voskos_7 (25-06-22)
Ο Νίκος ποτέ δεν κάνει χαβαλέ.![]()
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
voskos_7 (25-06-22)
Ισχύει γενικά, αλλά ο Καμαρά του Σάββα και ο Σισσέ είναι οι πιο πιθανές (δεν τις λέμε σίγουρες) πωλήσεις και ο Καμαρά του Χαραλάμπους, αν δεν σοβαρευτεί και δεν μάθει να βλέπει γήπεδο έγκαιρα, δύσκολα θα καθίσει να επιμείνει ο Μάρτινς και θα τον γυρίσει πάλι στο 10 όπου θα δημιουργήσει και μία ουρά άνευ προηγουμένου εφέτος.
Απομακρυνθείτε από τα μπαλκόνια αν είσαστε σπίτι και από απόκρημνες και δύσβατες περιοχές αν είσαστε εκτός σπιτιού, αλλά προς το παρόν, εκτός από τον Καμαρά του Χαραλάμπους και τον Μ Βιλλά, οι πιο σίγουροι είναι ο Μπουχαλάκης και ο Κανέ.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ολυμπιακός: Η Μπεσίκτας εντείνει τις προσπάθειες για Ονιεκούρου, σύμφωνα με τους Τούρκους
https://www.sport24.gr/football/olympiakos-i-mpesiktas-enteinei-tis-prospatheies-gia-oniekoyroy-symfona-me-toys-toyrkoys.9676155.html
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
γιατι να εντεινει τις προσπαθειες ρε σεις δωστε τον να φευγει το παλτο![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Να κάνουμε διαρροή ότι δεν έχει καμία πρόταση από κανέναν, να τους σκίσουν οι δικοί τους;;;
drizzt (25-06-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (26-06-22)
8άρια και μαλακίες, Μαντί και Εμβιλά θα παίζουν στα χαφ και ο 3ος ανάλογα το σύστημα. Όταν θα παίζει επιθετικά θα είναι μεταγραφή (πχ Σκάρπας), όταν θα παίζει αμυντικά θα έχει στόπερ. Ούτε καν ο Αγκιμπούμπου δεν θα βρίσκει θέση λογικά στον φετινό Ολυμπιακό και θα βρει ο Ανδρούτσος;;;
Εδώ σου λένε ότι δεν θα έχεις Μαντί και εσύ τον υπολογίζεις σαν να είναι το πιο σίγουρο. Για αυτό θα φας Αγιγμπού μέχρι να χάσεις έναν στόχο, τουλάχιστον.
giovanni#10 (25-06-22), john syggel (25-06-22), jonk (26-06-22)
Αν πουληθεί ο Μαντί θα πάρουν παίκτη στη θέση του.
Αυτή τη σιγουριά σου να είχαμε...
jonk (26-06-22)
Ελπίζω ειλικρινά μέχρι το τέλος των μεταγραφών να έχει εξαφανιστεί η ισλανδική τρύπα από το ρόστερ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ολυμπιακός: Αμπουμπακάρ Καμαρά και Βρσάλικο υπογράφουν στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας
Ο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] ετοιμάζεται να συλλέξει νέες υπογραφές ποδοσφαιριστών. Μετά τις ανανεώσεις των Αραμπί, Βαλμπουενά και Παπαδόπουλου και τις μεταγραφές των Άβιλα, Ζινκερνάγκελ και Αλίγιαγκιτς, άλλοι δύο παίκτες αναμένεται να ακολουθήσουν στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πειραϊκή ΠΑΕ θα επιδιώξει να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά τη Δευτέρα (27/6) ή το αργότερο την Τρίτη (28/6) και, παράλληλα, θα επικυρώσει τη συμφωνία με τον Βρσάλικο την Τρίτη (28/6) που αναμένεται ο παίκτης στη χώρα μας. Οι ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει με τον Άρη για τη μεταγραφή του γεννημένου στη Γαλλία αλλά διεθνή με τη Μαυριτανία επιθετικού και θα καλύψουν και το υπόλοιπο του ποσού των δόσεων (περίπου 2.500.000 ευρώ) που έχει να λαμβάνει η Φούλαμ. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αμπουμπακάρ Καμαρά θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, ενώ εκείνο του Βρσάλικο είναι διετές με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο.
Η διοίκηση του Ολυμπιακού θέλει να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα τις υποθέσεις των δύο ποδοσφαιριστών προκειμένου να τεθούν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς στην Αυστρία.
—John Lennon
drizzt (26-06-22)
Αυτοί στην Record δεν ξέρω τι ναρκωτικά κουμπώνουν, αλλά λένε ότι ενδιαφερόμαστε για Μαρκεσίν της Πόρτο.
![]()
Παιδιά, για τον ανδρουτσο μιλάμε. Εννοείται ότι θα πάρει συμμετοχές, όπως εννοείται ότι δε θα είναι βασικός.
Η καριέρα του Ανδρουτσου στον Ολυμπιακο μπορεί μονάχα να παρομοιαστει με την επιβίωση των κατσαρίδων από πυρηνικο
ολοκαύτωμα
voskos_7 (27-06-22)
Με Βρσαλικο και Αβιλα, πώς και, κυριως, γιατι να παρει συμμετοχες;;
Γιατί δεν θα πάρεις μέσο της προκοπής, αν άνοιξες τώρα το ραδιόφωνο και δε μας άκουγες πριν.
Βλέπεις, ότι δεν θίγω καν το ενδεχόμενο να έχουμε δύο δεξιά μπακ τραυματίες ταυτόχρονα, που με τους συγκεκριμένους δύο, μόνο απίθανο δεν το λες...
Αυτοί, στη Record είδανε τον Κρίστινσον, αν ακόμα έχετε απορίες...
Αποκλειεται να παιξει στο κεντρο. Μπουχαλακης, Εμβιλα, Μαντι αν μεινει, αλλιως ο αντικαταστατης του αν ερθει, Κουντε, Κανε, Αγκιμπου. Σιγα μη χωρεσει το βλαμμενο με τον κοτσο.
john syggel (27-06-22)
Και ο Καμαρά του Σάββα δεν θα μείνει και ο αντικαταστάτης του δεν θα βλέπεται.
Ο Ανδρούτσος πιστεύω θα είναι στην λίστα (ως δεξί μπακ) για τα παιχνίδια με την Μακάμπι γιατί είναι από την ακαδημία και γιατί ο Κροάτης δεν θα είναι έτοιμος. Μετά τον βλέπω να φεύγει αλλά γενικά θα έχουμε πρόβλημα με τις λίστες μιας και μένει μόνο ο Τζολάκης και ίσως ο Κίτσος.
drizzt (27-06-22)
Για έναν λόγο, ένας μάνατζερ γελάει με την σιγουριά σου ότι δεν παίζει να δεις χειρότερο...
Bookmarks