Εδω ολα τα νεα για το Κυπελλο Ελλαδος της περιοδου 2021-22.
Δεν ξέρω τι λέτε αλλά η τριφυλλαρα πέρασε αέρα από το Περιστέρι με ηγέτη τον Τσακαλίτος και ετοιμάζεται να το σηκώσει.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Όχι - καλά που μας το θύμησες...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (28-10-21), giovanni#10 (28-10-21)
Πρώτα θα θυμηθούμε πως διώξαμε το Χασάν και μετά.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Στα παπάρια μας που καταργήθηκαν τα εκτός έδρας γκολ από την UEFA, σε μας θα ισχύει.
Στην αποστολή ο Σεμέδο.
Αναλυτικά:
Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Νίκολιτς, Μπαγκαλιάνης, Σεμέδο, Μάρκοβιτς, Αποστολόπουλος, Κίτσος, Σουρλής, Κωστή, Ξενιτίδης, Κούντε, Μπουχαλάκης, Ονιεκουρού, Λόπες, Μαρίνος, Βρουσάι, A. Μπα, Τικίνιο
Παμε ρε Ρουμπεν!
Δυστυχως προβλεπω οτι θα μπει απλα, για να γραψει συμμετοχη ενοψει της πωλησης του. Παρολο που η μονη ουσιαστικη αιτια ειναι να βρει ρυθμο ωστε να ενταχθει στην ομαδα
Faithful (30-11-21)
giovanni#10 (30-11-21)
Faithful (30-11-21)
Δε βρίσκω το λόγο να ανοίξουμε θέμα για το παιχνίδι με το Λεβαδειακό... Αν θέλει κάποιος να το κάνει, δε θα του πούμε όχι.
Σήμερα στο ΑΕΛ-ΠΑΟΚ δεν έχει VAR. Δεν προβλέπεται στο κύπελλο; Γιατι έχουν ανησυχήσει πολύ οι μπαοκτσήδες.![]()
Δε προβλέπεται τουλάχιστον μέχρι τους 8... Σίγουρα από τους 4 και μετά είναι υποχρεωτική η χρήση του.
Τώρα, αν φοβούνται αυτή τη Λάρισα σε διπλούς αγώνες, τί να λέμε; Ας το σκεφτούνε μόνοι τους, όσοι τους διαβάζουν.
drizzt (01-12-21)
Νομιζω πριν τους 4 η καθε γηπεδουχος ομαδα, αν θελει, πληρωνει για να εχει βαρ.
Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Μάρκοβιτς, Αποστολόπουλος, Σουρλής, Κούντε, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Αλγκασίμ Μπα, Τικίνιο.
john syggel (01-12-21)
Bookmarks