Σελίδα 2 από 33 ΠρώτηΠρώτη 123456122232 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 21 έως 40 από 651

Θέμα: Κύπελλο Ελλάδος Ποδόσφαιρο 22/23

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.040
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.238 φορές σε 20.565 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Κύπελλο Ελλάδος 22/23

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συμβατική υποχρέωση.
    Τώρα, αν θέλεις να στείλεις τον Ολυμπιακό Β, δική σου υπόθεση.
    Να μην κατέβεις, έχω την σχετική βεβαιότητα ότι επισύρει νομικές και πειθαρχικές κυρώσεις που σχετίζονται και με την συμμετοχή σου στο Πρωτάθλημα.
    Όποιος το βλέπει σαν υποχρέωση, το δείχνει κιόλας. Βλέπε κάτι Καραμπάο κούπια. Εμείς αντιθέτως, το διεκδικούμε σθεναρά. Και να πω ότι έχει και κάποιο ουσιαστικό αντίκρισμα, πχ δίνει το 2ο εισιτήριο για ΤΣΛ να πάω πάσο. Τίποτα δεν προσφέρει.

UECL WINNER Το avatar του χρήστη drizzt

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.394
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 20.201 φορές σε 11.949 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όποιος το βλέπει σαν υποχρέωση, το δείχνει κιόλας. Βλέπε κάτι Καραμπάο κούπια. Εμείς αντιθέτως, το διεκδικούμε σθεναρά. Και να πω ότι έχει και κάποιο ουσιαστικό αντίκρισμα, πχ δίνει το 2ο εισιτήριο για ΤΣΛ να πάω πάσο. Τίποτα δεν προσφέρει.
    Πιθανολογώ αν κάνεις μια έρευνα τί πιστεύουν οι οπαδοί, η πλειοψηφία θέλει να κατέβει δυνατά και να το κατακτήσει. Έχεις την εντύπωση ότι αυτό δε μετράει για τη διοίκηση και τις αποφάσεις της;

Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.

3. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (16-11-22)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.935
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.312 φορές σε 18.957 μηνύματα
    Ignore User

Ενώ το ότι σαν απομίμηση τίτλου συντηρεί στη ζωή οπαδικά ναυάγια, δεν παίζει κανέναν ρόλο.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

5. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

drizzt (16-11-22)

Το avatar του χρήστη Αερικό7

Thanks
    352
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 817 φορές σε 541 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μην ξεφεύγουμε. Σε πολεμάει η ΕΠΟ; Γιατί να παίξεις στην διοργάνωσή της;
    Για να την κερδίσεις, όπως προσπαθείς κάθε χρόνο άσχετα από το ποιος είναι πρόεδρος.
    Το ότι σε πολεμάει ο, δηλωμένος και καμαρωτός αντι- Ολυμπιακός, Μπαλτάκος δεν σημαίνει πως δεν θα δηλώσεις συμμετοχή στο θεσμό του κυπέλλου ,μόνο και μόνο σε μία τέτοια σκέψη είναι χαμένος ο Ολυμπιακός, που να πραγματοποιηθεί κιόλας. Τον Μπαλτάκο, και τον κάθε Μπαλτάκο, τον αντιμετωπίζεις ουσιαστικά εκεί που πρέπει και όπως πρέπει, δηλαδή στις συνεδριάσεις με επιχειρήματα, προτάσεις και το προχωράς και παραπέρα αν χρειαστεί, όπως με τις κινήσεις που περιγράφει η τελευταία ανακοίνωση της ΠΑΕ. Επικοινωνιακά, τον αντιμετωπίζεις μέσα στο γήπεδο, τον νικάς και τον αναγκάζεις να σου δώσει την κούπα ή πάει και του την παίρνει ο Αγραφιώτης αν αυτός ντρέπεται ή γίνει λάγος, όπως έγινε με τον άλλον στον Βόλο. Έτσι κερδίζεις τους Μπαλτάκους αυτής της πλάσης.
    Σε όλες τις χώρες υπάρχουν 2 διοργανώσεις, το πρωτάθλημα και το κύπελλο., φυσικά το πρωτάθλημα είναι το πιο σημαντικό. Κάθε μεγάλη ομάδα ξεκινά με στόχο το νταμπλ και αν δεν τα καταφέρει στο πρωτάθλημα, δίνει πιο πολύ βάρος στο κύπελλο. Μία ομάδα γίνεται μεγάλη από τις κούπες που κατακτά, ο Ολυμπιακός έχει 47 πρωταθλήματα, 28 κύπελλα με 18 νταμπλ.
    Το Καραμπάο, που γράφεις παρακάτω, είναι το λιγκ καπ Αγγλίας που είναι η τρίτη κατά σειρά διοργάνωση, βέβαια πρώτες στις κατακτήσεις είναι η Λίβερπουλ και η Σίτυ οι οποίες δεν το έχουν παρατήσει. Η Λίβερπουλ το πήρε πέρσι και η Σίτυ το έπαιρνε τις τελευταίες 3 χρονιές. Φαντάζομαι όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι ξέρουμε τι σημαίνει τελικός κυπέλλου Αγγλίας.
    Ο κυπελλούχος βγαίνει στο EL, άσχετα αν εμείς σα χώρα τα κάναμε μαντάρα στη βαθμολογία. Ο φετινός κυπελλούχος όμως εκεί θα παίξει του χρόνου.

Thanks
    20.040
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Αερικό7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να την κερδίσεις, όπως προσπαθείς κάθε χρόνο άσχετα από το ποιος είναι πρόεδρος.
    Το ότι σε πολεμάει ο, δηλωμένος και καμαρωτός αντι- Ολυμπιακός, Μπαλτάκος δεν σημαίνει πως δεν θα δηλώσεις συμμετοχή στο θεσμό του κυπέλλου ,μόνο και μόνο σε μία τέτοια σκέψη είναι χαμένος ο Ολυμπιακός, που να πραγματοποιηθεί κιόλας. Τον Μπαλτάκο, και τον κάθε Μπαλτάκο, τον αντιμετωπίζεις ουσιαστικά εκεί που πρέπει και όπως πρέπει, δηλαδή στις συνεδριάσεις με επιχειρήματα, προτάσεις και το προχωράς και παραπέρα αν χρειαστεί, όπως με τις κινήσεις που περιγράφει η τελευταία ανακοίνωση της ΠΑΕ. Επικοινωνιακά, τον αντιμετωπίζεις μέσα στο γήπεδο, τον νικάς και τον αναγκάζεις να σου δώσει την κούπα ή πάει και του την παίρνει ο Αγραφιώτης αν αυτός ντρέπεται ή γίνει λάγος, όπως έγινε με τον άλλον στον Βόλο. Έτσι κερδίζεις τους Μπαλτάκους αυτής της πλάσης.
    Σε όλες τις χώρες υπάρχουν 2 διοργανώσεις, το πρωτάθλημα και το κύπελλο., φυσικά το πρωτάθλημα είναι το πιο σημαντικό. Κάθε μεγάλη ομάδα ξεκινά με στόχο το νταμπλ και αν δεν τα καταφέρει στο πρωτάθλημα, δίνει πιο πολύ βάρος στο κύπελλο. Μία ομάδα γίνεται μεγάλη από τις κούπες που κατακτά, ο Ολυμπιακός έχει 47 πρωταθλήματα, 28 κύπελλα με 18 νταμπλ.
    Το Καραμπάο, που γράφεις παρακάτω, είναι το λιγκ καπ Αγγλίας που είναι η τρίτη κατά σειρά διοργάνωση, βέβαια πρώτες στις κατακτήσεις είναι η Λίβερπουλ και η Σίτυ οι οποίες δεν το έχουν παρατήσει. Η Λίβερπουλ το πήρε πέρσι και η Σίτυ το έπαιρνε τις τελευταίες 3 χρονιές. Φαντάζομαι όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι ξέρουμε τι σημαίνει τελικός κυπέλλου Αγγλίας.
    Ο κυπελλούχος βγαίνει στο EL, άσχετα αν εμείς σα χώρα τα κάναμε μαντάρα στη βαθμολογία. Ο φετινός κυπελλούχος όμως εκεί θα παίξει του χρόνου.
    Ναι καλά όλα αυτά, αλλά εγώ δεν είπα να μην παίζουμε στο Κύπελλο γενικά, αλλά σε αυτό της συγκεκριμένης ΕΠΟ. Αν εσύ βρίσκεις λογική στο να λες ότι σε πολεμάνε (και με διαιτησίες, ακόμα πιο παράλογο) και πας και συμμετέχεις, δήθεν γιατί είσαι γαμιάς και θα τους κάνεις τη μούρη κρέας, δικαίωμά σου. Τα βλέπω τα νταϊλίκια και στο πρωτάθλημα.

Εγώ βλέπω ένα τσίρκο στο οποίο εθελοντικά κάνουμε τους κλόουν. Βασικά βλέπω μια τραγική επικοινωνιακά διοίκηση, που ξεφτιλίζει σε κάθε ευκαιρία τον σύλλογο, με εξαίρεση μόνο την καλή 3ετία του Μαρτίνς, όπου όλοι αυτοί οι βλαχοτρόμπες είχαν εξαφανιστεί και η ομάδα έκανε βήματα μπροστά. Τώρα έχουμε επιστρέψει πάλι στα σκατά.

Thanks
    352
    Ignore User

Τι έχει να κερδίσει (εκτός από το 3-0 που θα χάσει στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος) ο Ολυμπιακός αν δεν κατέβει στο κύπελλο; Θα γυρίσει αν αλλάξει ο πρόεδρος; Τι γίνεται αν ο πρόεδρος μείνει -που θα μείνει παμψηφεί γιατί θα έχει στο βιογραφικό του πως επί των ημερών του έφυγε ο Ολυμπιακός- για άλλα 2,3,4,5,6,7, 10 χρόνια;

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.935
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.312 φορές σε 18.957 μηνύματα
    Ignore User

Και ας έχουμε το νου μας, γιατί το ποδόσφαιρο, εμπορικά, δεν είναι μπάσκετ, να προξενήσουμε τόση ζημία και να υποστούμε σχεδόν αμελητέα...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Thanks
    20.040
    Ignore User

Τι έχει να κερδίσει (εκτός από το 3-0 που θα χάσει στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος) ο Ολυμπιακός αν δεν κατέβει στο κύπελλο; Θα γυρίσει αν αλλάξει ο πρόεδρος; Τι γίνεται αν ο πρόεδρος μείνει -που θα μείνει παμψηφεί γιατί θα έχει στο βιογραφικό του πως επί των ημερών του έφυγε ο Ολυμπιακός- για άλλα 2,3,4,5,6,7, 10 χρόνια;
    Κατ' αρχάς αν υπάρχει κόλλημα με κανονισμούς, δεν είπα να μην κατέβει. Ας στείλει να παίξουν πιτσιρίκια και να αποκλειστεί. Παντού έχει να κερδίσει. Επικοινωνιακά σε παίρνει γιατί δεν προσφέρει τίποτα όσον αφορά τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, σε αντίθεση με το πρωτάθλημα που δεν μπορείς να κάνεις κιχ. Τους κάνεις ζημιά στα έσοδα επίσης, γιατί όταν θα πάνε να διαπραγματευτούν τα τηλεοπτικά, ένα πακέτο χωρίς Ολυμπιακό, χάνει τουλάχιστον 30%-40% της αξίας του.

Αυτά είναι αρκετά για να πιέσουν, μια ήδη ανυπόληπτη διοργάνωση της πλάκας, την οποία ένας Ολυμπιακός -αντιθέτως από αυτό που λες- θα έπρεπε να υποτιμά. Στην απονομή του βάζελου πέρσι, το σήκωσε ο παράγοντας της ΕΠΟ και ο Κουρμπέλης με τον άλλον είχαν μείνει κάγκελο. Εσένα σε στέλνουν σε άδεια γήπεδα να κάνεις μόνος σου απονομή. Για ποιον πούστη λόγο καθόμαστε και ασχολούμαστε ακόμα με αυτό το μπουρδέλο;

Thanks
    352
    Ignore User

Εσύ λες να την υποτιμήσει, εγώ λέω πως η κούπα είναι κούπα και θέλω να είμαι παντού και πάντα πρώτος. Διαφωνούμε επί της αρχής.
    Μία τελευταία ερώτηση: Φέτος ο κυπελλούχος βγαίνει EL, αν η ομάδα έχει μείνει πολύ πίσω από τις 2 πρώτες θέσεις, τι θα της έλεγες να κάνει με το κύπελλο αν δεν έχει ήδη αποκλειστεί;

Thanks
    20.040
    Ignore User

Φέτος ο κυπελλούχος βγαίνει EL
    Πηγή; Να μάθω και πόσοι βγαίνουν προκριματικά ΤΣΛ.

Thanks
    352
    Ignore User

θες πηγή για το πόσες ομάδες βγαίνουν τσουλου και για το που παίζει ο κυπελλούχος; Λυπάμαι, τέτοια ώρα πηγή είναι το μυαλό μου και όχι, δεν τα βγάζω από το μυαλό μου.

Thanks
    20.040
    Ignore User

θες πηγή για το πόσες ομάδες βγαίνουν τσουλου και για το που παίζει ο κυπελλούχος; Λυπάμαι, τέτοια ώρα πηγή είναι το μυαλό μου και όχι, δεν τα βγάζω από το μυαλό μου.
    Ναι θέλω, όχι γιατί σε αμφισβητώ, αλλά γιατί δεν έχω βρει κανένα πρόσφατο (εντός νέας ποδοσφαιρικής σεζόν) λινκ που να λέει ξεκάθαρα τα εισιτήρια για κάθε θέση. Αύριο αν δεν μπορείς τώρα, αλλιώς δεν θα μπορέσω να απαντήσω και στην ερώτηση.

Thanks
    352
    Ignore User

Έψαξα να το βρω στο 24 γιατί έχω δει πως τους ακούς/διαβάζεις. Μπορεί να αλλάξει το σε ποιο γύρο θα παίξουν αλλά η διοργάνωση είναι αυτή που είναι.
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Γενικά, για πιο αναλυτικές λεπτομέρειες σχετικά με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις υπάρχει αυτό.

Α, θες και εντός της ποδοσφαιρικής χρονιάς μη φοβάσαι δεν αλλάζουν αυτά.

Thanks
    20.040
    Ignore User

Έψαξα να το βρω στο 24 γιατί έχω δει πως τους ακούς/διαβάζεις. Μπορεί να αλλάξει το σε ποιο γύρο θα παίξουν αλλά η διοργάνωση είναι αυτή που είναι.

Γενικά, για πιο αναλυτικές λεπτομέρειες σχετικά με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις υπάρχει αυτό.
    Το άρθρο του sport24 είναι από τις 14/4 και αναφέρεται στην επόμενη σεζόν (23/24), όχι για φέτος. Όλοι λένε ότι φέτος βγάζουμε και τον 2ο στα προκριματικά του ΤΣΛ αλλά δεν το έχω βρει κάπου επίσημα. Το άλλο link είναι λίγο χάος στο να βρεις αυτό που θες, αν καταλαβαίνω σωστά από το Access list 22/23 λέει 1 στο CL, κανέναν στο EL.

Thanks
    352
    Ignore User

Το 22/23 το παίξαμε, και ήδη το τελειώσαμε χάλια ήταν, με τη βαθμολογία του 20/21. Τα οφέλη της περσινής βαθμολογίας, δηλαδή του 21/22, θα τα γευτούμε τη χρονιά που μας έρχεται, δηλαδή το 23/24.

Thanks
    20.040
    Ignore User

Το 22/23 το παίξαμε
    Τι εννοείς το παίξαμε; Η φετινή σεζόν είναι.

Thanks
    352
    Ignore User

Το παίξαμε και δεν είχαμε ούτε μία νίκη.
    Απλό είναι, η βαθμολογία της μίας χρονιάς δεν μετράει για τα εισιτήρια της επόμενης αλλά της μεθεπόμενης.

Thanks
    20.040
    Ignore User

Το παίξαμε και δεν είχαμε ούτε μία νίκη.
    Απλό είναι, η βαθμολογία της μίας χρονιάς δεν μετράει για τα εισιτήρια της επόμενης αλλά της μεθεπόμενης.
    Ρε άνθρωπε, τι θέσεις βγάζουμε φέτος και για πού λέω, όχι τι θα κάνουμε στην μεθεπόμενη σεζόν, για την οποία παίξαμε τα φετινά ευρωπαϊκά. Έχουμε κάποια πηγή που να λέει ότι ΦΕΤΟΣ ο 2ος πάει προκριματικά ΤΣΛ και ο Κυπελλούχος στο Europa? Γιατί το άρθρο του sport24 λέει ότι αυτές τις θέσεις τις βγάζουμε την σεζόν 23/24.

Thanks
    352
    Ignore User

Στο έχω πει με τόσους τρόπους, σου έχω δώσει παραδείγματα, σου έχω δώσει 2 πηγές αλλά εσύ ακόμη ζητάς πηγή
    Καληνύχτα Παναή.

Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

22. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (19-11-22)

Thanks
    20.040
    Ignore User

Οk ξεμπλόκαρα, θεωρούσα ότι όταν λένε πως θα έχουμε 5 εισιτήρια την σεζόν 23/24 εννοούν ότι τα δίνει εκείνη τη χρονιά (αφού παιχτεί δηλαδή). Άρα φέτος βγάζουμε 5 εισιτήρια, έπρεπε να το διατυπώνουν καλύτερα. Και ο Κυπελλούχος πάει Europa?

Ωραία σου απαντάω λοιπόν, στα τέτοια μου και πάλι το Κύπελλο, αν δεν μπορούν να βγουν ούτε 2οι στην SL, τότε είναι άξιοι της μοίρας τους. Πάμε για 3η συνεχόμενη σεζόν εκτός ΤΣΛ αν δεν το έχετε καταλάβει, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ.

Σελίδα 2 από 33 ΠρώτηΠρώτη 123456122232 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές