flessanto (25-06-20)
flessanto (25-06-20)
BrazHlias (25-06-20)
Δεν έχει φτάσει ακομα στο επίπεδο του Φερειρα, να αλλάζει όλη την επιθετική τριάδα με τη μία, χωρίς να καταλαβαίνει το λόγο , αλλά το παλευει.
flessanto (25-06-20)
Ο Φερέιρα μια χαρά προπονητης είναι, απλά έμπλεξε με τα γυφτάκια.
Παρέλαβε ένα μπουρδέλο που ήταν ήδη σε παρακμη, χωρίς να κάνει ο ίδιος μεταγραφές.
Έχει και πανω απο το κεφάλι του τον κάθε Κυριάκο Κυριάκο Κυριάκο Κυριάκο, τον κάθε κολκα, τον κάθε Γκιόργκι, τον κάθε βιερινια και τον κάθε Στοχ που του φόρτωσαν με το ζόρι.
Γιατί έφυγε ο Λουτσέσκου; λέτε να ήταν χαζός;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Πολυ ομορφος ο Ολυμπιακος μας με Μαρτινς. Οι περισσοτεροι το λεγαμε ακομα και σε ηττες οτι βλεπουμε πολυ ωραια πραγματα παρα την ηττα (αν και εγω προσωπικα εχω γκρινιαξει για καποιες αλλαγες).
Τωρα πραγματικα βλεπουμε μια υγιη ομαδα που εχει πληρη ελεγχο του αγωνα: πασες, κοντρολ της μπαλας, συνεχη προσπαθεια για γκολ με σουτ απο ολες τις γραμμες... Εντυπωσιακος αυτος ο Ολυμπιακος.
Εγώ βλέπω ότι έχει ένα θέμα στα ντέρμπια...
Τους πηδάει και δε τους δίνει αγκαλίτσες μετά. Τί άνιωθα πράματα είναι αυτά; Μόνο σεξ, όχι αγάπη;
There is a Dude in town
Ελπιζοντας να μην ξεχναω κατι, στα περισσοτερα απο αυτα τα 17 αυτα παιχνιδια ηταν καλυτερος απο τον αντιπαλο. Για την ακριβεια εκτος απο την ηττα 3-1 στην Τουμπα που ηταν χειροτερος του αντιπαλου, σε ολα τα υπολοιπα ηταν εστω και στα σημεια παντα καλυτερος.Παοκ (3 νικες, 1 ισοπαλια, 3 ηττες)
0-1
3-1
1-1
0-1
3-2
0-1
2-0
Αεκ (3 νικες, 2 ισοπαλιες)
1-1
4-1
2-0
0-0
1-2
Παο (3 νικες, 2 ισοπαλιες)
1-1
0-1
1-1
1-0
3-0
Συνολικα (9 νικες, 5 ισοπαλιες, 3 ηττες)
Αυτα, φτιαχνοντας μια ομαδα απο το μηδεν, παιζοντας ταυτοχρονα στην ευρωπη περισσοτερα παιχνιδια απ'οσα ολοι οι ανταγωνιστες του μαζι, εχοντας την ατυχια του τραυματισμου του Φορτουνη, εχοντας την πωληση του καλυτερου του εξτρεμ και με διαιτησιες που ουτε κατα διανοια ειχαν οι προκατοχοι του: Βαλβερδε, Σιλβα, Μιτσελ, Ζαρντιμ, Λεμονης, Μπαγεβιτς.
Οντως, επρεπε να ειχε απολυθει μετα τον ντροπιαστικο αποκλεισμο απο την Λαμια περσι.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Aν άκουγε ο Μαρινάκης τον μέσο οπαδό θα έδιωχνε αυτό τον απίστευτο προπονητή, επειδή δεν έχει το eye of the tiger. Μόνο ΕΓΩ τα έλεγα, να πούμε...
Άκουγα σήμερα σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης πως είχε μεταφερθεί στον Αναστασιάδη από τους παίκτες του Ολυμπιακού, όταν αυτός ήταν κόουτς στην εθνική, πως η διοίκηση είχε σκοπό να τον διώξει πέρσι και έβαλαν πλάτη οι παίκτες για να μείνει. Δε το πιστεύω βέβαια, γιατί είμαι σίγουρος πως εμένα και τον Μοντεστό ακούει ο Μαρινάκης. Εμένα όμως δε με πληρώνει.
Μέχρι και τον Νικολιά έκλεισε, από β' εθνική.
flessanto (29-06-20)
"Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"
'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.
flessanto (29-06-20)
flessanto (29-06-20)
Έχω να δηλώσω, πως τελικά ο Χασι έκανε πολύ καλό στην ομάδα. Αν δεν είχε έρθει αυτός ο άσχετος και μετά ο Γκαρθία ο τυχαρπαστος, ο πρόεδρος δεν θα στήριζε ποτε τον μαρτινς χωρίς να πάρει πρωτάθλημα. Το μέλλον προβλέπεται εκπληκτικό. Η επόμενη χρονιά μπορεί να αλλάξει την ιστορία της ομάδας αν προσέξουμε κάποιες λεπτομέρειες
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν μπορώ να θυμηθώ καμία ομάδα του Ολυμπιακού που να ήταν τόσο εντυπωσιακή όσο είναι η φετινή ομάδα.
Δε μπορώ να θυμηθώ αγώνα που να μην ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο πλην των αγώνων με την Μπάγερν, που οκ, είναι η Μπάγερν.
Έχει γίνει σοβαρή προσπάθεια με τρομερό προπονητή με ψαγμένες περιπτώσεις παικταράδων και είδαμε πως, μαζί με την ομοιογένεια που απέκτησε η ομάδα, έχει φτιαχτεί κάτι υπέροχο. Μια χρονιά ακόμη με όλους αυτούς, δεν υπάρχει ταβάνι. Αφήστε το μια χρονιά ακόμη και μη το χαλάσετε. Μόνο κέρδος θα έχει μακροπρόθεσμα και οικονομικά και σα μπραντ και τα πάντα όλα. Μια χρονιά ακόμη...
Συμφωνώ κατά 99%. Η πραγματικότητα λέει ότι τα 3 με 5/11ατα της ομάδας θα πωληθούν, γιατί ο συνδυασμός τιμής και ηλικίας είναι ακαταμάχητος. Το σημαντικό είναι να μείνει ανεπηρέαστη η ραχοκοκαλιά -πχ να μείνουν ο Γκιγιέρμε και ο Ομαρ. Η μεγάλη κίνηση ήταν η παραμονή του Πέδρο. Από κει και πέρα θα έχεις να ρίξεις 15 μύρια σε μια υποτονική αγορά για να καλύψεις τρύπες και να ανεβάσεις επίπεδο. Τα καλύτερα έρχονται.
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
"Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"
'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.
flessanto (30-06-20)
flessanto (30-06-20)
Bookmarks