differance (08-09-19), drizzt (09-09-19)
Η κανονική περίοδος της EuroLeague για τη σεζόν 2019/20 θα αρχίσει στις 3/10/2019 και θα ολοκληρωθεί στις 10/4/2020. Το Sport24.gr παρουσιάζει όλο το πρόγραμμα.
Ο μαραθώνιος της κανονικής περιόδου για τη σεζόν 2019/20 θα διαρκέσει περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά στην EuroLeague. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 3 Οκτωβρίου 2019 και η κανονική περίοδος θα ολοκληρωθεί στις 10 Απριλίου 2020, με το καλεντάρι να περιλαμβάνει συνολικά 34 αγωνιστικές και 306 παιχνίδια.
Ο Ολυμπιακός θα αρχίσει τις υποχρεώσεις του με αντίπαλο την Βιλερμπάν και ο Παναθηναϊκός με τον Ερυθρό Αστέρα.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
differance (08-09-19), drizzt (09-09-19)
Αναμενεται δυσκολη σεζον, με σκαμπανεβασματα και την ομαδα να βελτιωνεται σταδιακα μεσα στην χρονια.
Αν μπουμε στην οχταδα θα ειναι επιτυχια, αλλα εμενα με ανησυχει το μελλον. Ειδικα αν δεν μεινει ο Μπλατ και εχοντας τοσους ξενους της επιλογης του, τι θα γινει μετα;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ας κοιταξουμε να δουμε τι θα γινει φετος, και βλεπουμε τι θα γινει και μετα...Εγω παντως εχω ενα δυνατο feeling οτι θα δουμε ωραια πραγματα..
Και Ντιλεϊνι η Μπαρτσελονα.
Φ-4 ουτε με το κιαλι.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Εγώ απορώ γιατί συμμετέχουμε Χαχαχ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (12-09-19)
Φετος χτιζουμε ομαδα.
Αν μεινει ο Μπλατ και την επομενη σεζον, παμε για Φ-4.
Η χρονια περσι κυλουσε υπεροχα, μεχρι τα 2/3 της σεζον. Μετα κατερρευσαν ολα.
Δεν ξερω αν ηταν το οικονομικο, το ηχητικο, το προβλημα του Μπλατ ή κατι αλλο, ομως ξαφνικα διελυσαν ολα, σε ενα βαθμο απιστευτο. Μπορουσαμε να εχουμε παρει πραγματα απο την περσινη σεζον, αλλα δυστυχως δεν εγινε τιποτα αλλο, περα απο ενα ξεσκαρταρισμα απο τον κοουτς (Μαντζαρης, Μπογρης, Αγραβανης).
Φέτος περιμένω να δούμε αυτό το περιβόητο μπάσκετ του Μπλάτ. Να είναι ξεκάθαρο το τί ζητάμε και πώς το ζητάμε από κάθε παιχνίδι.
Το ρόστερ έχει μεν συγκεκριμένο ταβάνι αλλά από ότι καταλαβαίνω στο 90% είναι επιλογές ή παίκτες που κάνουν στον κόουτς οπότε δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Καλα το γεγονος οτι η μπαρτσελονα και η καθε μπαρτσελονα μπορει να κανει το ενα μπαμ μετα το αλλο ριχνοντας χρημα για να παιρνει ακριβοπληρωμενους παικτες για μενα δεν σημαινει απολυτως τιποτα...!!! Εχουμε δει κατα καρους κι αλλες ομαδες με τετραπλασιο και πενταπλασιο μπατζετ στο τελος να παιρνουν απ'τα τρια το γνωστο....!!!
chainsaw (12-09-19)
Ετσι ειναι. Δεν αμφισβητειται ως γεγονος, πως εχουν ενα απο τα καλυτερα ροστερ στην διοργανωση, ομως εχουν πληρωσει υπεραξια σε ολους τους τους παιχτες.
Ειναι απο τα φαβορι, αλλα το ροστερ τους δεν εχει διαλυσει τον ανταγωνισμο. Αρμπινες, Ντειβις, Μιροτιτς, Πανγκος, Κλαβερ, Τομιτς κλπ. Παιχταραδες, αλλα τοσα χρονια στην ευρωπη παιζουν, δεν σαρωσαν τα παντα στο διαβα τους.
Το πως θα δεσουν ολοι αυτοι ειναι το δυσκολο κομματι και δεν θα ειναι ευκολο να παρουν την κουπα, οταν υπαρχουν Τσσκα, Ρεαλ, Εφες και Φενερ που εχουν ομαδες με χημεια και βελτιωμενες απο περσι.
ttg_red (12-09-19)
Φέτος περιμένω βάζελο να πάρει ευρωλίγκα.
Ο Νέσκουίκ Καλάθης, ο Ρύζης, ο Παπατζόν και τα άλλα παιδιά θα κάνουν περίπατο με ηγέτη τον πρόεδρο τους που κάποια στιγμή θα παρακολουθεί τα ματς από ψυχιατρείο.
Εγω ξερω οτι σε ολα τα θεματα, τα μισα ποστ ειναι του Βραζηλια. Απανταει κατω απο δικα του ποστ, κανει παραθεση σε αυτα που ο ιδιος εγραψε, γενικα μιλαει μονος του.
Μπαινουμε να ενημερωθουμε για την ομαδα και διαβαζουμε μονο ποστ του Βραζηλια. Ειμαι σιγουρος οτι ειναι απ' αυτους που μιλανε μονοι τους στο δρομο και νομιζουν οτι κανουν διαλογο.
BrazHlias (12-09-19)
Έτσι, σίγουρα είναι χαμηλά στις επιλογές του, ίσως από τους ξένους που πήραμε και με υψηλό μπάτζετ να έπαιρνε 1-2 ως στοιχήματα, αλλά εμείς προς το παρών είμαστε όλο στοιχήματα.
Μπορεί η ομάδα του Ολυμπιακού να παίξει το "μπάσκετ του Μπλατ", που δεν είναι ούτως ή άλλως πολύ γρήγορο, και να είναι αποτελεσματική βάσει της δυναμικότητας του, το ζήτημα είναι πόσο χαμηλό είναι το ταβάνι της ομάδας.
Για μένα δεν υπάρχει περίπτωση στατιστικά να πιάσουν όλες οι μεταγραφές, για άλλη μια χρονιά μας βλέπω να ψάχνουμε και παίκτες στην μέση της σεζόν (όχι ότι μια χρονιά δεν μας είχε βγει σε καλό..).
Το καλό είναι ότι ο Σπανούλης επέστρεψε εντυπωσιακά νωρίς.
Το δεύτερο θετικό είναι ότι ξεκινάμε με Βιλερμπάν, Βαλένθια, Ζενίτ, σχετικά εύκολο πρόγραμμα πριν αρχίσουν τα δύσκολα για να ρολάρει η ομάδα, με τον κίνδυνο βέβαια να ξεκινήσουμε στραβά και μετά να κυνηγάμε από νωρίς τα αποτελέσματα με δυσκολότερους αντιπάλους.
Bookmarks