BrazHlias (23-10-18), celticfrost (23-10-18), Faithful (23-10-18), flessanto (23-10-18), Rena (23-10-18)
Τον Κοκκαλη τον ευχαριστώ για πάρα πολλά, τύπε μου χιονιά, εγώ και αχαριστία πάμε αντίθετα.
Εριξε φραγκα, εφερε παικταραδες, ήταν γκαβλαρός και τους πηδούσε και μπάλα και μπάσκετο. Όταν γελούσε, το σκατό έφευγε στις κάλτσες όλων των αλλόθρησκων.
Δε του συγχωρώ όμως το ότι το μαγαζί το άφησε λιγάκι... χμ... ατσαλο.
Δε του συγχωρώ το ότι κάνει ιστορίες με τον νιάου ενεργοποιώντας τον Βικτωρα εναντίον του Ολυμπιακού.
Κανένας και τίποτα πάνω από την ομάδα. Και ο σημερινός αν βλάψει τον Ολυμπιακό, θα τον ξεσκίσω..
There is a Dude in town
BrazHlias (23-10-18), celticfrost (23-10-18), Faithful (23-10-18), flessanto (23-10-18), Rena (23-10-18)
Ναι αλλά τουλάχιστον αποχωρώντας θα πετύχουν στη ζωή τους. Ένα πουλάκι μου σφύριξε πως ο ντιμας έχει γίνει πρέσβης της Ελλάδας στην Ελβετία και καθαρίζει δεκαοχτώ χιλιάδες ελβετικά φράγκα τον μήνα.
Έλα πέρα από την πλάκα, ήρεμα παιδιά, ο καθένας έχει την άποψη του και την εκφράζει, μαλακια να χαλάμε την ζαχαρένια μας.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
celticfrost (23-10-18), estai (23-10-18), flessanto (23-10-18)
Οσο προσεφερε ο Σωκος μαλλον ηταν ο καλυτερος ολων των εποχων. Με το που εφυγε αφηνοντας χρεη, τελικα ηταν ενας καταστροφεας που θα μας εριχνε στη γαμα εθνικη.
Ο επομενος ειναι ο καλυτερος ολων των εποχων. Μολις φυγει θα ειναι καταστροφεας. Αν δε, εχει αφησει και χρεη, θα μας εριχνε στη γαμα εθνικη.
Ο επομενος ειναι ο καλυτερος ολων των εποχων.... και παει λεγοντας.
Τυπε μου, αυτο το ποστ ειναι ακρως μηδενιστικο και αχαριστο και (χωρις να σε ξερω), μονο για αχαριστο δε σε εχω. Για ποτη ναι. Για αχαριστο οχι. Οτι γουσταρεις Βαγγελιο με τα 1000 το ξερουμε. Αυτο δε σημαινει οτι ολοι οι υπολοιποι ειχαν σκοπο να μας διαλυσουν κλπ.
Εδιτ: Το εγραψα πριν απαντησεις στον Χιονια. Τεσπα, το νοημα το ιδιο ειναι.
flessanto (23-10-18)
flessanto (23-10-18), giovanni#10 (23-10-18)
Παντως ειναι και αυτο καλο κολπακι. Καθε φορα που θελουμε να διωξουμε προπονητη, να ριχνουμε εναν καυγα, να φευγει ενα μελος μεχρι να αλλαξει το κλιμα και να γυριζει στην επομενη νικη. Ετσι δε θα χρειαζεται να αλλαξουμε προπονητη καθε τριμηνο.
ΥΓ: Αν και όταν εφυγα εγώ, αλλάξαμε 3.![]()
flessanto (23-10-18), giovanni#10 (23-10-18)
ναι αυτον λεω.αυτον που σου ξεπληρωσε τα χρεη του κοσκωτα αξιας 100+ μυριων.αυτον που σε πηρε απο την 10η θεση και σου εδωσε 13 πρωταθληματα.αυτον που με προσωπικο δανειο εχτισε το καραισκακη.αυτον που εχτισε το ρεντη και το δωρισε στον θρυλο.
αυτον που εφερνε παικταραδες και δεν τους ξεπουλουσε.αυτον που κρατουσε κορμο για χρονια.αυτον που εριχνε 4ρες και 6αρες στα ντερμπυ απεναντι σε παικταραδες και οχι να χανει απο τον πλατελλα,τον μανταλο,τον πελκα και λοιπους...
αυτον που για χρονια κρατουσε και το μπασκετ και σου εφερε και ευρωπαικο.ναι αυτον σιγουρα θα λεω...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
giovanni#10 (23-10-18), Rena (23-10-18)
Ισιος ο τυπος ο σουκους.
giovanni#10 (23-10-18), Rena (23-10-18)
flessanto (23-10-18)
The Dude (23-10-18)
celticfrost (23-10-18), drizzt (24-10-18)
Bookmarks