chainsaw (26-03-21)
2η χρονιά πεταμένη στα σκουπίδια, δεν αντέχεται άλλο αυτό το πράγμα
chainsaw (26-03-21)
Άμα κατέβουμε πάλι μπάσκετ λιγκ και μας ξαναβιάσουν με τα κοράκια θα είναι πιο γαμάτη η χρονιά;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Προσωπικά δεν γράφω πολύ και φαίνεται στα λίγα μηνύματα ότι ήμουν υπέρ της απόφασης του 2019. Δεν λέω να γυρίσουμε, θέλω στην Ευρωλίγκα όμως όχι μια ομάδα με τοπ ρόστερ αφού δεν γίνεται αλλά με τις οικονομικές δυνατότητές μας μια πιο αξιοπρεπή πορεία, πιστεύω ότι μπορεί το ρόστερ να μην είναι υψηλό όμως δεν είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσαμε να κάνουμε με αυτά τα λεφτά.
drizzt (27-03-21)
Επειδή θίχτηκε πάντως το θέμα να πω ότι για μένα δεν είναι λύση η μακροχρόνια απουσία. Όπως ο Μαρινάκης κατάφερε στο ποδόσφαιρο με ΠΟΛΥ ισχυρότερους αντιπάλους από τον αστείο μπροστά τους και καραγκιόζη τράκη να τον σέβονται όπως αρμόζει στον Ολυμπιακό παντού, έτσι μπορεί και πρέπει να γίνει και στο μπάσκετ αργά ή γρήγορα. Να εστιάσουν σοβαρά στο θέμα τα αδέρφια εφόσον δεν έχουν τις οικονομικές δυνατότητες για να είμαστε στο τοπ της Ευρωλίγκας και να παίζουμε ΚΑΝΟΝΙΚΑ (ήτοι όχι με σφαγές) και στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη με μια αξιοπρεπή παρουσία
chainsaw (26-03-21)
Αυτη η ομαδα για μενα ηταν για οκταδα εχασε γελοιους αγωνες στο σεφ κ γενικα με πολυ χειροτερους αντιπαλους με αποκορυφωμα το παρτυ του παο στο σεφ .
Το οτι εχασε τν παπανικολαου δεν ειναι καμια δικαιολογια..... παρα μονο οτι ψιλοεμαθε την ομαδα αποτην 20 η αγωνιστηκη κ πανω.
Δεν λεω να φυγει.... αλλα να ξερει του χρονου οτι θα εχει περισσοτερη πιεση απο τν κοσμο κ δεν μου φαινεται οτι μπορει να την αντεξη μακαρι να κανω λαθος.
drizzt (27-03-21)
καταντια το ελληνικο μπασκετ να ειναι σε αυτη την κατασταση.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Δεν διαφωνώ, οι κούπες είναι κούπες και γράφονται στην ιστορία των συλλόγων. Απλά, κατά τη γνώμη μου, φέτος φάνηκε πως το όλο θέμα έλλειψης αγωνιστικού ρυθμού κλπ δεν ήταν το πρόβλημα.
Προφανεστατα υπήρχε πρόβλημα ποιοτικό στο ρόστερ, το είδαμε όλοι νομίζω.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
giovanni#10 (27-03-21), SIRSOULIS (31-03-21)
Συμφωνώ. Πιο πολύ με προπαγάνδα μοιάζει το αφήγημα περί ρυθμού. Λένε πχ ότι δεν ξεκινάμε δυνατα τα ματς. Οταν η αρχική σου 5αδα έχει μέσα τον Τζενκινς, τον Χάρισον, τον Πριντεζη και τον Ελις, πως να παίξεις σωστά; Φυσικό είναι να σε φάνε.
Το είπε και ο κοουτς χθες. Δε γίνεται κάποιοι παίκτες να παίζουν 40 λεπτα.
Faithful (27-03-21)
Τζέκινς και Έλις, δεν είναι ούτε για Βιλερμπάν και δε το συζητάμε.
Ο Χάρισσον, θα μπορούσε να αποτελεί πολυτέλεια, αν όλοι οι υπόλοιποι μπορούσαν να κάνουν τις δουλειές που έπρεπε. Το ερώτημα είναι αν μας παίρνει να έχουμε τέτοιους παίκτες για τους οποίους οι υπόλοιποι θα δουλεύουν λίγο παραπάνω...
Σπανούλης και Πρίντεζης είναι μία ειδική κατηγορία, η οποία αποκλείει από μόνη της το ενδεχόμενο να έχεις παίκτες τύπου Χάρισσον και να περιμένεις από όλους μαζί προκοπή.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
voskos_7 (27-03-21)
Αν δεν έχετε ήδη άλλες αιτίες να είσαστε συφιλιασμένοι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks