chainsaw (16-03-21)
chainsaw (16-03-21)
Πονόματος το άλλο παιχνίδι, να απορείς πώς γίνεται και αυτές οι ομάδες είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Josimar : 07-04-21 στις 20:29 Αιτία: ορθογραφία
1 παίκτη της προκοπής έχει ο Μανόλος, τον Καρίμ και τον άφησε πάγκο πάλι. Περιπτωσάρα.
σχολιο στο γαζέτα:
σχόλιο από Νικ21
Άστε ρε να περάσει ο ΠΑΟΚ γιατί δε μας βλέπω καλά στο τελικό, ας την πληρώσει ο ΠΑΟΚ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (07-04-21), Faithful (07-04-21), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (07-04-21), panahs7 (07-04-21)
Το έφαγε η Κουλάρα στην τελευταία φάση. Άντε βρε τυχεροί, θα αποφύγετε ακόμα ένα βιασμό.
chainsaw (07-04-21)
Γκολ το ΑΕΚάκι. Λέτε να μην αποφύγει τελικά τον βιασμό?
Edit: τώρα είδα και το πέναλτι που κέρδισε (και έχασε) ο ΠΑΟΚ. Γελάνε και τα καθίσματα της Τούμπας![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αν αποκλειστούν από αυτή την Κούλα θα πέσει το γέλιο της αρκούδας. Το κακό είναι ότι μπορεί να πάρει πούλο η Λάουρα.
Ποιος τη γ@μάει αυτή?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Μόλις έφαγε γκολ ο Μπάοκ "τραυματίστηκε" ο ξένος διαιτητής και μπαίνει ο 4ος ο Διαμαντόπουλος!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Κλαίω ρε!!!
-- edit --
Α ο επόπτης άλλαξε.
Τι θα κάνει παραπάνω αυτός? Θα δώσει και άλλο πέναλτι μαϊμού?![]()
panahs7 (29-04-21)
1-1 ο καράφλας.
Δεν αλλάζει κάτι, ένα γκολ ψάχνει η ΑΕΚ για να περάσει. Απλά δεν έχει παράταση.
Κλασσική Κούλα.
Δεν τα κατάφερε η κούλα. Δεν πειράζει, του χρόνου πάλι![]()
Κότεψε να έρθει τελικό η αε6. Δεν τους παρεξηγώ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
μπορεί να μου κάνει κάποιος μια κανονική περίληψη του αγώνα με δυο γραμμές?
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
drizzt (30-04-21), pirateeeeeee (30-04-21)
Bookmarks