The Dude (05-09-19)
Είναι πράξη και πρακτική, είναι όραση και όραμα...
Αν έχει ρήτρα θα βγάλουμε μήτρα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
The Dude (05-09-19)
Μου σπάει τα νεύρα αυτό το αρχίδι και ακόμα δε τον έχω δει να παίζει.
estai (05-09-19)
Χρόνια πολλά Γιασίν Μπενζιά!
Μπενζια,
Γερα
και χρονια σου πολλα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Χθες γιόρταζε. Δε θέλω όμως να είμαι οφτόπικ αν και οι ευχές για τη γιορτή του παίκτη ίσως και να μη κατατάσσονται σε αυτή τη κατηγορία.
Εν πάση περιπτώσει, εφ'όσον δημιουργήθηκε κάποιο θέμα με άστοχη παρέμβαση μου, θα ήθελα για να μη δημιουργηθεί κάποιο θέμα να μπαναριστώ και να δηλώσω πως είμαι υπαρκτό πρόσωπο.
Αν υπάρχει κάποια διαδικασία ταυτοποίησης με χαρά μου να στείλω ό,τι χρειαστεί για να μη θεωρηθώ ελέφαντας.
flessanto (09-09-19)
θετικη η παρουσια του παρολο που δεν εχει κανει καν προετοιμασια
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
flessanto (18-09-19)
Καλός. Κράτησε μπάλα και πήρε πολλά φάουλ. Θέλει χρόνο
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλος σημερα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Αλήθεια τώρα???Δε φάνηκε καν και το σουτ που έκανε ήταν Φέτφα.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (18-09-19)
α ναι σωστα αυτο το σουτ κατι θα σκοτωσε στον ουρανο σιγουρα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Έκανε αυτό που έπρεπε, κράτησε και πήρε τα ψευτοφαουλάκια όταν έπρεπε. Εμένα μου άρεσε με εξαίρεση τη μπεκάτσα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (18-09-19)
Δεν μου κάνει, το αποφάσισα. Μου φαίνεται σαν να μην ελέγχει το σώμα του. Το σουτ απαράδεκτο. Νωρίς για να κριθεί, αλλά δεν μου φαίνεται αξιόλογος
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
flessanto (18-09-19)
Μια χαρά εχθές, αλλά για να δούμε και τη συνέχεια.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Κατι μου λεει οτι δε θα υπαρχει συνεχεια στον επομενο αγωνα.![]()
drizzt (27-09-19), flessanto (28-09-19), giovanni#10 (27-09-19)
σκατα εχει στο κεφαλι
—John Lennon
Bookmarks