Σιγουρα καποιος θα γνωριζει αλλά μαλλον δε θα γραφει εδω μεσα![]()
Σιγουρα καποιος θα γνωριζει αλλά μαλλον δε θα γραφει εδω μεσα![]()
flessanto (22-02-19)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Εγώ μόνο για χασαν γκιγιερμε έχω ακούσει. Μεριά καμαρα είναι επιλογή Μοντεστο, ο ποντενσε και ο Μιράντα ήρθαν πακέτο μάλλον όχι από τον προπονητή. Χασαν γκιγιερμε τους ήθελε σαν τρελός ο μαρτινς, Λάζαρος τουρε τοροσιδης νατχο τσιμικας μπουχαλακης φετφατζιδης Γιαννιώτης Ντίας, σίγουρα είναι επιλογές της διοίκησης, και από εκεί και μετά μένουν οι γκερερο που δεν είναι ξεκάθαρο, και ο σα, που επίσης δεν ξέρουμε ποιος τον διάλεξε, μάλλον όμως τον διάλεξε ο μαρτινς που επέμενε οπωσδήποτε να πάρουμε τερματοφυλακα για βασικό. Αρα...
Ο μαρτινς μάλλον διάλεξε τους χασαν γκιγιερμε σα. Οι δύο στους τρεις είναι κορυφαίοι, ενώ ο χασαν δείχνει ότι μάλλον οι τραυματισμοί τον έκαναν να φαίνεται παλτό αλλά ξέρει καλά την θέση του φορ.
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
BrazHlias (23-02-19)
Παιδια αν του χρόνου χαθεί το πρωτάθλημα θα είναι ευθύνη του προπονητή;Η ακόμα θα λέμε ότι χτίζει;
Επίσης πόσο καιρό θα πάρει αυτος για να διαμορφώσουμε άποψη για τις ικανότητες του;Και ρωτάω χωρίς ειρωνεία ή προδιάθεση αρνητική.τι πιστευετε;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Oberon (28-02-19)
Λογικά θα είναι ευθύνη του προπονητή καθώς ότι συνθήκες και να υπάρχουν μεταγραφικά κλπ θα είναι στο χέρι του αν πιστεύει πως δεν μπορεί να πετύχει το στόχο να φύγει το καλοκαίρι όπως έκανε ο Σίλβα.
Βέβαια και χωρίς να εννοώ πως αυτό έγινε φέτος 100%, αν του χρόνου ο μπαογκ δεν χάνει βαθμό πουθενά με ελεεινό σπρώξιμο τότε είναι λίγο ντεμί ντεμί το πράγμα.
Καί εκ των ουκ άνευ είναι πως ευθύνη κυρία έχει η διοίκηση πάντα που επιλέγει τον προπονητή.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Είναι όμως αλήθεια αυτό; Εννοώ ότι αν το πρωτάθλημα ήταν ανταγωνιστικό φυσικά και δεν μπορεί να ζητήσει κάποιος από προπονητή να κάνει 28 νίκες σε 30 παιχνίδια.'Ομως το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ κακό και υπάρχουν ομάδες δυναμικότητος, ΠΑΣ, ΑΕΛ, Απόλλωνας κλπ (για να μη σου πώ ότι πάνω από τις μισές ομάδες είναι χαμηλού επιπέδου) που δεν μπορείς παρά να απαιτήσεις νίκες ενάντια σε τέτοιες ομάδες αν θές να κάνεις πρωταθλητισμό. Για φέτος, αν εξαιρέσεις τα 2 εκτός έδρας ντέρμπι με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα μπορούσε ίσως ο Μαρινάκης να ζητήσει όχι πάνω από 2 ήττες.
Φέτος οι επιθετικές επιλογές του Μαρτινς ήταν απογοητευτικές. Πήρε παίχτες που στην αρχή φάνηκαν λάθος γιατί νομίσαμε ότι ήταν επιθετικοί για αντεπιθέσεις τη στιγμή που ο Ολυμπιακός παίζει κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Αργότερα καταλάβαμε ότι και αυτός ήθελε να παίξει κυριαρχικό ποδόσφαιρο και απλά είχε πάρει λάθος επιθετικούς. Και αμυντικά έχουν γίνει χοντρολάθη, πχ νομίζω ότι έπρεπε ναχει βάλει στην άκρη το Βούκοβιτς νωρίτερα. Νομίζω ότι αυτό που μένει να δούμε είναι κατά πόσο ο Μάρτινς μαθαίνει από τα λάθη του. Αυτό θα φανεί στους αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και σίγουρα μέχρι τον Οκτώβριο του 2019.
Εν τω πολλώ το εύ.
O Xάσι είχε καταλάβει πως ο Βούκοβιτς είναι απατεώνας και τον είχε οφ.
Ο έξυπνος ο Φλεσάντο, μας έλεγε πως το κάνει για εθνικιστικούς λόγους.
Θέλω να καταλήξω πως ο Χάσι έβλεπε κάποια πράματα στους παίκτες και δεν ήταν τόσο κακός προπονητής.
Δε τον αφήσαμε και να δουλέψει πολύ για να δούμε πράματα....
chainsaw (24-02-19)
Κοίτα να δεις. Εξαρτάται το πώς θα χαθεί το πρωτάθλημα. Όμως ναι, του χρόνου θα έχει γενικότερα πολύ περισσότερες ευθύνες.
Πλέον είναι ευθυνη δική του να λύσει το πρόβλημα που έχουμε στο γκολ αλλά και να φτιάξει άμυνα.
Τώρα αν παίζεις μπάλα αλλά σε παίζει η διαιτησία όπως προχθές μέσα στην Ουκρανία δεν είναι και τόσο εύκολο να πάρεις πρωτάθλημα.
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
BrazHlias (25-02-19)
estai (24-02-19)
Oberon (28-02-19)
Απο φετος το καλοκαιρι τα ψεματα τελειωνουν. Ο μηνας του μελιτος τελειωνει και για τον προπονητη και για την διοικηση. Τουλαχιστον απο μερους μου.
Ενας κοσμος που στηριζει την ομαδα και γεμιζει το γηπεδο εδω και τρεις σεζον, παρολο που η ομαδα ουτε αποδιδει τα αναμενομενα, ουτε παιρνει τους τιτλους που οφειλει, ουτε στην ευρωπη κοντραρει μεγαλους αντιπαλους οπως πριν.
Τις τελευταιες δυο σεζον, δυσκολευομαστε ακομα και να κερδισουμε ντερμπι κι ομως οι μεσοι οροι εισιτηριων ειναι οι υψηλοτεροι απ'ολους τους αντιπαλους μας.
Υπαρχουν δικαιολογιες πολλες. Πολλες φορες σταθηκαμε ατυχοι, πολλες φορες αδικηθηκαμε, πολλες φορες πεσαμε σε παιχτες "απατεωνες". Πλεον ο καθενας θα πρεπει να παρει τις ευθυνες του.
Δεν θα το εθετα "καθετα" πως: "Μαρτινς, ή παιρνεις το πρωταθλημα ή παιρνεις τον μπουλο", ομως αν φετος δικαιουνταν καποιες κακες εμφανισεις και χασιμο βαθμων, του χρονου αυτο δεν θα ισχυει.-
«Είναι ανεξήγητο, κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε. Υπάρχει κι ένα πέναλτι που θα μπορούσε να μας δώσει ο διαιτητής. Για ακόμα μια φορά πληρώσαμε το γεγονός πως δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Ήταν υποχρέωσή μας να προχωρήσουμε στη διοργάνωση και να κατακτήσουμε το Κύπελλο και δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».
Μαρτινς
πηγη: [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Ειναι ανεξήγητο λεει ο άχρηστος, ε να ρωτήσουμε κανέναν ξεκάρφωτο που έτρωγε μπριζόλες στα βλαχικα ρε μυρωδιά μπας και μας εξηγήσει.
Ζητάει και πέναλτι ........ έχει το θράσος να μιλάει για πέναλτι.
Και τι να πει ρε συ Μενιο ότι έχουμε άχρηστους επιθετικους;;
Ένας εξτρέμ μπορούσε να σκοράρει, έπαθε χιαστο.
Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks