giovanni#10 (10-06-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (10-06-22), jonk (10-06-22), mankap (10-06-22), sabar77 (10-06-22)
Μιας και μιλάμε για την τεχνική ηγεσία χέσε μας ρε Μαρτίνς, κατάφερες να με ξενερώσεις κι εμένα, θα σου έπεφτε ο κωλος να μείνει ο μόνος έλληνας παίκτης που έχεις που δεν κλωτσαει το τόπι με το καλάμι.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
giovanni#10 (10-06-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (10-06-22), jonk (10-06-22), mankap (10-06-22), sabar77 (10-06-22)
Για τα περσινά χαλια οι κύριοι υπεύθυνοι ήταν ο Φορτουνης κι ο Βρουσαι,γι αυτό δεν τους θέλουμε καν στην προετοιμασία,όλοι οι άλλοι γαμουσαν.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Oberon (21-06-22)
Ήμουν έτοιμος να γράψω την δικιά μου ανπόπιουλαρ οπίνιον αλλά με καλύπτει το άρθρο του Κάρπετ.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Γράψε τα ίδια τότε και κάνε ότι δεν το διάβασες...
Δεν θα σε παρεξηγήσει, γιατί έτσι βγάζουν ρεπορτάζ στα μέσα που δουλεύει, αν δεν είναι κανένα κουτσομπολιό που τους το είπε κάποιος από το αστυνομικό ρεπορτάζ ή τα μεσημεριανά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δε μπορω να αντέξω να δω κι αλλη χρονια την αρμάδα του Μαρτινς
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μερικά σημεία που θεωρώ ότι έχουν το ζουμί απ' το blog του Καρπετόπουλου:
(προς προκατειλημμένους, ο Καρπετόπουλος ήταν σε διαρκή κόντρα όλη την χρονιά με τον Νικολακόπουλο για το άθλιο θέαμα της ομάδας, αλλά και διάφορα επικοινωνιακά λάθη)
Όλο το κείμενο εδώ: [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Ο Μαρτίνς έχει μπροστά του ένα δίλημμα: να επικεντρώσει τη δουλειά του στην πιθανότητα να φέρει τον Φορτούνη σε φόρμα ή να τον αφήσει στην άκρη και να κοιτάξει πως θα παρουσιάσει μια ομάδα που θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς λιγκ με παίκτες χωρίς προβλήματα. Φαίνεται ότι προτιμά το δεύτερο. Είναι παράλογο; Δεν νομίζω. Οποιος πιστεύει το αντίθετο ας απαντήσει με ειλικρίνεια σε μια απλή ερώτηση: αν άλλαζε προπονητή ο Ολυμπιακός, πόσες άραγε πιθανότητες θα υπήρχαν ο καινούργιος να έλεγε ότι θα ποντάρει τις τύχες της ομάδας καλοκαιριάτικα στον Φορτούνη;
Στον εφετινό Φορτούνη νομίζω δύσκολα θα πόνταρε προπονητής τη συγκεκριμένη στιγμή. Στον Φορτούνη που πριν τρία χρόνια ήταν πρώτος παίκτης του Ολυμπιακού πόνταρε κι ο Μαρτίνς: ολόκληρο μηχανισμό είχε φτιάξει την πρώτη σεζόν που ανέλαβε τον Ολυμπιακό για χάρη του Φορτούνη - ο Γκιγιέρμε, ο Καμαρά κι ο Γκερέρο έτρεχαν τότε για αυτόν κι ο Χριστοδουλόπουλος και ο Ποντένσε περίμεναν τις εμπνεύσεις του. Κανείς δεν αξιοποίησε καλύτερα τον Φορτούνη από τον Μαρτίνς: ελπίζω όποιος γκρινιάζει για τον προπονητή να το θυμάται.
Σκληρός με όλους
Αναφέρομαι πάντα σε δεδομένα. Είναι διαφορετική η συμπεριφορά του Μαρτίνς απέναντι στον Φορτούνη σε σχέση με τη συμπεριφορά του σε άλλους παίκτες; Ούτε αυτό μπορεί να το πει κανείς. Ο Μαρτίνς άφησε τον Φετφατζίδη να φύγει γιατί δεν του έκανε, ήταν σκληρός με τον Κούτρη, έκρινε ότι ο Χριστοδουλόπουλος δεν είχε κάτι άλλο να του δώσει και δεν δίστασε ν αλλάξει τερματοφύλακα την πρώτη σεζόν όταν είδε ότι ο καλός Γιαννιώτης έτρεμε. Είναι ιδιαίτερα σκληρός με τους Ελληνες; Όχι φυσικά! Με όσους έχουν υπάρξει δικές του επιλογές είναι ακόμα πιο απαιτητικός.
Ο Ραφίνια ήρθε κι έφυγε σε ένα πεντάμηνο. Ο Σεμέδο έμεινε εκτός ομάδας όταν κρίθηκε πως ξεπέρασε τα όρια. Η υπομονή του με τον Πέπε, τον Βινάγκρε, τον Ντίαζ (όλοι Πορτογάλοι) εξαντλήθηκε πολύ γρήγορα. Ο Μαρτίνς δεν έχει συναισθηματισμούς: έδιωξε κάποτε τον Τουρέ (η επιστροφή του οποίου ήταν προσωπική επιλογή του Μαρινάκη) κι αποχαιρέτησε ελαφρά τη καρδία παίκτες που του χάρισαν ευρωπαϊκές προκρίσεις, όπως ο Χασάν, ο Ρατζέλοβιτς και ο Μεριά. Μπορεί για αυτές τις ψυχρές επιλογές του να είναι αντιπαθής σε κάποιους. Αλλά δεν μοιάζει να ψάχνει συμπάθειες: η ομάδα του τον ενδιαφέρει.
Αν ο παίκτης δεν πει αντίο και δεν ανακοινωθεί η λύση του συμβολαίου του εγώ κρατάω μικρό καλάθι. Πρώτα από όλα ο Φορτούνης έχει ένα κανονικό και τεράστιο συμβόλαιο. Κι έπειτα βλέπει και τι γίνεται: μόλις ανακοινώθηκε η πιθανότητα της φυγής του ξέσπασε ένα κύμα υποστήριξης που δεν νομίζω πως από την ΠΑΕ θα περάσει απαρατήρητο. Το γιατί μια μεγάλη μερίδα του κόσμου είναι με τον Φορτούνη είναι μάλιστα απλό: ο παίκτης αντιπροσωπεύει την ελπίδα για καλύτερο ποδόσφαιρο. Αν ο Μαρτίνς παρουσιάσει γρήγορα ένα Ολυμπιακό πειστικό, ή αν αποκτηθεί κάποιος που να έχει ένα βιογραφικό που να δείχνει πως μπορεί να τον αντικαταστήσει, όλα μπορεί να κυλήσουν ήρεμα. Αν όχι, ο Φορτούνης θα είναι στην επικαιρότητα της εξέδρας διαρκώς.
καλα το αν θα πρεπει ή οχι να φορμαρει τον φορτουνη ο μαρτινς ειναι ασχολιαστο.Τι στον πουτσο πληρωνει ο Ολυμπιακος ολοκληρο προπονητικο team.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
θα φορμαρει κανα κουκουρουκου μονο δηλαδη![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
drizzt (11-06-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-06-22), john syggel (11-06-22), Josimar (16-06-22)
drizzt (16-06-22)
—John Lennon
Δεν μπορουμε ολοι να το δουμε αυτο, κυριε.
Και η μετάφραση:
Σύμφωνα με μια παγκόσμια έρευνα που μετρά περισσότερες από 1500 ομάδες, ο Ολυμπιακός είναι ο δεύτερος σύλλογος σε αυτή την κατάταξη, μόνο πίσω από τη Σάκταρ Ντόνετσκ, μετρώντας στοιχεία για νίκες, γκολ και διαφορές τερμάτων. Οι τελευταίες σεζόν του Πέδρο Μαρτίνς στο τιμόνι του ευρωπαϊκού κολοσσού συνέβαλαν πολύ σε αυτό, διαφορετικά ας δούμε τα δεδομένα που τρομάζουν: 138 αγώνες, 105 νίκες, 24 ισοπαλίες, 9 ήττες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι μακράν ο μεγαλύτερος και την πιο τιμημένη ομάδα από την Ελλάδα, αλλά τα επιτεύγματά τους είναι συχνά παγκόσμιας εμβέλειας. Ο ερευνητής Dave Carbery συνέλεξε δεδομένα από μια κορυφαία πλατφόρμα στατιστικών και ιστορίας ποδοσφαίρου, υπολογίζοντας διάφορα στατιστικά στοιχεία. Συγχαρητήρια κύριε @coachpmartins
giovanni#10 (21-06-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (22-06-22), Josimar (22-06-22), pirateeeeeee (22-06-22)
απιστευτο μου φαινεται οτι εχουμε χασει μονο 9 ματς σε 3-4 χρονια.Μιλαμε για πολυ μεγαλη επιτυχια παρολο που το επιπεδο του πρωταθληματος δεν ειναι και το πιο δυνατο.Ισως επειδη τον τελευταιο 1.5 χρονο παιζουμε ασχημα να μου φαινεται ετσι.
—John Lennon
drizzt (22-06-22)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (22-06-22), john syggel (22-06-22), panahs7 (22-06-22)
παιρνει και ο ζελας τον φετφα εμας δεν μας εκανε![]()
—John Lennon
drizzt (22-06-22)
Ναι αλλά δεν κέρδισε τον βάζελο.![]()
drizzt (22-06-22), john syggel (22-06-22)
Πέδρο η περσινή χρονιά ήταν απογοητευτική σε όλους τους τομείς πλην της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Αποκλεισμός από Cl, κακή βαθμολογική συγκομιδή στην ευρώπη, αποκλεισμός στο κύπελλο, παθητική ομάδα και χάλια θέαμα. Εξηγήσεις υπάρχουν πολλές και είναι κατανοητές αλλά δεν έχει σημασία πλεόν, αυτό που μετράει είναι μην επαναληφθούν και φέτος. Θέλω ομίλους έστω και με χάλια ποδόσφαιρο και στους ομίλους θέλο καλό ποδόσφαιρο έστω και αν αποκλειστούμε.
Bookmarks