Έχω προτείνει Κλέι Τόμσον εδώ και χρόνια, για όσους θυμούνται.
[YOUTUBE]zXh3_7h8T6Y[/YOUTUBE]
Έχω προτείνει Κλέι Τόμσον εδώ και χρόνια, για όσους θυμούνται.
1-2-Σλουκας,Ντιλεινι,Γουεμπερ,Μαντζαρης,Κονιαρης,Σπανο υλης.
3,4-Παπανικολαου,Τουπαν,Βεζενκοφ,Πριντεζης,Λεντει(αν τον σουταρουμε καποιος αντιστοιχος)
5-Ντανστον,Χαντερ,Μπογρης,Αγραβανης
Κοουτς Μπαρτζωκας με κλειστο 5τες δινοντας τα κλειδια της ομαδας χωρις να του ζαλαμε τα @@
Νομιζω με την πωληση Μιλουτινοφ με μικρη αυξηση του μπατζετ ειναι εφικτα τα παραπανω.
1-2 Eφικτό οικονομικά αν δεχτούν 50% και βάλε μείωση οι Σπαν - Μάντζαρης. Εγώ τον Βαγγέλη δεν τον θέλω ούτε τσάμπα. Και Σλούκα και Ντιλέινι δύσκολο. Είναι 2 παίκτες των 2 εκατ και χτίζεις την ομάδα γύρω απ' τον έναν. Ουτοπικό. Πολύ καλό για να βγει αληθινό.
3-4 Τουπαν και ΛεΝτέι θα φύγουν. Συμφωνώ στο να μείνουν Παπ Πριντ Βεζε
5 Καλό δίδυμο αν και θα θελα καποιον στυλ Μιλουτίνοφ. Πχ Σεραφέν, Πουαριέ, Μπιτάτζε. Επίσης η πώληση του Μιλου δε λέει πολλά μιας και το συμβόλαιο σε σχέση με την απόδοση του, είναι μέρα με νύχτα. Θες ψηλό με κασέ Σλούκα για να κάνει τα ίδια.
Μπαρτζώκας ή κάποιος άλλος, μόνο αν αποφασίσει ο Μπλατ να σταματήσει το μπασκετ λογω υγείας, αν και δεν το βλέπω. Δικαίως θα πάρει 2η ευκαιρία για να χτίσει μια ομάδα απ' την αρχή.
1)Δε νομιζω οτι Ντιλεινι και Σλουκας θα εχουν προβλημα να παιξουν μαζι...Με τις καταλληλες συνενοησεις με τους παιχτες μια χαρα μπορουν...Δε φτανει μονο ενας καλος και πισω το χαος...Ειτε τραυματισμος ειτε ντεφορμαρισμα θα ξεμενουμε παλι...Στη θεση Μαντζαρη θα προτιμουσα Λαρεντζακη αλλα δε ξερω αν γινεται ειδικα να σπασουν τα συμβολαια τους.
2)Ο Τουπαν ειναι πολυ εργαλειο σε σωστη ομαδα θα μπορουσε να εχει πολυ χρησιμο ρολο.Φετος εγινε κακιστη διαχειριση του.Για Λεντει μακαρι να βρουμε ενα καλο 4ρι...
3)Ο Μιλουτινοφ πρεπει να παιρνει κανα μυριο και νιμιζω το buy out ειναι ενα μυριο ακομα οποτε νομιζω θα μεινει κανα φραγκο για καλες επιλογες στο 5...
Ο Μπλατ αν ειναι να μεινει να ανανεωσει για μια τουλαχιστον διετια.Αλλο εναν χρονο δε λεει κατι...Χρειαζομαστε προπονητη τριετιας.
Τελος ο Γουεμπερ! Απο που κι ως που; Εδω ελεγε ο ιδιος οτι θα μεινει και ηταν ολοι ικανοποιημενοι με την εικονα του
Ξενυχτουσε, λενε, και τωρα προσποιειται τον τραυματια.
Θα μεινει κανεις σε αυτη την ομαδα..;
Παλι με το Μαντζαρη θα ξεμεινουμε ρε πστ μου...
chainsaw (12-04-19)
Πάει κι ο Γουέμπερ....
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Δε με ενδιαφέρει τι έκανε εκτός παρκέ. Δηλαδή ο Μάντζαρης πως ειναι ακόμα στην ομάδα??? Θα έπρεπε να χε φυγει με λιθοβολισμό.
Κι ο Σάρας ως γνωστόν έπινε τα κερατά του και τον μάζευε ο ομπραντοβιτς αλλα στο παρκέ ηταν όπως έπρεπε.
Και τον Γουέμπερ στο παρκέ δε τον είδα ουτε ράθυμο, ουτε χωρίς συγκέντρωση, ουτε... πιωμένο.
Έναν παίχτη γουστάραμε, φαγώθηκε και αυτος. Η ξενερα ειναι ΠΛΗΡΗΣ και τα non paper που μοιράστηκαν για τον παίχτη ειναι εξοργιστικά.
Θα φτάσουμε να σταματήσουμε ν ασχολούμαστε πλήρως με το τμήμα.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
aimar1722 (13-04-19), chainsaw (12-04-19), giovanni#10 (13-04-19)
Έτρωγε τη θέση του Γκος ο Γουέμπερ, τον ξεφιτλιζε με τοσο λιγο διάστημα στην ομάδα. Έριχνε ο γκεουλας ο Γκος τα σουτάκια του στη στεφάνη και έβγαινε μπροστά οδοστρωτήρας ο Γουέμπερ και καυλωνε το γήπεδο.
Εεεε να μην πουμε ξαφνικά πως έπινε, κατουραγε στο υδρομασάζ, έτρωγε τα σάντουιτς του Μάντζαρη κλπ κλπ για να τον διώξουμε?
Δηλαδή κύριοι μιλάμε για ΠΑΤΑΓΩΔΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ αφού τελικά ουτε μια μεταγραφή δε βγήκε!!!
Ουτε μια !!!!
Τι απο Ευρωλίγκα, τι ρουκι, ολοι FOR THE FESTIVALS.
Ναι , ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ.
Οπότε και να μπω στο messenger Ο Πριντεζης είναι online. Και χτες ήταν 1+ κι αυτός μέσα.
Αυτό δεν ειναι ξενυχτι;;;
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
![]()
Πολύ ακριβά τα συμβόλαια Σλούκα κ Ντιλέινι για να χωρέσουν μαζί.
Ο Μίλου πίρνει κάτω από μισό εκατομμύριο, νομίζω μάλιστα οτι παίρνει 350 χιλ ευρώ. Το μπαι αουτ είναι 750 χιλ $
Συμφωνώ για Μπλατ. Τριετία κι εγώ θα συμπλήρωνα να μείνει σε άλλο πόστο όταν σταματήσει.
BrazHlias (13-04-19)
Eδώ ένα σχετικό γράφημα, για το ποιοί σεντερ στην Ευρωλίγκα, σκοράρουν μόνοι τους και ποιοί εξαρτώνται ξεκάθαρα απ' τη δημιουργία των άλλων.
Η εικόνα είναι για όσους έβαλαν το λιγότερο 150 πόντους στη σεζόν.
![]()
Tι έγινε βρε παιδιά? Στεναχωρηθήκατε που έφυγε ο Γουέμπερ? Δεν πειράζει, θα πάρουμε τον Ρικιάρντο
Αυτός ο Μπετατζής καλός μου φαίνεται. Θα ταιριάξει απόλυτα με τη μενταλιτέ της ομάδας που "χτίζει" ο Μπλατ
Ενδιαφέρον γράφημα, ποιος το σκέφτηκε? Θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον εάν μας το αποκρυπτογραφούσε κιόλας![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Διάλυση το τμήμα. Ζήτησε να φύγει κι ο Τουπαν
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αντίο ζωή. Κατάντια.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
αφου ζητησε να φυγει και να παιζει θα ειναι σαν να εχει φυγει
διαλυση
Bookmarks