Ρε γαμημενα κοράκια γαμω το σπίτι σας
Send from my S20+ using Tapatalk
Τους λυπηθηκε ο θεος. δΔε γινονται αυτα
απλο φαουλ το κεφαλοκλειδωμα.Οκ οτι αγαπατε παγωμενο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Gtakis (08-06-23)
Βγαλε τον Φαλ ρε κοουτς. Θα κανει παρτυ ο Φαπαγιαννης μετα
ΤΙ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ???
ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΓΑΜΩ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΕΘΑΜΕΝΑ ΤΟΥ???
ΑΠΛΟ ΦΑΟΥΛ??
ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΜΠΟΧΩΡΙΔΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΧΙΛΛΕΙΟ ΚΑΙ ΧΙΑΣΤΟΥΣ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Gtakis (08-06-23)
χαχαχα παμε ρε ομαδαρα. Ξεφτιλιστε τους!
Όλες οι προσευχές ο Σασα να ειναι καλα
Αυτά που έχουν γίνει σήμερα ειναι για τον εισαγγελέα.
Τα σημερινά ειναι απο τις πιο σκοτεινές εποχές της μούμιας
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Gtakis (08-06-23)
Θα είμαι ήρεμος.
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ!!!
Ο Σλουκας τι μαλακια έφαγε και έπαθε γαστρεντεριτιδα; Για να μην ξεχνιομαστε
Δεν υπαρχει μεγαλυτερη καυλα απο το να παρουμε το σημερινο ματς. Κοντρα στην τυχη, κοντρα σε ολα. Παμε γερα
Άσχημα λεει τα νέα απο Σασα , πονάει
Εύχομαι στο πουτανοσπερμα να τελειωσει αυριο η καριέρα του.
Gtakis (08-06-23)
Τι έβαλε η τρελοκοτσιδου γαμω
chainsaw (08-06-23)
Βρε πουτάνες γαμώ την ΕΡΤ3 σας γαμώσπιτοι, ριπλέι δεν έχει αν είναι σπρώξιμο στον Λαρετζάκη;; Γαμημένοι.
Faithful (08-06-23)
ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ
Faithful (08-06-23)
Έχω 20 πίεση με ολα αυτά που έχουν γίνει λέμε
Ναι ναι κλάψτε μουνιά. Κάντε και challenge για πεντακάθαρο φάουλ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
Βάζουν κατι απίθανα σουτ Έν τω μεταξύ απο το πουθενά μιλάμε για τεράστιους κωλους
Το αρχιδακι που βρίζει όλη την ώρα διπλα στα μικροφωνα να μείνει μουγκο από αύριο
Βάλε το ημικύκλιο και το πόδι και την πούτσα μαζί στον πάτο σου μουνόπανο Χατζηπαπάρα.
Bookmarks