flessanto (21-09-20)
Αγωνιστική εξήγηση: Οι δύο πιο έμπειροι στόπερ είναι σε κάθετη πτώση.
Κανονική εξήγηση: Οι έμπειροι στόπερ έχουν βαρεθεί να παίζουν σε παιχνίδια που βρωμάνε και να φορτώνονται όλο το ανάθεμα επειδή οι παράγοντες έχουν κάνει την Εθνική επαρχιακή ομάδα με τσακαλο-πρόεδρο που κρατάει την ομάδα του οικονομικά με τη βοήθεια των πιστών του Βούδα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο Σκιμπε εκανε εξαιρετικη δουλεια κατα τη γνωμη μου. Δεν εκανε τα χατιρια κανενος, πηρε μια ομαδα διαλυμενη και την εκανε να παιζει αξιοπρεπως. Δεν εβγαζαν ματια, αλλα η εικονα ηταν βελτιωμενη.
Λοιπον, πανε και τον διωχνουν, με προφαση πως δεν κερδισε τον ομιλο του nations league. Αστεια πραγματα.
Εχουν κανει ΟΡ-ΓΙ-Α.
Και ο Ολυμπιακος αβαντα ειχε, αλλα δεν διαλυσε την εθνικη, ουτε υποχρεωσε ποτε κανεναν να βαζει τον Γεωργατο και τον Στολτιδη. Που μιλαμε για παιχτες κλασης, οχι Μpακασετα, Σβαρνα και Πελκα.
Πηραν την ομαδα απο το Καραισκακης και την περιφερουν απο'δω κι απο'κει, γιατι δεν τους κερναγε ο Ολυμπιακος τα φαγωποτια στο Vamos. Και για να το δικαιολογησουν, εγραφαν ψεμματα πως ο Ολυμπιακος του ζηταγε λεφτα για να παιζει η εθνικη.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Πάντως εγώ ο εσται και ο Παναγής αν ήμαστε στην ομάδα σαν προπονητικό τιμ, με βραζηλια βαρόνο και drizt σκαουτ και Τύπο και Θωμά υπεύθυνο τύπου και αρχηγό αποστολής, εύκολα παίρναμε την πρωτιά στην nation's League
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σκαουτερ οχι. Αν θες με το ζορι να εισαι πρωτος προπονητης, βαλε με βοηθο, μεχρι να μαθω τη δουλεια και μετα να ανοιξω ενα δικο μου.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
flessanto (21-09-20)
Σκαουτερ δεν θελω. Τα βαριεμαι τα πολλα ταξιδια.
Θελω να καθομαι μονος στο γραφειο μου μεχρι αργα, να πινω το ουισκακι μου και να σκεφτομαι πιο ειναι το αδυνατο σημειο του αντιπαλου.
υ.γ. Μικρος ειχα ενα σουμπουτεο. Σε μια δοση, πηρα αλευρι απο την κουζινα και εριξα πανω στο γηπεδο, για να δω πως θα παιζουν οι παιχτες μου σε συνθηκες με χιονι...
Αν δεν είχες πορτοκαλί μπάλα, τον είχατε πιεί και εσύ και οι παίκτες...
Κανέναν να θέλει να παίζει δε βλέπω να ψήνεται - όλοι τα πόστα μου κοιτάτε να πιάσετε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (21-09-20)
flessanto (21-09-20)
flessanto (21-09-20)
flessanto (21-09-20)
drizzt (21-09-20), flessanto (21-09-20), giovanni#10 (21-09-20)
flessanto (21-09-20)
Rena (21-09-20)
estai (21-09-20)
Οσο ειναι ο Γραμμενος προεδρος, δουλεια στην εθνικη δεν πιανω. Δεν θελω να ρισκαρω να σβησει και τη δικη μου τοιχογραφια ο Μαρινακης απο το γηπεδο.
drizzt (22-09-20)
Bookmarks