giovanni#10 (14-09-21)
Ή "σε φόρουμ οπαδών του Ολυμπιακού είμαστε, ό,τι θέλουμε λέμε...
#progerontikianoia
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
giovanni#10 (14-09-21)
Ανετα.
Θα μπορούσε μιας και τώρα τελευταία έχει μεγάλες εμπνεύσεις να παίξει με Ανδρούτσο Σισέ αριστερό δεξι μπακ και μπροστά Καρμπόβνικ Ρέαμπτσιουκ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Δεν ξέρω τι σκατά έχει πάθει, πάντως δεν έχει καμία σχέση με τον Μαρτίνς μέχρι τα μέσα του 2020. Εκείνος ο Μαρτίνς έπαιζε πάντα για την πρωτοβουλία, την κατοχή και την επίθεση. Αυτός ο Μαρτίνς φοβάται και την σκιά του, είναι τέρμα μπερδεμένος και η ομάδα είναι αλάνα και δυστυχώς όχι μόνο αγωνιστικά. Καμία ψυχολογία, μηδέν πάθος για νίκη. Μοιάζουν σαν να μην μπορούν, αλλά δεν νομίζω ότι ισχύει πραγματικά. Έχετε δει ποτέ σε όνειρο να σας κυνηγάνε, να θέλετε να τρέξετε, αλλά να μην μπορείτε; Αυτό νιώθω βλέποντας αυτόν τον Ολυμπιακό.
captain-cook (16-09-21)
Πολύ θα θελα να τον ακούσω να μας αναλύσει τι σκέφτεται να παίξουμε φέτος γιατί τέτοιο τουρλουμπουκι Ολυμπιακό,εχω κάτι χρόνια να δω.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Δεν ξερω τι θα αλλαξει στην πορεία αλλα μπορει να μην εχει να δωσει κατι αλλο στην ομάδα.
Ετσι και αλλιώς και στα καλυτερα του δεν ειχε ιδιαιτερους αυτοματισμους(οπως με βαλβέρδε) η ομαδα είχε ομως ενα πλανο,μια ισορροπια και μια ψυχικη σοβαροτητα.
οκ η ομαδα δεν ειναι ετοιμη αλλα ποτε θα είναι? ελαφρυντικο του δινω οτι ολες οι μεταγραφες οι φετινες δεν εχουν βοηθησει σχεδον καθολου ως τωρα.
δεν εχουν δειξει τιποτα το αξιολογο.
hang your demons
Δε νομίζω πως φταίει τόσο πολύ. Έχουν φύγει από την καλή ομάδα Σα, Τσιμίκας, Ομάρ, Γκιγέρμε, Ποντένσε κι έχουν παροπλιστεί λόγω ηλικίας, τραυματισμού και μαλακίας Βαλμπουενά, Φορτούνης,Σεμέδο. Μόνο ο Εμβιλά έχει βγει από τις μεταγραφές που έγιναν τα τελευταία χρόνια. Φταίει και ο ίδιος γιατί φαντάζομαι θα έδωσε το οκ για κάποιους από αυτούς, αλλά θέλει χρόνο να ξαναστήσει την ομάδα. Και τον πρώτο του χρόνο η ομάδα αν θυμάμαι καλά έδεσε μετά από ένα εξάμηνο. Πάντως, μου αρέσει γιατί φαίνεται να δουλεύει με τους παίκτες, όπως βελτίωσε πολλούς παίκτες όλα αυτά τα χρόνια ετσι και σήμερα είδα τον Ρεάμπτσιουκ να έχει άλλο στυλ παιχνιδιού να προσπαθεί να τριπλάρει, να μην είναι κότα λυράτη κι αυτό νομίζω δουλεύεται στις προπονήσεις.
μου λειπει λιγο ο ολυμπιακος του ερνεστο και του μιτσελ που πιεζανε τον αντιπαλο μεσα στην ψυχη του
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
zionikos (17-09-21)
Η έλλειψη του πασινγκ γκειμ δεν είναι τόσο θέμα εμβιλα για μένα. Μην ξεχνάτε πως στα παιχνίδια που μπαίναμε για να κερδίσουμε έπαιζαν δύο συν φορτουνης. Σήμερα είμαι σίγουρος πως θα ξεκινούσε ας πούμε.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Ναι, αλλα τη προπερσινη σεζον που παιξαμε μπαλαρα, ειχε ηδη παραγκωνιστει λιγο ο Φορτουνης. Και λογω του χιαστου στην αρχη. Νομιζω οτι ειναι ενας συνδιασμος των απουσιων Τσιμικα, Γκιγερμε, και Ποντενσε. Και Ομαρ στο να γινουμε πιο απειλητικοι. Δεν συμμετειχε τοσο στο build up
Η προσφορα του Φορτουνη, οταν εμπαινε σαν αλλαγη ειναι ανδιαμφησβητητη, αλλα στην πραγματικοτητα αποτελει διορθωτικη κινηση για ενα προβλημα που υφισταται ηδη.
Μαρτίνς: "Ανταμειφθήκαμε για την προσπάθειά μας, η νίκη οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον κόσμο μας"
Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν ευχαριστημένος με την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην Αντβέρπ για την πρώτη αγωνιστική του Europa League, ενώ στάθηκε και στην παρουσία του κόσμου, στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV.
Ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]με την Αντβέρπ για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], στην οποία[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι ερυθρόλευκοι ανταμείφθηκαν για την προσπάθειά τους, ενώ στάθηκε και στην παρουσία του κόσμου στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς: "Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι και μια όμορφη βραδιά για τον Ολυμπιακό. Παίξαμε με δύναμη, αφοσίωση και θέληση και ανταμειφθήκαμε για την προσπάθειά μας".
Για την αλλαγή πριν το γκολ της ισοφάρισης: "Η αλλαγή προετοιμάστηκε για να γίνει, αλλά ο Μαντί ήθελε να συνεχίσει. Ο Γιαν αποπροσανατολίστηκε και γ αυτό μπήκε το γκολ. Λίγα λεπτά βρήκαμε τη συγκέντρωσή μας και πετύχαμε το γκολ".
Για το πάρτι που στήθηκε στον αγωνιστικό χώρο: "Σίγουρα πάντα λέμε ότι οι φίλαθλοί μας είναι ο δωδέκατος παίκτης. Μας έλειψαν. Η νίκη οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε αυτούς, καθώς δημιούργησαν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και μας ενίσχυσαν".
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Απόψε πήγε να χάσει ένα παιχνίδι επειδή αντέδρασε αργά και κυρίως επειδή από τον αντίπαλο έλλειπε για τους δικούς του λόγους η ποιότητα.
Επιθετικά, το πρόβλημα στις συνεργασίες και τις κινήσεις των παικτών από τις πίσω γραμμές βγάζει μάτι. Είναι και λίγο κατόρθωμα οι περισσότεροι παίκτες της εντεκάδας να μην είναι αργοί αλλά η ομάδα να αναπτύσσεται πολύ αργά.
Μάλλον σωστά συγχίστηκα με τον Πέδρο ε;;; Μόνος του λέει πως δεν έκανε την αλλαγή γιατί λέει ο Μαντύ ήθελε να συνεχίσει;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Γίνονται ακατανόητα πράγματα εφέτος...
Λέμε και ξαναλέμε πάντως, αλλά σε 8 παιχνίδια φέτος το κοντέρ στις ήττες γράφει 0. Που να ήμασταν και στα πάνω μας.
Bookmarks