BrazHlias (30-10-19)
συγγνωμη για να καταλαβω τωρα κατι.απαγορευεται να λεμε την αποψη μας για καποιο θεμα χωρις να λοιδωρουμαστε;
θα πρεπει να λεμε μονο εγκωμιαστικα και δοξαστικα σχολια;
ποτε χαθηκε η ελευθερια σε αυτο -το μακραν του δευτερου απο αποψη ελευθερης γραφης- φορουμ και δεν το καταλαβα;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Εγώ να πω πως έχει ξεγυμνωθεί πλέον με τις εμμονές του.
Γκιγέρμε και Μπουχαλάκης είναι αργοί. Είχε άγιο που τραυματίστηκε ο Γάλλος με την Μπάγερν αφού θα πέρναγαν τα τρένα χωρίς την παρουσία του Καμαρά, ο οποίος χθες τον ξεφτίλισε και αυτόν και τον Μπουχαλάκη. Δε μπορείς να παίζεις με δυο αργά χαφ όταν όλη η Ευρώπη έχει περάσει σε άλλο λέβελ σε αυτόν τον τομέα. Ένας φτάνει.
Για τον Γκερέρο το χω εξαντλήσει. Δε χρειάζεται κάτι παραπάνω να πω, εκτός αν παίζει κάτι προσωπικό μεταξύ τους.
chainsaw (28-10-19)
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
BrazHlias (30-10-19)
O Kαμαρά θα έβρισκε κάποια στιγμή ρυθμό και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σαν βασικός. Μέχρι τώρα όμως δεν είχε και καλώς έμενε εκτός ενδεκάδας.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Kαι ο Μπουχαλάκης πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- στα ματς των προκριματικών, δε θα έλεγα πως ήταν καλός, αντιθέτως.
Όσο και κακός να παρουσιαστεί θέλω να πω πως είναι απαραίτητος ο Καμαρά γιατί δεν έχεις άλλον γρήγορο να παίξει οκτάρι. Ο Μπουχαλάκης είναι οκ για σούπερ λιγδ, αλλά με την Μπάγερν αν έπαιζε ο Βάλμπουενά και δεν έπαιζε ο Μαντής, κατά το σύνηθες, κόβω τα μύδια μου πως το κοντέρ θα έγραφε πάνω από 7. Δε τους προλάβαινε ο Μπουχαλάκης τους Γερμανούς. Δε ξέρω πως να το κάνω πιο κατανοητό.
Μια χαρά κατανοητό το έχεις κάνει Σταύρο, συμφωνώ φουλ, απλά ο Καμαρά ήταν σε τραγική κατάσταση. Και για μένα το δίδυμο χαφ (αν είναι σε καλή κατάσταση ο Καμαρά) πρέπει να είναι ασυζητητί αυτός με τον Γκιλιέρμε, όπως λες κι εσύ το Γκιλιέρμε, Μπούχα είναι απελπιστικά αργό και παρωχυμένο για ευρώπη.
estai (28-10-19)
BrazHlias (30-10-19)
Ε δε νομίζω να πάθει τίποτα ο Μάρτινς ή η ομάδα άμα ο Στάθης και κάνα 2 άλλοι εδώ μέσα επισημάνουν ένα γεγονός. Γιατί αυτό έκανε, επεσήμανε πως όλοι πέρασαν τον βάζελο ένα μανίκι στην έδρα του εκτός του Ολυμπιακού.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
chainsaw (28-10-19)
Η πορεία της ομάδας κρίνεται από αυτά που γράφει και θα γράψει ο Σκ; Τόσο πολύ επηρεάζει ο τύπος την ομάδα;
Δε τον γουστάρει επειδή δε κέρδισε τον παο. Υπερβολικός αλλά δικαιώμα του. Εμένα με τρελαίνει και δε τον γουστάρω που βάζει τον γαμημένο τον Γκερέρο.
Σιγά μην επηρεάζουμε με τις μαλακίες που γράφουμε εδώ μέσα καταστάσεις στην ομάδα.
Σε γενικές γραμμές αναγνωρίζω αυτό που λέει ο Σταύρος, εμφανίζει κάποια εμμονή με το Γκερέρο, όσον αφορά στον Μπουχαλάκη θα το δούμε καλύτερα τώρα που φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση και ο Καμαρά.
Απο εμένα συγχωρείται αυτό γιατι έχω δει αρκετές φορές όμορφη μπάλα απ' την ομάδα και πάντα του δίνω το ελαφρυντικό της έλλειψης του πιο ποιοτικού ίσως έλληνα παίκτη αυτή τη στιγμή του Φορτούνη και περσινού mvp για την ομάδα.
Επίσης πιστεύω πως ο ίδιος ο Μαρτινς δείχνει κάποια σημάδια βελτίωσης στο κοουτσάρισμά του και θεωρώ πως και οι προπονητές βελτιώνονται.
estai (28-10-19)
Ρε μαλάκες τι έχω πάθει και γράφω σαν άνθρωπος;
Η αποτοξίνωση με τα bad pathways μου έκανε καλό.
drizzt (28-10-19)
Bookmarks