρήγορα, γιατί χρειαζόμαστε τον καλό Κάνααν. Κρίμα, και ελπίζω να κάνω λάθος και να είμαι άλλος ένας ανυπόμονος φίλαθλος.
Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk
Faithful (20-11-22)
Στην Ούνικς ήταν το πρώτο βιολί και είχε την μπάλα συνέχεια στα χέρια του. Ο Ολυμπιακός είναι μία καλοκουρδισμένη ομάδα εξαιτίας του κορμού, που έχει διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού, με ξεκάθαρους ρόλους, με διαφορετικές και πιο υψηλές απαιτήσεις. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα να μην φαίνεται τόσο η μικρή επίδραση του Κάνααν, παράλληλα όμως, μπορεί όλα αυτά να είναι και η αιτία που ο παίκτης δεν έχει ακόμη προσαρμοστεί.Η καλή, μέχρι τώρα, πορεία δίνει την ηρεμία και τον χρόνο σε παίκτη και προπονητές για να ενταχθεί πιο πολύ στην ομάδα και μένει να δούμε αν θα τα καταφέρουν. Είμαι της γνώμης πως ο χρόνος είναι υπέρ του όχι μόνο γιατί είναι καλός παίκτης αλλά και γιατί όσο περνάει ο χρόνος και πάμε προς το σημαντικό κομμάτι της χρονιάς, τόσο πιο δυσκολο θα είναι να βρεθεί αντικαταστάτης που θα έρθει και θα κουμπώσει με τη μία.
Αν παραμείνει αυτό το κουρσούμι, τετράδα ούτε με το κυάλι. Το χειρότερο δυάρι της Ευρωλίγκας.
Για να δούμε …..
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Καλα, δεν ειναι και το ματς της χρονιας. Θα εχουμε ευκαιρια να τους γλεντησουμε και στην ευρωλιγκα. Με νικη κλειδωνουμε το πλεονεκτημα εδρας απο τωρα. Εως εκει
Τομιτς τεραστιε!
Faithful (05-12-22)
Τι να κλασει το κρεας ο Γκουνταιτις μπροστα στον Φαλ;
Faithful (05-12-22)
Δυστυχώς αυτος ο Μπέικον δεν ειναι κρέας
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Δεν ειμαι σιγουρος οτι μας ευνοει ο γρηγορος ρυθμος
Παπανικολάου είσαι μέτριος πια για τοπ επίπεδο. Κάνε λίγο κράτει ρε άνθρωπε...
Αντιαθλητικο καθαρα
Να δούμε πώς θα πάει το σέκοντ γιούνιτ τώρα.
chainsaw (05-12-22)
Τι λέει ο κάναν;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ειναι καλος τωρα ο Κανααν;
Bookmarks