drizzt (06-09-21)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
drizzt (06-09-21)
όποιος δεν βλέπει ότι στην εθνική έχει σχηματιστεί ένα παραμαγαζο με πολλά πλοκάμια από την εποχή μετά τον Σάντος...
και αυτό συμβαίνει και στις μικρές εθνικές, και σε άλλα αθλήματα...
έτσι βγαίνουν τα λεφτά στο ελλαντα
chainsaw (06-09-21), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (07-09-21)
Ο Σκιμπε εχει ομαδα;
drizzt (06-09-21)
Γιατί, αν αναλάβει την Εθνική, θα έχει;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (06-09-21), drizzt (06-09-21), Faithful (06-09-21), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (07-09-21), john syggel (06-09-21), zionikos (08-09-21)
ακομα δεν εχει φυγει ο ολλανδος ταβερνιαρης
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ο Διαμαντόπουλος πέταξε την καλύτερη πρόταση. Γιώργος Δώνης. Συμφωνώ πως από Έλληνες είναι ο μοναδικός που μπορεί να φτιάξει ομάδα.
chainsaw (07-09-21)
Καλό είναι να μην επιτιθέμεθα στον ήδη πολύπαθο κλάδο της εστίασης: Έχουν χρεωθεί ήδη αρκετές πληγές και όσο και να έχουμε παρατηρήσει ατυχή περιστατικά, σπάνια παρουσιάζουν ερασιτεχνισμό αυτού του διαμετρήματος...
Δεν υπάρχει σοβαρός άνθρωπος, να μιλήσει με την διοίκηση και να ψηθεί ότι υπάρχει περίπτωση να του βγει σε καλό η συνεργασία.
Το υλικό δεν είναι τόσο κακό: Οι έξωθεν παρεμβάσεις το κάνουν να δείχνει τόσο φτωχό.
giovanni#10 (07-09-21), panahs7 (07-09-21)
Προσωπικά προτείνω Μπεσνικ Χασι για πολλούς λόγους. Καταρχήν για να δω αν θα ερχόταν ως Αλβανός ή Κοσσοβάρος.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
john syggel (07-09-21), voskos_7 (07-09-21)
Εγώ θέλω Τόνι Σαβέβσκι, να δω αν θα δηλώνει Βόρειος ή σκέτος...
drizzt (07-09-21), john syggel (07-09-21)
Τραγανός Δέλλας στο τραπέζι. Καλή μας όρεξη.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
drizzt (07-09-21)
Οι επιλογές σύμφωνα με το φασιστάκο και ειδικό ρεπόρτερ εθνικής της ερα σπορ Μαλισιώβα είναι Δέλλας, Δώνης, Ουζουνίδης, και αν κάποιος άλλος προσφέρεται να πληρώνει καμια 500αρα το χρόνο για να κάνει τον προπονητή θα το σκεφτούμε σοβαρά.
Βέβαια δε ξέρουμε αν ενδιαφέρονται, κυρίως για να καταλάβει και ο τελευταίος εξ ημών, ποιός είναι "νέος" και κυρίως "φιλόδοξος"...
Προτείνω Αναστό.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
voskos_7 (07-09-21)
drizzt (07-09-21), giovanni#10 (08-09-21), Josimar (07-09-21), voskos_7 (07-09-21)
chainsaw (08-09-21)
Josimar (08-09-21)
Είναι ψευδώνυμα χρηστών... Το κορυφαίο όλων για εμένα είναι το "Στράτος Ευτελής"...
chainsaw (08-09-21), john syggel (08-09-21)
Bookmarks