Rena (23-10-18)
Εγώ προτείνω να ξαναπαίξουμε το παιχνίδι μέχρι εκείνη τη στιγμή για να είναι το ίδιο κουρασμένοι. Και να φέρουμε και την ίδια εξέλιξη των πόντων. Και να φάνε και το ίδιο φαγητό το μεσημέρι. Και οποίος είχε κάνει σεξ το προηγούμενο βράδυ να το ξανακάνει.
Να αλλάξουμε και τα ρολόγια να είναι ίδια ημερομηνία και ώρα.
Όλα αυτά γιατί τους έφτασε το σκατό στην κάλτσα στη σκέψη να ξαναγίνει από την αρχή και να βάλουν ένα εξεφτελιστικό 0-3 στον πάτο τους οι ζελεδένιοι. Ρε ουστ.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Rena (23-10-18)
Χρησιμοποίησα όλο το λιπαντικό για τον πάτο τους. Να πάρω ίδια μάρκα ή μπορώ να αλλάξω; Θα έχει την ίδια αίσθηση;
There is a Dude in town
Συμφωνήσαμε να αρχίσει το παιχνίδι από το 13-11. Ελπίζω να τους το κάνουμε το γλέντι και να γελάμε
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Παπαρια.
Τόσα χρόνια που μας κλέβουν στο μπάσκετ δεν έγινε καμία επανάληψη.
Τι μαλάκιες είναι τώρα αυτες
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Rena (23-10-18)
Το "...αν δε θέλετε 50 - 50, ετοιμαστεί να ζήσετε αυτά που ζείτε τόσα χρόνια στο μπάσκετ", τί να σήμαινε άραγε;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Από ότι διάβασα σε ένα άρθρο στο κόντρα είχε και κανονισμούς κλπ δε γίνεται με τίποτα η επανάληψη οπότε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Δε ξέρω αν υπάρχει άλλη χώρα που πετάει μια μ@@κια ένας τρελός και τρέχουν ολοι να την εκτελεσουν. Επειδη κάποιος ζήτησε επανάληψη αγώνα, πρέπει να το κάνουμε;;; Δηλαδή κάθε φορά που θα υπάρχει αμφισβητούμενη φάση θα επαναλαμβάνονται αγώνες;; Ε τότε ας ξαναγίνει το περσινο πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο που κρίθηκε σε δικαστικές αποφάσεις και διαιτητητικά λάθη.
ΥΓ:Πάντως έχει γέλιο που το μόνο που έχει ενας δειλός, για να γίνει το δικό του, είναι να πεί τον αλλο κότα. "Αν δε μου δώσεις το europa, είσαι κότα" " Α, ναι δίκιο έχεις. Πάρτο χωρίς καν να παίξουμε."
Faithful (23-10-18)
Το θυμαμαι το λαθος που λες. Εκεινη την ωρα το ειχα ακουσει απο τους σπορκαστερες (καθοτι οπως ειπαμε, ειμαι ασχετος απο βολεϋ) και δεν το πιστευα. Ελεγα, δε γινεται, θα το δικαιολογησει στη συνεντευξη τυπου του σκεπτικο του. Παπαρια τελικα, παραδεχτηκε οτι εκανε λαθος.
BrazHlias (23-10-18)
αυτο το "Εμείς έχουμε μάθει να πληρώνουμε από την τσέπη μας" με σκοτωσε...
ακου ρε οι ζελες..νεμονται εδω και 100 χρονια την περιοχη της λεωφορου μην πληρωνοντας ενοικιο στο κρατος
ετσιθελικα και αποκομιζοντας τεραστια εσοδα,εφηυραν τα μηδενικα συμβολαια μην πληρωνοντας δραχμουλα στο
κρατος και μιλανε κιολας.ουστ σκατογυφτοι του κερατα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
giovanni#10 (23-10-18)
Με κάθε επισημότητα
Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
drizzt (24-11-18)
Πρώην βουλευτής της ΝΔ και πρώην δικηγόρος.
Πρώην δικηγόρος γιατι κατά πασα πιθανότητα είναι αναμεμειγμένος στο μεγάλο σκάνδαλο του παραδικαστικου και του εχει αφαιρεθεί προσωρινά η άδεια ασκήσεως.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
drizzt (24-11-18), pirateeeeeee (24-11-18)
και γω νομιζα ότι ηταν πρωταπριλιά όταν το άκουσα
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
celticfrost (24-11-18)
Εγώ διάβασα κάτι δηλώσεις για καταξιωμένους νομικούς και σπουδαίες προσωπικότητες που έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός..... Έλα νιμου στον τόπο σου...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
celticfrost (24-11-18), flessanto (24-11-18)
Κάποιο παιδί που να έχει γνώση για το σκεπτικό αυτής της ακατανόητης, για μας τουλάχιστον, εξέλιξης, υπαρχει;
Bookmarks