chainsaw (24-12-20)
Χαλάρωσα επιτέλους, αν κάτι δεν πάει καλά πλέον έχουμε την εναλλακτική Τουχελ.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (24-12-20)
Ευτυχώς ενημερώθηκα από τον κύριο Νικολακο για το φοβερό κόλπο που έχει βρει ο υπερπροπονητης μας και κερδίζει τα ντέρμπι. Είναι το απίστευτο τρικ να βάζει γκολ νωρίς και μετά να πετυχαίνει και δεύτερο. Μάλιστα λέει πρέπει να το εφαρμόζει πιο συχνά και εκτός έδρας.
Κόλπα ζόρικα που κανουν στις Ινδίες.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Τα κάνουνε και στις Αζόρες - τώρα ξέρεις.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (06-01-21)
Θεωρώ λάθος τα 2 δεκάρια, ειδικά σε ένα ματς που ο αντίπαλος είχε θέμα στα πλάγια μπακ του και έπρεπε να χτυπήσουμε εκεί (ο Βιειρίνια δεν ίδρωσε καν με το σύστημα που παίξαμε). Μεγαλύτερο λάθος όμως θεωρώ το ότι δεν ξεκούρασε ούτε λεπτό Μβιλά, Καμαρά στα 2 προηγούμενα παιχνίδια, που η ομάδα έκανε 2 ταξίδια με το... ΚΤΕΛ πόσες ώρες και υπήρχε κόπωση. Χθες το κέντρο μας, στο κρισιμότερο παιχνίδι από τα 3 εκτός έδρας, ήταν ανύπαρκτο. Τέλος πάντων, αυτός τους έχει κάθε μέρα, έτσι το είδε, έτσι έπραξε, σιχαίνομαι να κρίνω βάση μεμονωμένου αποτελέσματος την δουλειά οποιουδήποτε, η δίκαιη κριτική γίνεται ΠΡΙΝ και το πραγματικό αποτέλεσμα φαίνεται σε βάθος χρόνου, αν είναι το σωστό. Συνεχίζουμε και κάνουμε ταμείο στο τέλος.
Σε κάθε παιχνίδι, μπορούμε να διατυπώσουμε την κριτική βάσει αυτού που βλέπουμε - δεν είναι ανάγκη να περιμένουμε να τελειώσει η χρονιά για να έχουμε μία ολοκληρωμένη εικόνα. Λογικά, δεν προετοίμασε την ομάδα σωστά (ασχέτως των λόγων που συνετέλεσαν) και αιφνιδιάστηκε. Δεν είναι κακό να συμβεί, αρκεί να βλέπει τί φταίει και να μη το ξανασυμβαίνει.
drizzt (14-01-21)
Δεν την κατέβασε σωστά την ενδεκάδα,αν υπάρχει ένα ματς που δεν χωράνε μαζί ο Φορτουνης με τον Βαλμπουενά ήταν αυτό.Μου θύμισε το προπερσινο με τον Νατχο.
Επίσης την επιμονή στον Ρατζελοβιτς αδυνατώ να την καταλάβω.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
drizzt (14-01-21), giovanni#10 (14-01-21), voskos_7 (14-01-21)
Θα σας κακοφανεί αλλά 3 από τους 4 εξτρέμ, ποιοτικά βράζουν στο ίδιο καζάνι και ελάχιστη διαφορά έχει το ποιός χρησιμοποιείται...
Για αυτό ακόμα παίζουνε εκεί ο Φορτούνης ή ο Βαλμπουενά.
δυστυχως απο οτι φαινεται φορτουνης βαλμπουενα σε τετοια ματς δεν χωρανε μαζι.Αν και θα το ηθελα πολυ να δουλευει το συστημα με αυτους τους 2 μεσα ισως τα 3 χαφ πανε καλυτερα στα παιχνιδια αυτα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
drizzt (15-01-21)
Με το Βρουσάι τί διαφορά έχεις δει;;;
Μόνο Σουντανής στα εξτρέμ.
panahs7 (16-01-21)
Είμαι σε ηλικία που βλέπω τον παίκτη και ξέρω τί θέση παίζει και δε πα να λένε. Ο Σουντανί, δεν είναι εξτρέμ από πέρυσι, που ήταν και καλά...
Για να είμαστε δίκαιοι, βέβαια, όλο αυτό το πρόγραμμα το έβγαλε χωρίς βοήθειες στα χαφ (τους οποίους έφερε αυτός), τα ακραία μπακ (τους οποίους δεν έφερε αυτός) και ενίοτε με έναν επιθετικό σε όλο το ρόστερ (στο οποίο κράτησε τον Κάιπερς για να τον χρησιμοποιήσει τρεις ολόκληρες φορές)... Δεν είναι εύκολο να αποφασίσει κανείς σαφώς που σταματάει η ατυχής συγκυρία και πού ξεκινάνε και οι δικές του επιλογές...
Προφανώς. Τρολλάρισμα ήταν, ο Σουντανής είναι καθαρά για 2ος επιθετικός σε σύστημα με 2 για μένα.
voskos_7 (15-01-21)
Έτσι όπως εμφανίζεται, είναι για δεύτερος επιθετικός σε σχήμα με 1 μπροστά, ή για δωδέκατος στην εντεκάδα.
drizzt (15-01-21)
voskos_7 (15-01-21)
Με τον Ραντζέλοβιτς μιλάτε σοβαρά δηλαδή;
giovanni#10 (15-01-21)
drizzt (15-01-21)
Η ομάδα έχει θέμα με την έλλειψη ταχύτητας μπροστά. Σε ματς που ο αντίπαλος μας πίεζε είμασταν τελείως ακίνδυνοι στην αντεπίθεση. Υπερπολίτημος ο Ελ Αραμπί, τίμιος ο Χασάν αλλά χωρίς γρήγορο φορ πάντα κάτι θα λείπει και ειιδκά στην Ευρώπη ο αντίπαλος θα μπορεί να μας πιέζει ψηλά χωρίς να κινδυνεύει στην κόντρα.
Αερικό7 (15-01-21), drizzt (15-01-21), giovanni#10 (15-01-21), Rena (15-01-21)
Bookmarks